INTRALOGISZTIKAI MEGOLDÁSOK
Weboldal alcíme
​INTRALOGISZTIKAI
Példa cím

​SZOLGÁLTATÁSAINK  

Legyen szó raktárról, vagy ipari területről, gyártósorról, elengedhetetlen, hogy a munkaterület rendezett és átlátható legyen. A munkafolyamatok megfelelően kövessék egymást. Amikor ez a felismerés megszületik, kialakul az az igény, amire a megfelelő megoldást kell megtalálni.

Partnerek vagyunk abban, hogy a felmerült megrendelői igényre közösen, a szervezet műszaki, gazdasági szempontjait figyelembe véve a lehető legjobb megoldást megtaláljuk! Több szem többet lát!

Számunkra a megoldás keresése kihívás, megtalálása hatalmas sikerélmény!Mérnök üzletkötő kollégáink felkeresik a leendő, vagy már meglévő partnereinket és az igényeket felmérve, a lehető legjobb megoldást felvázolva készítik el az adott termékre, szolgáltatásra a műszaki javaslatot. Az elmúlt évtizedek tapasztalata, hogy a megfelelő műszaki tartalom megtalálása az elsődleges cél, ehhez a későbbiekben társul a mindkét fél számára megfelelő árajánlat. Nem fogjuk tudni mindenre a választ. Viszont azon vagyunk, hogy ilyen esetben is partnercégek bevonásával, ajánlásával tegyünk le megoldási javaslatot az asztalra!

A helyszíni felmérés és konzultáció díjmentes!


Szerkezet tervezés, látványterv készítés,
​PROFESSZIONÁLIS SZINTEN!

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk az igényes, érthető tervdokumentációk elkészítésére. Ezért tervező kollégáink a megfelelő CAD rendszerek alkalmazásával tudják elkészíteni a szükséges tervdokumentációt. Ez lehet egyszerű vázlatterv, de akár BIM rendszerbe, társtervezők által felhasználható tervdokumentáció is. 

Az általunk használt Az ARCHLine.XP szoftver az épületinformáció-modellezés (BIM) kiváló eszköze, mely többek között alkalmas a raktárépületeképületek belsőépítészeti berendezési terveinek elkészítésére. Az általunk használt program támogatja a több szakágat is átívelő tervezési folyamatot. Segíti az együttműködést a társtervezőkkel az IFC, a DWG™ és az RVT™ formátumokon keresztül. Tartalmazza az építészeti tervezés, belsőépítészeti és egyedi berendezés tervezés számára szükséges összes funkciót.
A raktárak, irattárak berendezéséről akár fotorealisztikus képek készíthetők.

A tervező kollégák feladata a későbbiekben az esetlegesen szükséges gyártmánytervek elkészítése is. Ehhez a SOLID EDGE szoftver áll rendelkezésünkre.


Köszönjük, hogy bennünket választottak!

A megrendelés történhet emailben, akár SAP rendszeren keresztül is. Ebben az esetben az Általános Szerződési Feltételeink lépnek érvénybe, mely dokumentum a weboldalunkon is megtalálható.

Egyéb esetekben elkészítjük szerződés tervezetünket, melyet egyeztetést követően mindkét fél aláírásával hitelesít.

A tervezést követően a saját üzemünkben megkezdődik a gyártás folyamata. Abban az esetben,  ha a rendszer tartalmaz külső beszállítótól részegységet, akkor azok beszerzése megtörténik.

Mi sem szeretünk várni, megértjük ha ezzel partnereink is így vannak! Ezért 2018-ban a raktárcsarnokunkat annak érdekében építettük, hogy állványrendszerek, sztenderd termékek esetében akár azonnal is megtörténhessen a kiszolgálás!

Ha már eldöntötte, hogy beszerzi, miért ne kapná meg azonnal?


Annak érdekében, hogy a raktártechnikai rendszereinkre (rakodólapos állványrendszerek , polcos állványrendszerek ​, stb.) teljes garanciát vállalhassunk, a helyszíni kivitelezést is szakképzett kivitelező kollégáink végzik.  A kivitelezésről a szerelésvezető dokumentációt készít.

Az állványrendszer felülvizsgálat kapcsán feltárt hiányosságok, sérült elemek javítását is a megfelelően felkészített szakembereink végzik.

Szakszerű kivitelezés - teljes garancia!


Mind az általunk telepített, mind a mások által szállított raktártechnikai állványrendszerek évenként szükséges felülvizsgálatát az MSZ 15635 szabvány előírásainak megfelelően végezzük el. A felülvizsgálat célja az esetlegesen sérült helyhez kötött, raklapos állványrendszer elemek (keretek, gerendák) kiszűrése. A felülviszgálatot követően vállaljuk a leszállított eszközök, állványrendszerek javítását, karbantartását is!

Az eszközök átadást követően nem hagyjuk magukra partnereinket!Az űrlapot sikeresen elküldted!
Telefon:+36 20 268 5760
E-mail:maxiszer@maxiszer.hu
Elérhetõségek