INTRALOGISZTIKAI MEGOLDÁSOK
Weboldal alcíme
RAKTÁRTECHNIKAI MEGOLDÁSOK
INTRALOGISZTIKAI

ÜZEMTERÜLET KISZOLGÁLÁS?
MEGOLDÁS:


GYÁRTÁSKISZOLGÁLÓ RENDSZEREK 

A MAXI-SZER KFT. fő termékei közé tartozik az egyedi igények alapján megtervezett és legyártott gyártás kiszolgáló eszközök szállítása. Az elmúlt években több ezer vontatmányt és egyéb szállító eszközöket gyártottunk az autóipari beszállítók és más multinacionális vállalatok számára. Ehhez folyamatosan fejlesztjük a tervezési folyamatot és a gyártást.  Komoly terveink vannak ezen a területen, ezért eszközparkunk fejlesztése is folyamatos. 

Meghatározó termékünk a LIVE STORAGE rendszer fő  alkotó eleme, a csővázas állványrendszer. A rendszerelemek lehetővé teszik a feladatra, funkióra történő optimalizálást. A görgősoros tároló rendszerünk másik típusa állványrendszerbe integrálható görgős tálcás rendszer.

Önnek remek ötlete van, amire mi nem is gondoltunk? Keresse társaságunkat, hogy közösen megoldást találjunk a felmerülő igényekre.

Az űrlapot sikeresen elküldted!

Intralogisztika? A Live Storage a válasz! 

Az intralogisztika területén használatos, minőségi rendszereket forgalmazunk! A termék választékunk egyik jól kihasználható tulajdonságokkal rendelkező terméke nem más, mint a Live Storage. A Live Storage kifejezetten az intralogisztika támogatására tervezett és kifejlesztett állványrendszereken alapszik.

A gyárak, üzemek napi folyamatainak, tervek szerinti kivitelezéséhez szükség van bizonyos eszközök és berendezések bevonására is. Az egyik fontos eszköz a tároláshoz, szállításhoz alkalmas állvány. Több, olyan állványt is használni kell, ami a gyártási és előállítási folyamatokat támogatja.

Az intralogisztikához kapcsolódva alkottuk meg a Live Storage tálcás és csővázas gyártás kiszolgáló állvány rendszereit. Mindegyik állvány rendszer görgőkkel van ellátva, így egyszerre lehet őket tárolásra és szállításra is használni, hiszen könnyedén mozgathatóak. Igyekszünk lépést tartani a folyamatosan változó igényekkel és fejleszteni termékeinket! Ha kíváncsi arra, hogy mit kínálunk az intralogisztika résztvevőinek, keressen minket ​ bizalommal!

MAXI-SZER Kft. | +36 32 422 334 | +36 32 422 335 | maxiszer@maxiszer.hu | 3127 Kazár, Dózsa György út 2.
Telefon:+36 20 268 5760
E-mail:maxiszer@maxiszer.hu
Elérhetõségek