INTRALOGISZTIKAI MEGOLDÁSOK
Weboldal alcíme
RÓLUNK
Lorem ipsum

RAKTÁRTECHNIKA DIVÍZIÓ

A MAXI-SZER KFT-t  az elmúlt évtizedekben számos logisztikai vállakozás, multinacionális gyártó, autóipari beszállító bízta meg az intralogisztika területén felmerülő igények megol​dására. Lehetett ez raktártechnikai berendezés tervezése, kivitelezése, de akár gyártáskiszolgáló eszközök tervezése és gyártása. Minden feladat más, ezért minden esetben legnagyobb tudásunk szerint kellett megfelelnünk ezeknek a kihívásoknak. Ezt számos esettanulmány és referencia bizonyítja.

A folyamatos fejlődésben hiszünk annak érdekében, hogy a jövőben is megfelelhessünk az elvárásoknak.

1996.

A MAXI-SZER Kft. 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy raktártechnikai berendezéseket - kezdetben Dexion Salgó polcos állványrendszereket és rakodólapos állványrendszereket tervezzen és kivitelezzen. A terevző iroda és a kereskedelmi iroda salgótarjáni székhellyel üzemelt.

2005.

2005-től társaságunk a Dalmine Logistics Solution srl. (korábbi nevén Marcegaglia Building) magyarországi képviselője. Ez a kapcsolat megfelelő hátteret biztosít a raktári állványrendszerek forgalmazásában. A kereskedelmi, szakmai kapcsolat a mai napig is tart.

2010.

Megvásároltuk jelenlegi telephelyünklet a Salgótarjántól 7 km-re fekvő Kazár településen. A több, mint egy hektáros területen lévő romos épület felújítását követően első ütemben raktárterületet alakítottunk. Itt a vevőink gyors kiszolgálása érdekében raktártechnikai termékeket (rakodólapos állványrendszerek, polcos állványrendszerek) tároltunk, de később ide költözött az irodánk is.

2013.

Annak érdekében, hogy raktártechniki rendszereink versenyképesek legyenek, elkészült a gyártó üzemünk első üteme. Itt kezdetben kiegészítő elemek (oszlopvédő elemek, keretvédő panelek, túltolás gátlók, biztonsági rácspanel elemek gyártása történt.

Partnereink gyors kiszolgálása érdekében a leggyakrabban keresett rakodólapos és polcos állványelemekből komoly raktárkészlettel rendelkezünk.

2017. 

Megtörtént a meglévő épület fűtés korszerűsítése, így kollégáink megfelelő munkakörülmények között tudnak dolgozni.

2018.

Elkészült a 450 négyzetméteres raktárcsarnokunk, ahol a raktártechnikai elemek (polcos állvá nyrendszer elemek, rakodólapos állványrendszer elemek) tárolásán kívül a gyártáshoz szükséges alapanyagok, félkész- és késztermékek tárolását oldjuk meg. Ezáltal a "régi" épületünk egész területét át tudtuk adni a gyártó területnek.

GYÁRTÁSKISZOLGÁLÁS DIVÍZIÓ

2013.

Lakatos üzemünket 2013-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy az általunk forgalmazott raktártechnikai rendszerek kiegészítő elemeit le tudjuk gyártani, ezáltal kedvezőbb áron tudjuk azt értékesíteni partnereink felé.

A termékfejlesztés, bővítés azonban folyamatos. Hamar tapasztaltuk, hogy "kívülről jövő" igények megvalósítását is meg tudjuk oldani.

Az eltelt rövid idő alatt többek között az alábbi termékeket gyártottuk:

  • keretvédő panelelemek
  • keresztgerendák
  • leesés gátló rácspanelek
  • túltolás gátló gerendák
  • oszlopvédők
  • polcpanelek rakodólapos és középnehéz állványokhoz
  • kerítés- és kapu rendszerek
  • KLT ládaszállító kocsik
  • Gyártáskiszolgáló kocsik - több változatban, egyedi terveink alapján
  • Gitterbox tárolók

Az első ütemben üzembe helyezett eszközparkunk:

3 m-es NC vezérlésű lemezolló, ami max. 6 mm vastag lemez vágására alkalmas
3 m-es NC vezérlésű élhajlító, ami max. 6 mm vastag lemez hajlítására alkalmas
Sarokkicsípő berendezés, ami max. 150 mm mélységben 30-130° szögben vág
CO hegesztő berendezés
Fúró - maró berendezés

2018.

Beszereztünk egy YALE 2.5 tonnás targoncát az alapanyagok könyebb mozgatása érdekében.
A megnövekedett gyártási igény miatt üzembe helyeztük CNC vezérlésű keretes fűrész gépünket és egy újabb oszlopos fúrógép is munkába állt.

Az űrlapot sikeresen elküldted!
Telefon:+36 20 268 5760
E-mail:maxiszer@maxiszer.hu
Elérhetõségek