INTRALOGISZTIKAI MEGOLDÁSOK
Weboldal alcíme
Fejléc cím szövege
INTRALOGISZTIKAI

RAKATEGYSÉGEK TÁROLÁSA A FELADAT?

MEGOLDÁS:

RAKODÓLAPOS ÁLLVÁNYRENDSZEREK

RAKATEGYSÉGEK 

Klasszikus tárolási megoldás, a mai napig a rendszer nagyon gyakori a logisztika területén. A tárolási mód népszerűségét az adja, hogy a rendszer a leggyakrabban használt targoncákkal is kiszolgálható.

A rakodólapos állványrendszer jól tervezhető a használni kívánt rakategység típusokhoz és súlyokhoz. A soros állványrendszer elrendezés előnye, hogy bármelyik rakategységhez bármikor hozzá lehet férni. Ezáltal a raktárkészlet - akár korszerű, vonalkódos nyilvántartási rendszerrel is kiegészítve - egyszerűen nyilvántartható. A raktár fejlődésével, bővülésével az állványrendszer az adott feladatra adaptálható, bővíthető. 

A raklapos állványrendszer közötti folyosók méretét a használni kívánt targonca határozza meg, ezáltal normál- és szűk folyosós megoldás is szóba kerülhet. Az állványrendszer alakalmas akár az automata raktározás megvalósítására is.​​

A rendszer az alábbi, fő elemekből épül fel:

Keretek:

- Akár 9900 mm magasság
- max. 26000 kg terhelhetőség keretenként
- 75 mm szintosztás, így a gerenda szintek nagy szabadsággal áthelyezhetők

Gerendák:

- 1300, 1800, 2200, 2700, 3600 mm gerendahosszok 
- max terhelhetőség: 5000 kg/ gerendapár
- horganyzott kivitel​

RAKODÓLAPOS ÁLLVÁNYRENDSZER KIEGÉSZÍTŐ ELEMEI

Mire szolgálnak a rakodólapos állványok kiegészítő elemei?

Rakodólapos állványokkal szinte bármilyen ipari vagy raktári területen lehet találkozni, ugyanis gazdaságos és praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak, azonban ahhoz, hogy valójában teljesen kihasználhatók legyenek ezen állványrendszerek előnyei, lehetőség van a kiegészítő elemeik beszerzésére is!

A rakodólapos állványok kiegészítő elemei közül az egyik legpraktikusabb eszközöknek a leesésgátló hátfalrácsok bizonyulnak. Ezek az elemek ugyanis mind az alkalmazottak, mind a tárolni kívánt áru épségét biztosítják. Szerepük, hogy a rakategységekről ne tudjon beesni az áru a polcrendszer sorai közé, illetve ne tudjon az leesni az állványrendszer mögötti munkafolyosóra. Összességében elmondható mindegyik kiegészítő elemről, hogy egyfelől a betárolást könnyítik meg, másfelől biztosítják a rakodólapos állványrendszer épségét, de talán legfontosabb szerepet a balesetek megelőzésében játszanak. Az oszlopvédők, lábvédők, keretvédő panelek, túltolás gátló gerendák, keresztgerendák mindegyike megtalálható a termékeink között.

Ha korszerű megoldást keres raktárhelyiségébe és nem szeretne kockázatos helyzeteket a munkavégzés során, szerezze be kínálatunkból a rakodólapos állványok kiegészítő elemeit! A minőséget garantáljuk! 

 Az elemek jelentős része raktárról, azonnal elérhető. Új és használt elemekkel is rendelkezünk! 
​Kérjen ajánlatot még ma!

Az űrlapot sikeresen elküldted!

Miért érdemes minket választania?
- minőségi, megbízható anyagok és kivitelezés
- precíz, szakszerű munkavégzés
- folyamatos fejlődés
- egyedi igények alapján megtervezett és legyártott gyártás kiszolgáló eszközök
- Az eszközök átadást követően nem hagyjuk magukra partnereinket
- több évtizedes tapasztalat

Telefon:+36 20 268 5760
E-mail:maxiszer@maxiszer.hu
Elérhetõségek