INTRALOGISZTIKAI MEGOLDÁSOK
Weboldal alcíme
RAKTÁRTECHNIKAI MEGOLDÁSOK
INTRALOGISZTIKAI

SZAKMAI INFORMÁCIÓK 

 Állványrendszerek 

Mit tud a raklapos állványrendszer, ami miatt olyan népszerű? 

A raklapos állványrendszer a raktár berendezések egyik legáltalánosabb képviselője. Amilyen egyszerű, olyan nagyszerűen helyt áll a raktározás területén. 

A tárolásban fontos olyan technológiákat, megoldásokat alkalmazni, amik elősegítik a hatékonyabb működést. Szükség van az innovációra, de nem biztos, hogy mindig a legújabb számít a legjobbnak is. A hagyományos és a modern is jól megférnek egymás mellett, érdemes a kettőt ötvözni.

Erre a területre is igaz, hogy ami hosszú távon bevált, azt érdemes megtartani. A hagyományosnak számító, raklapos állványrendszer is egy ilyen eleme a raktártechnikának. Nagyszerűen kihasználható annak ellenére, hogy nem több, mint fém vázas, polcokkal kiegészített tároló rendszer.

Rakodólapos állványrendszer

A raklapos állványrendszer többet tud, mint gondolná 

Vegyük nagyító alá, hogy miért ez a típusú állványrendszer az, ami szinte bárhol ugyanolyan jól kihasználható!

1. A raklapos állványrendszer kialakítása lehetővé teszi, hogy a tárolt árukészlet maximálisan kezelhető legyen. A több oldalról nyitott állvány, a mozgatható polcok a kézi és az anyagmozgató gépekkel történő hozzáférhetőséget sem akadályozza.

Az állványok anyaghasználata és a szerkezete is alkalmassá teszi őket arra, hogy többféle méretű, súlyú és csomagolású áru is helyet kaphasson a polcokon.

2. A raklapos állványrendszer nem csak egyféle lehet, mert egyedi igények szerint tervezhető. Méret, kialakítás, elosztás szempontjából a helyszíni adottságok és a vásárlói igények a mérvadóak.

A raktárnak a kialakítása, az alkalmazott anyagmozgató gépek, a megtervezett logisztikai folyamatok vagy a tárolt áru jellemzői is hatással vannak arra, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzenek az állványok.

3. A szakértő tervezéssel létre lehet hozni egy olyan teret, ami biztonságos munkaterületnek minősül, logisztikai szempontból működőképes, rugalmasan alakítható és időtálló berendezéssel rendelkezik.

Valóban költséghatékony, mert a raktár változásaihoz lehet igazítani a korábban megvásárolt állványrendszereket. Ennek köszönhetően a raktárberendezés egy állandó, gazdaságos és a munkafolyamatok jól ismert elemévé válik.

 A raklapos állványok több típusa is elérhető 

 • Bejárható raklapos állványrendszer
 • Soros raklapos állványrendszer
 • Gördíthető raklapos állványrendszer
 • Push back raklapos állványrendszer
 • Görgős raklapos állványrendszer

Ezek a típusok abban térnek el egymástól, hogy más és más kivitelezéssel gyártják őket. Ez lehetővé teszi a különböző megközelítésüket, bepakolásukat, az egyes anyagmozgató gépekkel történő rakodásukat, az adott terület helykihasználását. A munkabiztonság, az energia és beruházási költségek és a kihasználhatóság is lényeges szempontoknak számítanak. Igény szerint és raktár típus alapján lehet velük tervezni.

Az állványrendszer alapanyaga fém, ami ideális szinte minden környezetben történő használatra. Hőmérséklettől, beltéri vagy szabadtéri használattól függetlenül meg tudja őrizni az eredeti állapotát, mindezt gyakorlatilag karbantartás nélkül

Az állványrendszerek megkerülhetetlen elemei egy raktár berendezésének. A tárolásra tervezett berendezések megalapozott kiválasztása és a raktározásra szánt terület megtervezése is számít. A részletek kiegészítik egymást és szerepet játszanak egy kiszámíthatóan működtethető rendszer kiépítésében.

Az új rakodólapos állványrendszerét meg tudja rendelni tőlünk, ráadásul szakmai tanácsadást és helyszíni felmérést is nyújtani tudunk az ügyfeleinknek. Lépjen kapcsolatba a kollégánkkal, ha érdekli az ajánlatunk!


A karos állványok szerepe a raktározásban 

A karos állványrendszerek a raktártechnika területének speciális berendezései közé sorolhatóak. A szálas anyagok kapnak biztonságos helyet ezeken az állványokon.

A raktározásban kettő tényező alapvető szempontot jelent abban, hogy az adott tevékenység az elvárt módon működjön. Az egyik szempont a hely nagysága, a másik pedig a raktárberendezés típusa.

A raktár berendezésnek idomulnia kell a rendelkezésre álló hely méretéhez és a raktározandó áru mennyiségéhez, egyéb tulajdonságaihoz. Nem elég, ha optimális a helykihasználás, mert az áru kezelése, tárolása is egy kezelendő feladatnak számít. 

Mi a karos állvány? 

A klasszikus raktári tárolórendszernek a polcos állványok számítanak. A polcos elrendezés azonban nem minden áru típushoz ideális szerkezet. A másik fő típust a karos állványok ​ képviselik.

Ez az állvány típus jellegzetes külsővel bír, mert oszlopokból, talpból és az oszlopokhoz rögzített karokból áll. A polcok hiányoznak, mert egyes árukkal egyszerűen nem kompatibilis az elrendezésük. Alapvetően szálas anyagok elhelyezését teszi lehetővé ez a kialakítás, de akár alaktalan, illetve egyedi formájú anyagok is helyet kaphatnak a karokon

Mi kerülhet egy karos állványra? 

Általában rudakat, csöveket, gerendákat, műanyag profilokat, lemezeket pakolnak a karokra, de akár létrát, dobozokat, kerti szerszámokat is el lehet rajtuk helyezni. Ezek hosszúkás alakban gyártott, kis keresztmetszetű tárgyak, változó súllyal. Az állványok többféle teherbírással is készülnek, ezen kívül pedig a karok állíthatósága teszi rugalmassá a tárolást.

A termék mérete, hossza, súlya szerint lehet változtatni az állványrendszer kiegészítő elemeinek a számán és az elrendezésén. A tárolás hosszú távon biztonságos, az állvány megtartja és el is bírja a rajta elhelyezett árut.

A karos állványrendszerek felszerelhetőek kiegészítőkkel, például lecsúszás elleni védővel, akár gördíthető változatban is rendelhetőek. A megrendelő igényei, a kivitelező cég kapacitása határozza meg, mit tud egy új állványrendszer.

Milyen elrendezésben kerülhetnek a raktárba a karos állványok? 

Az egysoros és a kétsoros elrendezés a megszokott, az állványok számától és a helyszín méretétől függően lehet az állványokat egymásnak háttal vagy falnak állítva telepíteni, illetve a sorokat meghosszabbítani. Állandó vagy változó árukészlet tárolására is ideálisak a karos állványok ​, mert egyszerűen mozgatható az áru a könnyen hozzáférhető karokon.

Az állványok időjárásálló, erős alapanyaga maximálisan kihasználhatóvá teszi őket. Nem csupán beltéren telepíthetőek, de kültéren is alkalmazhatóak.

Az állványrendszerek a tárolás alapjait jelentik 

Minden raktártechnikai termékben közös, hogy az igényekre rímelő teherbírással, időtálló kivitelezéssel, könnyű kezelhetőséggel jellemezhetőek. Az ilyen állványrendszerek képesek arra, hogy az adott raktárban megtartsák a kialakított színvonalat.

Az állványrendszerekből olyan modelleket érdemes a tervezett helyükre állítani, amiket a helyszínhez és az igényekhez terveztek. A megrendelő azzal jár hosszú távon a legjobban, ha egyedi kialakítású tárolókkal dolgozik. A személyre szabott berendezések több lépésben készülnek, a telepítést megelőzi egy helyszíni felmérés, személyes konzultáció is. 

A feladathoz tervezett állványrendszereket Önnek is el tudjuk készíteni. Lépjen kapcsolatba velünk, ha szüksége van új raktár berendezésre! A kollégánk segít abban, hogy minden lépést sorban végig tudjon kísérni egészen a megvalósulásig. A honlapunkon találja meg az elérhetőségeinket .


Miért illenek a polcos állványrendszerek egy raktárba? 

Az egymás mellett sorakozó polcos állványrendszerek miatt nem nehéz felismerni, ha egy raktár területén jár valaki. Az állványok minden raktárban megtalálhatóak.

A raktár szerepe 

A raktárak nélkül nem lenne megoldott a különböző áruk és termékek megőrzése, valamint elosztása. Minden területen alkalmaznak ilyen tároló területeket, a mezőgazdaságtól kezdve az iparon át a kereskedelemig.

Milyen jellemzőknek kell megfelelnie egy raktárnak ahhoz, hogy jó besorolást kapjon? A raktározás logisztikai tevékenység, tehát a jól szervezett folyamatok láncolata tudja megteremteni az olajozott működést. A biztonságos munka, a gyors feladat megoldás, az ideális körülmények fenntartása mind hozzátartozik a sikeres vállalkozáshoz.

Az ilyen raktárak hosszú távon képesek olyan előnyöket nyújtani, mint az ügyfelek elégedettsége, a stabil profit, a termék minőség megőrzése vagy az ellenőrzött működés.

A raktár a termelési folyamat egyik fontos állomása és helyszíne, aminek a hatékonyságától függ a termelés folytonossága is. A raktár helye, berendezése, a munka eszközei, személyzete és energiaellátása is hatással van a terület működésére.

A raktár típusai 

kispolcos állványrendszer

Természetesen az adott területtől függően több típusú raktár létezik.

 • A mezőgazdasági raktárban a terület által előállított termékeket tárolják, illetve beszállítás és kiszállítás is történik. A helyszínt úgy alakítják ki, hogy megfeleljen az ott tárolt termékek igényeinek.
 • Az ipari raktárak több fajtáját is meg tudunk különböztetni attól függően, hogy a gyártás melyik fázisát szolgálják ki. Alapanyag, félkész termék és a kész termék tárolását is raktárakkal oldják meg.
 • A kereskedelemben a kész áru tárolását és elosztását szervezik meg a raktárakban. Megkülönböztetünk a vevők, a termelők és a kiskereskedők igényeit kiszolgáló létesítményeket.
 • Műszaki jellemzők alapján léteznek nyitott vagy zárt, automatizált vagy részben gépesített terek, hagyományos vagy magas raktárak is.

Egy raktár besorolható az öt osztály egyikébe, A+-tól egészen D osztályig. A besorolás az épület tulajdonságaira és a követelményeknek való megfelelése alapján történik.

A raktár berendezése 

A raktárban állványrendszerek látják el a tárolás feladatát. A polcos vagy karos állványok beszerzése és elhelyezése a munkafolyamatot támogatja. A cél az, hogy az áru fogadása, kiadása, a komissiózás, csomagolás akadálytalanul történjen meg.

A kispolcos állványrendszerek, karos állványok vagy a nagypolcos állványrendszerek ​ számítanak a raktár megszokott berendezéseinek. A polcos rendszerekben közös, hogy költséghatékonyak és rugalmasan használhatóak. A termékek mérete, jellege, mennyisége alapján ajánlott az állványrendszerek között keresgélni.

Az állványrendszer alapanyaga 

A mai polcos tárolók már egytől-egyik fém alapanyagból készülnek. A gyártás modern anyagai lehetővé teszik, hogy a korszerű raktár minden igényét támogatni tudják. A fém polcok és a fém váz összeszerelve olyan szerkezetet ad, aminek kiváló a teherbírása. A nagy súlyokkal hosszú távon kell a polcoknak megbirkóznia, tehát a fém az állványrendszer életét is meg tudja hosszabbítani.

A masszív anyag, a modern felületkezelés az, ami miatt a többszöri szétszerelés, mozgatás, összeszerelés, hosszú távú használat sem koptatja el a fém szerkezetet. Ugyanez igaz a fém szerkezetek alakjára is, deformáció nélkül tudják az eredeti formájukat megőrizni éveken keresztül is.

A kezelése a fém polcos állványoknak ​ szintén csupa pozitívumot rejt magában. Karbantartani szinte nem is kell, a takarítás pedig speciális termékek nélkül, hatékonyan elkészül.

nagypolcos állványrendszer

Az intralogisztika a raktározáshoz és anyagmozgatáshoz is kapcsolódik 

Az intralogisztika fogalma nem teljesen egyértelmű, mert sokan nem ugyanazt az értik alatta.

Egy olyan megoldásról van szó, ami több részfolyamatot is magába foglal. A raktározás modern módszereit veszi sorra és a sikeres működtetés szolgálatába állítja azokat.

anyagmozgató berendezés

Raktározás és logisztika

A raktározásban kulcsszerepe van a logisztikának, mert sokféle feladatot kell megtervezni és összefogni. A tervezés nélkül kudarcba fullad az egész folyamat. Nem véletlen, hogy nem mindegyik cég működik ugyanolyan hatékonyan. Sok helyen egyáltalán nem gördülékeny a raktározás, mint logisztikai folyamat.

Az intralogisztikában fontos szerephez jutnak az anyagmozgató berendezések. Az anyagáramlás az egyik fő funkciót jelenti egy raktárban és a hozzátartozó területeken, ha a működtetésről van szó. Az áru beérkezése, tárolása, mozgatása tervezést, ellenőrzést igényel.

A rendszer a rendelkezésre álló információk és eszközök segítségével nyomon követi és időben a megfelelő helyre juttatja az árut. Az intralogisztika ​ tehát magába foglalja az áru mozgatását és az áru forgalmát az adott helyszínen belül.

A raktárhoz gyakran tartozik egy másik helyszín is, ahol a gyártás megy végbe. A két helyszín között szintén folyamatos anyagáramlás történik, alkatrészek, gyártási anyagok, félkész áru halad egyik irányból a másikba. Emberi erővel az anyagáramlás folytonosságát és zökkenőmenetességét nehezebben lehetne fenntartani.

anyagmozgató berendezés

Anyagmozgatás és logisztika

A megfelelő, modern anyagmozgató berendezésekkel könnyen tarthatóak a tervek és maximalizálható a termelékenység is. Az emberi munkaerővel ellentétben a berendezések és gépek alkalmazása, emberi irányítással jóval nagyobb hatékonyságot és gyorsaságot jelent.

Egy cég, ami előre halad és kihasználja a fejlesztések nyújtotta előnyöket, nem fog lemaradni a versenytársai mögött és hosszú távon képes lesz kiszámítható nyereséget termelni. Az anyagmozgatás az egyik terület, ahol célzottan lehet növelni a hatékonyságot. A termelési lánc folytonosságát és dinamikusságát nem akasztja meg semmi.

A versenyképesség megtartása azt is jelenti, hogy a cégek nem mondanak nemet a fejlődésre, a növekedésre. A terjeszkedő cégeknek több berendezésre és ugyanolyan hatékony gyártáskiszolgáló, raktári anyagmozgatásban jeleskedő rendszerekre van szüksége.

Ami bevált, azt nem érdemes lecserélni egy másikra, csupán bővíteni, finomítani kell rajta. A mi anyagmozgató berendezéseink is úgy készültek, hogy alkalmasak legyenek ilyen tervek megvalósítására. Mit kínálunk azoknak, akik a termelési folyamatokhoz keresnek anyagmozgató berendezéseket?

Saját termékek anyagmozgatáshoz

Szerepel a termékkínálatunkban görgős komissió állvány és egyedi gyártású vontatvány is, ami igény szerint lehet megtoldani a szállítandó áru mennyiségéhet viszonyítva. Az a célunk, hogy az ügyfelek egyedi igényeire is válaszolni tudjunk, ezért a gyártás kiszolgálásban a magas színvonal elérésére törekedtünk.

Érdemes a honlapunkon megtalálható referenciáinkat megnézni és megismerni a termékeinket a szolgáltatásainkkal együtt.

anyagmozgató berendezés

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne összetett és kifogástalanul működő intralogisztika ​ rendszert fenntartani! A cégünk évek óta tökéletesíti a saját tervezésű és gyártású berendezéseit. Amellett, hogy raktár berendezések és anyagmozgató eszközök forgalmazásával foglalkozunk, szakmai tanácsadással is segítjük az ügyfeleinket.

Igény szerint vásárolhat tőlünk vagy fejlesztheti vállalkozását a szakmai támogatásunk segítségével is. A további információkat kérje kollégánktól, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!


A raktártechnika kérdései: milyen állványt válasszunk? 

A raktártechnika világában az egyik főszerepet az állványrendszerek kapják. A különféle tárolási megoldások alkalmazása a raktározás alapját jelenti.

A raktári állványrendszereknek már a nevükben is benne van, hogy hová szánták őket, amikor a terveik megszülettek a papíron. Ez a megnevezés azonban csupán egy tág kategóriát jelöl, mert raktári állványokból több típus is létezik.

Nem elég csupán állványokat beszerezni és egymás mellé rakosgatni őket. Nem a raktárat kell az állványokhoz igazítani, hanem a raktári állványrendszerek tulajdonságait kell figyelembe venni a raktári igények függvényében.

A fő kérdés az, hogy mi kerül a polcokra

Arról már volt szó a korábbiakban, hogy egy raktárhelyiségben anyagmozgatás zajlik. Ennek a tevékenységnek a kivitelezéséhez útvonalakra és anyagmozgató gépek használatára van szükség. Az elrendezést és a rendszeres vagy alkalmanként felmerülő feladatok elvégzését a raktár mérete is befolyásolja. Ezek olyan tényezők, amik mind szerepet játszanak az állványok kiválasztásában.

Végül meg kell említeni a tárolni kívánt árut is. Nem minden állvány tudja befogadni ugyanazt az árut. Ennek egyrészt az az oka, hogy eltérő az egyes állványrendszerek kapacitása, másrészt pedig a polcok közötti távolság sem egyezik meg.

raktártechnika, raktári állványrendszer, raktári állvány
raktártechnika, raktári állványrendszer, raktári állvány

Két állványtípus, ami soha nem okoz csalódást

1. A nagypolcos állványok tipikusan azokhoz az áru fajtákhoz készültek, amik méreteik vagy szabálytalan alakjuk révén nem passzolnak az átlagos tárolókra. Semmi baj, mert nekünk erre is van megoldásunk! A súly miatt nem kell aggódni, mert a nálunk készült állványok elbírják a 6500 kilogrammot is. 

A hangsúly a polcok méretén és távolságán van. Az árut anélkül tudja tárolni ezeken a polcokon, hogy megsérülne vagy kényszer megoldásokkal kellene nehezíteni a tárolást.

2. A kispolcos állványok már a klasszikusabb tárolórendszereket képviselik. Ilyen állványt a legtöbb helyen szokás használni, mert a kisebb vagy átlagos méretű áru gond nélkül elfér rajta. Mivel kisebb polcközökből épül fel az állvány, értelemszerűen több polcot is be lehet építeni.

A jó kihasználhatóság még nem minden, mert ezt a polcos állványt úgy tervezték, hogy a raktárban a legkevesebb feladatot adja. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy az összeállítására sem kell túl sok időt szánni és az alapanyaga is időtálló.

A kapcsolható szerkezetű állványt hihetetlenül egyszerű összeszerelni, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan elkészüljön a berendezés. Ezen kívül az is előnyt jelent, hogy az elemekre szedhető állványrendszer szükség esetén tárolható és szállítható is.

Mindkét raktári állványrendszer típus biztonságos, praktikus és képes a tulajdonságaival elősegíteni a raktározás hosszú távú sikerességét. Alkalmazzon ilyen állványokat, ha azt szeretné, hogy a raktár berendezésével ne legyen gond!


Rakodólapos állványrendszer, a tárolás igazi klasszikusa 

A raktári tárolás klasszikusának számít a rakodólapos állványrendszer. Egy gyakran alkalmazott tárolási rendszerről van szó, amit érdemes közelebbről is megismerni.

A raklapos tárolással sok helyen találkozhatunk, hiszen praktikus választás olyan áruhoz, amit szintén raklapokon szállítanak. Az ilyen áru folyamatosan mozgásban van, mert szállítás, beraktározás, továbbküldés fázisain megy keresztül. Olyan tárolórendszerre van szükség, ami sokoldalúságot tud nyújtani.

A rakodólapos állvány többre képes, mint gondolná

A rakodólapos állvány ​ olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amiknek köszönhetően a raktározás nehézségek nélkül történik. Mit jelent ez? A raklapos áru az állványok elhelyezésétől és az állványrendszer kialakításától függően, akadálytalanul hozzáférhetővé válik.

Az állványrendszer kialakítása lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségben tároljon árut a polcokon, ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy többféle áru, széles árukínálat jelenjen meg a raktár állványain.

 Az aktuális helyszíntől és az árukészlet nagyságától függően az állványokat szélességében vagy magasságukban is alakíthatja. A megfelelő raktári anyagmozgató gépekkel és eszközökkel nem jelent gondot elérni a legmagasabban fekvő, nehéz súlyú árut sem.

A raklapos állvány típusai

A folyamatos fejlődés ellenére a rakodólapos állvány továbbra  is előkelő helyet foglal el a raktár berendezések között. A sikeréhez az is hozzájárul, hogy több változatban is elérhető, helyszínhez és igényekhez tervezhető típusokkal.

 • a hagyományos típus a széles folyosós rakodólapos állvány
 • létezik szűkfolyosós rakodólapos állvány
 • gördíthető 
 • be és átjárható
 • pallet shuttle 
 • push-back raklapos állványrendszerek
 • önhordó raktárcsarnokok, magas raktárakhoz tervezett állványrendszerek

Válasszon aszerint, hogy melyik állványrendszerrel tud igazán logikus, átlátható raktár berendezést kialakítani!

Az egyes állványrendszer típusok alkalmasak állandó vagy átmeneti tárolásra, de meghatározó tényező lehet az áruk mozgatási ideje is. A termékek tárolása történhet tömbös, soros formában vagy gördíthető állványokkal, amik a raktár méretéhez, az áruk mozgatásához is tudnak igazodni.

Soros állványrendszerek a raktárakban

A többféle verzió ellenére a soros állványrendszereket alkalmazzák a legtöbb helyen. A soros raklapos állványok előnye, hogy az áru teljes biztonságban van, nem nyomják egymást a raklapok. Az állványokat folyosók választják el egymástól, körbejárhatóak, minden oldalról hozzáférhetőek. A napi feladatok kivitelezését nem akadályozza a pakolással eltöltött plusz idő.

A soros állványrendszerben blokkokban ​ helyezkednek el az állványok, amik több tonna súlyt is elbírnak és több tíz méter magasba is fel tudnak nyúlni. A stabil konstrukció, a rugalmas alakíthatóság a raktározás teljes kontrollálhatóságát tudja nyújtani minden felhasználónak. Az áru a polcokon folyamatosan elérhető, emiatt találunk a legtöbb helyen ilyen állványrendszereket. Figyelembe kell venni azonban, hogy a sorokat elválasztó  folyosók plusz helyet igényelnek.

A raktározás minden részletre kiterjedő megtervezése hosszú távon kifizetődik. Elég egyszer berendezni a raktárat, ha az tökéletesen működőképes lesz a napi munkafolyamatok szempontjából. A cégünk saját gyártású termékei és a terület szereplőinek nyújtott szolgáltatásai együttesen segítenek a magas színvonalú raktározás megteremtésében és fenntartásában. Ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén és egyeztessen a kollégánkkal!


A raklapos állványokkal felfelé is terjeszkedhet 

A raktárak funkciója nem más, mint a raktározás. Raktározni persze többféle módon is lehet. Ismerjük meg egy kicsit jobban, hová kerülhet raklapos állvány, polcrendszer!

Raktárakból is többféle létezik 

Ne szaladjunk túlságosan előre és kezdjük a legelején! Milyen funkciókat kap egy raktár, mit várunk el egy helyiségtől?

A raktárakban biztonságban várakozik az áru, itt tárolják, számon tartják, csomagolják a termékeket, ameddig kiadásra és szállításra nem kerülnek. Természetesen raktár és raktár között jelentős különbségek vannak. Minden attól függ, hogy milyen jellegű árunak kell helyet szorítani egy raktárban. Anyag, súly, terjedelem, érték, veszélyesség vagy tartósság alapján is csoportosíthatóak az áruk. 

Raktárakat ​ építenek és tartanak fenn az iparban, a mezőgazdaságban és a kereskedelemben is.

A hagyományos raktárak meglehetősen elterjedtek, ezek a terek zártak, egy erre a célra tervezett és épített csarnokban, ipari polcrendszereken történik a tárolás. A hagyományos tárolás mellett egyre inkább elterjedőben vannak a magasraktárak is. Ezekben a csarnokokban az átlagosnak számító, tíz méter körüli belmagasság jóval több, akár elérheti a negyven métert is.

Miért van jövője a magasraktárak használatának?

Az nem jelent új információt, hogy a raktár csarnokok számára sok helyre van szükség. Az viszont már újdonságnak számít, ahogyan ezt a szükséges teret meg tudják valósítani a magasraktárakban. A magasraktárak elterjedése, létrejötte egy fajta új trendként értelmezhető. A fő oka a felfelé építkezésnek nem más, mint a költségmegtakarítás. A bérleti díjak nőnek, a telekárak szintén növekednek, a szabad, beépíthető területek viszont egyre fogynak, ezért szükség volt arra, hogy új irányt vegyen a raktárépületek fejlődése.

A magasraktárakban is raktári állványokból álló rendszereket használnak, de azok magassága elérheti akár a negyven métert is. Egyrészt helyet kaphatnak soros állványrendszerek, másrészt önhordó raktári állványrendszer is. Jellemzően ezeken a polcokon raklapos árut tárolnak. A raktárban fontos szerep jut az olyan anyagmozgató gépeknek, amikkel magasra lehet emelni az árut.

Automatizált raktárak

Ezeknek az aktuális igényekre reflektáló raktáraknak az előnye, hogy ugyanazt a kapacitást tudják nyújtani, mint például egy hagyományos raktár, de ezt kisebb alapterületen teszik meg. Habár a raktár kiszolgálásához szükség van annak automatizálására, drága anyagmozgató gépek beszerzésére, ezek a költségek megtérülnek, mert a korábban említett díjakon spórolni tudnak.

Egy automatizált raktárban kevesebb emberi munkaerőre van szükség vagy teljesen ki is lehet zárni azt. Ebből a tényezőből fakad a magasraktár további pozitívuma. A raktározás tervezhetőbb, kiszámíthatóbb és pontosabb feladat megvalósítással történik.

Jó ötlet ilyen raktár típus mellett dönteni, ha nagy számú áru kezeléséről van szó és az áru raklapos. Gazdaságos lesz a raktározás akkor is, ha kizárólag ugyanolyan raklapokat használnak.

A raktározást ​ csak akkor lehet jól, vagyis kiemelkedő szinten csinálni, ha rendben vannak az alapok és a munkafolyamatok is olajozottan működnek. Minden érdeklődőnek szívesen nyújtunk szakmai segítséget abban, hogyan rendezze a raktárhelyiséget, mivel rendezze be. Raktártechnikai elemek mellett saját gyártású üzemberendezésekkel, valamint az intralogisztikában nélkülözhetetlen gyártáskiszolgáló rendszerekkel is foglalkozunk.

Amennyiben szeretne részleteket is megtudni termékeinkről és szolgáltatásainkról, úgy lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén!


Az intralogisztika a gyártási fázisok optimalizálását támogatja

Az intralogisztika optimalizálása elvezet oda, hogy a gyártáshoz szükséges anyagmozgatás előrelendíti a munkafolyamatokat.

Az intralogisztika szerepe a gyártásban

A gyártással foglalkozó üzemek területén az egyik kulcsfontosságú mozzanatot az anyag és annak útja jelenti. A gyártáshoz szükséges alapanyag beszerzése, annak átalakulása és végül a raktározást követő elszállítása számos fázisát jelenti a munkafolyamatnak. Ezeket a fázisokat a belső logisztika támogatásával lehet hatékonyan tervezni és szervezni.

Anyagot mozgatni nem mindig magától értetődően egyszerű. Minden a gyártó terület nagyságától és tagoltságától függ. Ennek alapján az intralogisztika is lehet egyszerűbb vagy bonyolultabb, általános vagy speciális eszközöket és berendezéseket igénylő folyamatok szerint.

Hatékonyság a gyártásban

Az adott gyártási folyamat és annak mérete határozza meg, hogy milyen belső logisztika tudja hatékonyabbá tenni a gyártást. Ahol nem sikerül kidolgozni és működtetni az igényelt belső logisztikát az érezhető nyomot fog hagyni a termelés hatékonyságán. Az anyagmozgatásnak ​ tehát óriási hatása van egy gyártó üzem sikerére, ezért fontos időt szentelni annak precíz kidolgozására.

A gyártási folyamat sokféle anyagot feltételez, a gyártáshoz használt nyersanyagtól kezdve a félkész és kész termékig, valamint az egyéb kiegészítő anyagokig. A mennyiség is meghatározó, ha az optimalizálás a cél. A mozgatáshoz olyan eszközök és berendezések kellenek, amik az anyag típusa és mennyisége szempontjából is megfelelnek a követelményeknek.

Ma már nem egyedi berendezésekben gondolkodnak a szakemberek, hanem komplett anyagszállító rendszerekben. Egy ilyen, korszerű rendszer, ami a jelenkor gyártási folyamatainak igényeire reflektál, jelentős időt tud megspórolni. Gondoljunk csak bele, hogy mennyire fáradtságos, monoton és nem utolsó sorban sok időt emészt fel a különálló anyagmozgató berendezések kezelése. Ehelyett teljes rendszert működtetni sokkal kevesebb fordulót jelent és sokkal gördülékenyebb szállítást is, fennakadások nélkül.

A korszerű anyagmozgatáshoz tervezett rendszerekkel nagy mennyiségben szállíthatóak a kijelölt munkafázis helyszínére az alapanyagok, egyéb elemek, mérettől és formától függetlenül. Természetesen az intralogisztika nem csupán a megfelelő eszközök beszerzéséből áll. Ugyanilyen fontos a szállítási útvonal megtervezése is. A terméket el kell juttatni a legrövidebb idő alatt, biztonságosan egyik pontból a másikba. Mindezt annak figyelembe vételével, hogy  az anyagszállítás ne okozzon fennakadást a gyártási folyamat egészében.

Az intralogisztika ​ egyszerre használja az eszközöket, anyagokat, erőforrásokat és a munkaerőt a termelékenység optimalizásának megteremtéséhez. Az ellátás irányítása és az ehhez felhasznált technológia komoly befolyással van az előzetes tervek megvalósítására. Kisebb költségek, rugalmasabb kivitelezés, kisebb eszközkészlet és kevesebb idő jár egyszerre a gondosabb tervezéssel.

A mi cégünkhöz bármikor fordulhat támogatásért, ha elakadt a vállalkozása fejlesztésében. A gyártás világa egy olyan összetett terület, ahol az egyes platformok egymásra épülnek. Ha az egyik nem funkcionál elég jól, az visszahúzza a többit és ez hatással van a teljes vállalkozásra.

Az általunk gyártott, saját üzemberendezésekkel, raktári állványrendszerekkel gyártástámogató termékekkel és szakmai tanácsainkkal segítjük a fejlődést. Javasoljuk, hogy minél előbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megoszthassuk Önnel a személyre szabott terveinket!


A raklap állvány vagy a polcos állvány lesz megfelelő Önnek? 

Polcos állvány vagy raklap állvány kerüljön a raktárba? Bővíteni vagy berendezni szeretne egy meglévő raktárat? Segítünk ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában.

Alapvető szempont egy raktár berendezésének kialakításakor, hogy milyen áruhoz kellenek majd az állványok. Az árukat több jellemzőjük alapján sorolhatjuk kategóriákba. Az egyik az áru tárolásának módja. Létezik raklapos formában történő tárolás, valamint darabáru, illetve ömlesztett formában történő raktározás is. Mindegyik esetben más fajta állványrendszer bizonyul a legmegfelelőbbnek.

Raklapos tárolás

A polcos állványok nem alkalmasak arra, hogy raklapos árut helyezzenek el a polcokon. Az állványrendszer kialakítása lehetőséget ad arra, hogy a raklapokat és velük együtt az árukészletet is gazdaságosan lehessen elhelyezni. Az állvány oszlopainak és a tartógerendáknak a fém alapanyaga és az összeszerelése biztosítja,  hogy minden típusú raklap elférjen az állványon. A raklapos állványrendszereket jellemzően olyan helyszíneken alkalmazzák, mint a kereskedelem és az ipar raktárhelyiségei.

A raklapos áru azonban nem az egyetlen, amit egy ilyen állványrendszeren ​ tárolni lehet. Szerencsére az állványok tervezői arra is gondoltak, hogy az állvány minél sokoldalúbb legyen. Többféle kiegészítő is készült, amiknek a felszerelésével egy rendszeren a raklapos árun kívül dobozos, hordós, kábeles és egyéb csomagolású termékek is biztonságosan és könnyen hozzáférhetően elhelyezhetőek. Az állványoknak nem jelent kihívást az átlagosnál nagyobb árutérfogat befogadása sem.

Polcos tárolás

A raklap állvány mellett a polcos állványok jelentik a másik, fő elemét a raktárak berendezésének. A polcos állványok kialakítása egyértelműen a darabonként elhelyezett áru tárolásához ideális. Azonban nemcsak darabárut lehet a polcokon tárolni, hanem kisebb vagy a nagyobb méretű terméket is ömlesztve. A polcok méretéhez illeszkedő rekeszek, dobozok és ládák megőrzik az árut a polcokon.

Az átlátható tárolás a komissiózásnak is kedvez, a raktárban elvégzendő feladatokat nem akadályozza, hanem épp ellenkezőleg, elősegíti a hatékony elvégzésüket. Mindig olyan polcrendszert válasszon, ami személyre szabható, a raktárban optimális helykihasználást tesz lehetővé és nem utolsósorban alakítható is!

A teherbírás tekintetében a raklapos változatok nagyobb kapacitással rendelkeznek, attól függően, hogy az állvány alkotóelemei mekkorák, mennyit építettek be belőlük, de az is szempont, hogy milyen magasan épült az állvány.

A polcos rendszerek inkább a könnyebb súlyhoz készültek. A helykapacitás függvényében nagy mennyiségben is raktározható darabos vagy ömlesztett áru a polcokon. A polcos állványok méretezhető és helyiségre szabható tulajdonsága lehetővé teszi, hogy széles körben tudják használni őket. Irodák, műhelyek, irattárak, üzletek is gyakran döntenek a polcos állványok mellett. Ipari, kereskedelmi és lakossági környezetbe is illenek, az aktuális igényekhez igazítva.

A polcos és a raklapos állványrendszerekből ​ is tud rendelni a mi árukészletünkből. Szeretnénk felhívni minden vásárló figyelmét arra, hogy a mi termékeink abban különböznek a kereskedelmi forgalomban lévő, többi terméktől, hogy mind saját gyártású állvány. A polcrendszerek mellett a gyártást kiszolgáló rendszereket is tervezünk és gyártunk. A raktározásban, gyártáskiszolgálásban is a legmagasabb szintet célozzuk meg, mert jól tudjuk, hogy sok múlik azon, hogy milyen polcok és állványok kerülnek a különféle termékek alá.

További információt szívesen osztunk meg tevékenységünkről, Önnek csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot!


Logisztika a raktározásban

A logisztika egy összetett terület, amibe beletartozik a raktárlogisztika is. Minden vállalkozás érintett benne, ahol raktározást is végeznek.

A raktározás összetett folyamat, ami nem csupán abból áll, hogy árut tartanak az állványokon. Ide tartozik a termékek mozgatása, azok rendszerezése, de az áru leltározás is. Nem véletlen, hogy a korszerű logisztikai rendszerekben már a modern szoftverek használata is szerepet kap.

Raktározás az áruhoz tervezve

A raktározásban mindig figyelembe kell venni a raktározni kívánt áru típusát. Az áru tulajdonságaihoz mérten kell megteremteni a tároláshoz ideális körülményeket. A tárolási folyamatok megtervezését nemcsak az befolyásolja, hogy mi kerül az állványrendszerek polcaira, hanem az is, hogy milyen, érvényben lévő jogszabályokat kell követni.

A termék jellemzői meghatározzák a raktárhelyiség kialakítását, berendezését és a tárolás feltételeinek megteremtését. A gyártók és a kereskedők is foglalkoznak raktározással, ezért meglehetősen nagy a tétje annak, hogy milyen színvonalon történik a logisztika.

Mivel jár, ha hiányos szakértelemmel dolgozzák ki a raktározási feladatok tervét? Először is nagy az esélye annak, hogy a raktárban található termékek sérülnek, tönkremennek, illetve a minőségük változik. Másodszor a költségek is megnövekednek a veszteségek miatt vagy a hibák kijavítására fordított összegeknek köszönhetően. Ezzel párhuzamosan az ügyfelek elégedettsége rohamosan csökken, a cégnek pedig a hírnevén is csorba eshet, ami hatással van a jövőbeli üzleti sikerekre.

Személyre szabható raktárlogisztika

A profi raktárlogisztika viszont segít abban, hogy a raktár hatékonysága növekedjen, kevesebb probléma alakuljon ki a mindennapi feladatok megoldása közben. A cégnek lehetősége van fejlődni és korszerűbb megoldásokat alkalmazni. Fontos, hogy minden esetben személyre szabott eszközöket és terveket kapjon a vállalkozás a logisztika vonatkozásában is.

Milyen tényezők vannak hatással a raktárlogisztikára?

 • mekkora a helyszín
 • milyen termék kerül a polcokra
 • milyen tárolási igényekkel rendelkeznek a termékek
 • milyen hosszú a termékek tárolási ideje a raktárban

A hatékonyság növelése egyet jelent a munkafolyamatok egyszerűsödésével, a raktározásban elvégzendő feladatokra kevesebb időt kell szánni. A költségek csökkennek és kevesebb váratlan kiadással lehet számolni is.

A raktározásban van néhány feladatkör, ami kiemelten kockázatos, mert annyira összetett dologról van szó. Ilyen a komissiózás, ami az árukészlet kiválogatását jelenti. Az igények alapján össze kell gyűjteni a szállításra szánt árut. A megrendelő számára ári típus és mennyiség alapján kell a szállítmányt összeállítani. A hibátlan komissziózás közvetlenül is hatással van az ügyfelek elégedettségére.

A másik feladat a csomagolás, ami a termék minőségét, épségét védi. A csomagolás az áru értékét biztosítja és mint ilyen, a költségekre is közvetlenül hatással van. Csomagolni az áru anyagához, méretéhez, érzékenységéhez vagy a szállítás módjához igazítva kell.

A sikerekben gazdag, hosszú távon eredményesen menedzselhető raktározáshoz egy jól működő tervre van szükség és raktár berendezésre, illetve anyagmozgató eszközökre is. A mi csapatunk azért dolgozik, hogy minden ügyfelünknek segíteni tudjunk a gyártási folyamatok és a raktározási feladatok megvalósításában és kiszolgálásában. Érdemes megismerkedni a szolgáltatásainkkal és a termékeinkkel is, ha úgy gondolja, hogy professzionális támogatást szeretne igénybe venni.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és tudjon meg többet a részletekről!


 Raktártechnika: polcok, karok a tárolás szolgálatában 

A modern igényekkel lépést tartó raktártechnika széles kínálatot tud a raktári állványokból is felmutatni. A választás a tárolandó terméktől függ.

A tárolás általános berendezései közé tartoznak az állványrendszerek. A gyártók a termékeiket több szempont mentén tervezik meg:

 • a vásárlói igények
 • a tárolás jellemzői

Pakoljon polcokra mindent!

A raktárakban olyan tároló rendszereknek veszik hasznát, amiket maximálisan ki lehet használni és nem csupán a helyet foglalják. Az áru, amit tárolni kell, férjen el az állványrendszereken, ne csak méretben, teherbírásban is feleljen meg az áru jellemzőinek. A tárolandó áru sokféleségére reagálva vette kezdetét a hagyományos polcrendszerek raktártechnikai alkalmazása. A raklapos állványok a legelterjedtebb polcrendszerek közé tartoznak.

Minden esetben ilyen rendszereket választanak, ha a nagy kapacitás és megbízható teherbírás igénye kerül előtérbe. A polcrendszerek ​ könnyen kezelhetőek, alakítható vázzal készülnek, amit akár változó igényekhez is lehet igazítani. A kereskedelemben, az iparban egyaránt maximálisan ki lehet használni minden tulajdonságát egy ilyen állványrendszernek. A rugalmasan alakítható polcokon a kisebb és a nagyobb méretű áru is helyet kaphat. A közvetlen hozzáférést segíti a polcrendszerek elhelyezése is, amik között jut hely az anyagmozgató berendezéseknek is. A raklapos árutól kezdve a dobozos és darabos tárolásig megvalósítható a raktározás minden formája.

Mi a helyzet azzal, a formában vagy méretben polcokra nem passzoló áruval? Az ipari polcrendszer egy speciális típusát kell beszerezni hozzájuk, mégpedig a karos állványokat.

Rakodja karokra, ami túl hosszú a polcokhoz!

A karos állványokat kizárólag a hosszúkás formával rendelkező áru tárolására tervezték meg. Ilyen árunak felelnek meg a  a szálanyagok vagyis a különféle csövek, rudak, táblák, lemezek, zártszelvények is. A tárolt áru anyaga is sokféle lehet, kezdve a fától a műanyagon át a fémekig.  A hosszú formák mellett a karos polcok ideálisak lehetnek egyedi alakú termékek tárolásához is. Az ilyen állványokat kifejezetten nagy súlyhoz készítik, de elérhetőek normál teherbírással rendelkező, speciális állványok is. Jellemzően beltéri tárolást tesznek lehetővé és szintén bővíthetőek a polcos állványokhoz ​ hasonlóan.

A karos állványokból is érdemes egyedi tervezésű berendezéseket rendelni, mert csak így lehet igazán hasznukat venni a berendezéseknek egy raktárban. Az állványok az alapanyaguknak és a kialakításuknak köszönhetően stabilak, nem borulnak fel a súly alatt. A polcok, illetve karok magassága tetszés szerint állítható, a tárolni kívánt áru mennyiségéhez és elosztásához tervezhető. A karok hosszúsága a termékekhez tervezhető.

A megfelelő rendszerek beszerzése és  használata képes megnövelni a raktár működésének hatékonyságát és csökkenteni a kiadásokat. Kisebb időráfordítással és energia befektetéssel a feladatok lebonyolítása elvégezhető. Szánjon időt arra, hogy megtalálja a legjobb befektetést akkor is, ha raktári állványrendszerekről van szó!

A raktártechnikai rendszerek tervezését és kivitelezését a cégünk több évtizedes tapasztalattal végzi. Az ipari polcrendszerek, állványrendszerek soha nem szabvány szerint készülnek, hanem mindig a tárolás helyszínének adottságaihoz igazítva. Az érdeklődőknek ajánlatot állítunk össze, ismertetőt küldünk, szakmai tanácsot adunk és megegyezés esetén magas szintű raktári rendszert telepítünk. Ha felkeltettük az érdeklődését, várjuk megkeresését a közzétett elérhetőségek egyikén!


Polcos kocsik és más vontatmányok a gyártáskiszolgálásban 

A polcos kocsik és társaik nélkül a gyártási folyamatok összekapcsolása nehézkesebb lenne.

A gyártáskiszolgálásban számos, praktikus eszköz van jelen, ami segíti az eredményes munkát. 

A gyártás nemcsak gépesítve zajlik

A gyártás ma már precízen megtervezett folyamatokon és korszerű technológián alapszik. Egy gyárépületben a tervezéstől a csomagolásig minden a kész termék elkészítését szolgálja. Olyan részletekre kell ügyelni, mint a minőségi alapanyagok beszerzése, a gyártósor praktikus kialakítása vagy az egyes elemek gyárépületen belüli szállításának megtervezése.

Az a tény már senki előtt nem titok, hogy a gyártás már nagyobb részt automatizálva történik, tehát az emberek munkáját gépek végzik. A kiszámíthatóságot, az egyenletes gyártási színvonalat és a költséghatékony előállítást is egyszerre, hosszú távon lehet biztosítani automatizált gyártósorokkal. A gépek nemcsak a gyártósoron, de az anyagszállításban és anyagmozgatásban is hatékonyan tudják támogatni a gyártást.

A szállítás állomásai

Természetesen nem zajlik a munka minden egyes mozzanata automatikusan, gépekkel vezérelve. Vannak olyan feladatok, amiket még mindig az emberi kéz végez el a gépek fém karjai helyett. Ilyen munkafázis az anyagellátás is, ami az egyes gyártási folyamatokat köti össze. Az egyes gyárakban az anyagellátás még mindig nem automatizált munkafolyamatot jelent. Az alapanyagot, a félkész vagy kész alkatrészeket, elemeket szállítóeszközökre pakolják és elvontatják a következő munkafázis helyszínére.

Az anyagellátás teljes fázisa röviden összefoglalva így zajlik:

 • a helyszínre kocsikat visznek a szükséges mennyiségben, amiket megpakolnak a szállításra váró anyagokkal
 • a kocsikkal egy kijelölt útvonalat bejárva egy vagy több ponton is megtörténik az anyag lerakodása
 • a lerakodással párhuzamosan a megállókban lehetőség van begyűjteni az üres kocsikat is, amiket vissza lehet vinni a kiindulási pontra és újra megtölteni szállítandó anyagokkal

 Szállítás  kiszolgáló vontatmányokkal

A szállítás az úgynevezett gyártáskiszolgáló vontatmányok ​ segítségével történik. A vontatmányok szállító kocsik, amikből több típus is készül. A raklapszállító kocsik és polcos kocsik mellett készülnek praktikus eszközök ládák vagy huzalok felpakolására és szállítására is.

A kocsikat stabil vázzal, erős, fém alapanyagból gyártják, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb súlyt is gond nélkül elbírjanak. A kocsikhoz méretezett, a gyárak padlóburkolatával kompatibilis kerekek tartoznak, amiken biztonságosan gurul az egész vontatmány, rajta az alkatrészekkel. A kocsik variálható polcokkal készülnek, amiknek a száma és a polcok közötti távolság is az adott feladathoz szabható. A gyártáskiszolgáló vontatmányok kézzel is mozgathatóak, de rá is lehet őket csatlakoztatni az anyagmozgató gépekre.

A vontató targoncák után csatolt vontatmányok gyorsan eljutnak a céljukhoz és a rajtuk utazó alkatrészek pedig a következő gyártási fázishoz. A vontatmányok a vontató targoncákhoz igazodó méretben tervezve nem akadnak el a szűk folyosókon sem, pontosan követik az utat és nem okoznak felesleges anyagi kárt. Ennek köszönhetően tud megvalósulni a rugalmas, gazdaságos és eredményes anyagmozgatás házon belül.

A gyáron belüli anyagszállítás tehát a megfelelő eszközökkel időhatékony, költséghatékony és nem ütközik felesleges akadályokba. Amennyiben felkeltették az érdeklődését a saját gyártású termékeink, keressen minket bizalommal! Kérjen a kollégáinktól további felvilágosítást a megadott elérhetőségeink egyikén!


Raktári polc : ahány raktár, annyiféle berendezés 

A tároláshoz a legjobb választást még mindig a raktári polcok jelentik. A raktárak berendezésének megtervezésén a sikeres működés is múlik.

A raktár olyan hely, amit egyszerűen nem lehet kihagyni a logisztikából, ha kereskedelemről, gyártásról van szó. Ahol folyamatosan, nagyobb mennyiségű áru ​ gyártása, tárolása zajlik, ott a raktárban helyezik el a szállításra várakozó terméket.

Egy raktár olyan világ, ami rejtve marad a vásárlók előtt, de a hatékonyságának megvan a kézzel fogható eredménye. Egy vállalkozás olajozott működésében a raktárnak és az ott zajló munkafolyamatoknak is jelentős szerepe van.

Mi a célja a raktár berendezésének

Nem rossz ötlet az alapoknál kezdeni, hiszen egy raktárban is a stabil polcrendszerre lehet építeni a tárolást. Tisztázzuk, hogy milyen célokat szolgál egy raktárépület vagy raktárhelyiség.

A raktár szűkebb értelemben vett célja az, hogy egy vállalkozás számára a megfelelő tárolási módot nyújtsa. A tárolás színvonala és körülményei egyúttal hatással vannak az áru állapotára is. Az ideális körülmények között tárolt áru minősége, állapota és hiánytalansága is megmarad. Az alapvető feltételek megteremtéséből profitálni fog a cég.

A tárolt és mozgatott áru igazán sokféle lehet, a cég profiljától függően. Ez azt jelenti, hogy a forgalomban lévő raktári polcrendszerek ​ is többfélék. Meg kell találni azt a típust, ami az áru tárolásához, na és magához a raktárhoz is teljesen passzolni tud.

Az ipari polcrendszer mindenekelőtt segítse a helyszín teljes kihasználását. A raktári rendszer típusa az ott tárolt áru méretéhez, mennyiségéhez és a fajtájához is megfelelő, ha a mozgatást és a tárolást egyaránt megkönnyíti. Sok helyen nem csak maga a polcrendszer kap teret, mert a csomagoláshoz is berendezkedhetnek. Az állványrendszert tehát úgy kell kiválasztani és elhelyezni, hogy a raktári munkát ne akadályozza, hanem segítse a hatékony feladatmegoldást.

A raktárak csoportosíthatóak

A raktárak többfélék lehetnek, tehát csoportosítani is tudjuk őket. Ennek a kategorizálásnak az az oka, hogy többféle árut tartanak az egyes raktárakban, így többféle berendezésre is van szükség. Más típusú raktárrendszert kap például a kis méretű alkatrész és mást a raklapos áru ​ vagy a faanyag.

Négy típusú raktárat lehet megkülönböztetni egymástól:

 1. Raktárak készlettárolásra: hosszabb időre őrzik meg az árut, amit akkor szállítanak el, ha arra szükség van, például katasztrófahelyzetben.
 2. Üzemi raktárak: egy-egy gyárhoz tartozó tárolókról van szó, általában az egyes termelési részlegek termékeit, alapanyagait tartják bennük. A munkafázisokhoz, gyártási folyamatokhoz sorolják őket, mindegyikben különböző áruval. 
 3. Raktárak begyűjtésre: a gyűjtőraktárakban több helyről érkezik az áru és több helyre is juttatják el. Jellemzője, hogy több áru érkezik be a raktárba, mint amennyit elszállítanak onnan. Nincs szükség jelentős árumozgatásra.
 4. Ipari raktárak: ezek a tárolók is a gyárak és üzemek raktárai közé sorolhatóak. A gyártás folyamatait támogatják azzal, hogy a félkész termékeknek, anyagoknak biztosítanak helyszínt a tárolásra.

A raktári polcok tehát alapvető és hasznos berendezései egy raktárnak, ezért fordítson arra figyelmet, hogy milyen állványrendszert szerez be és honnan! A mi termékeinkkel az igényekhez tervezhet raktári berendezést és a rendelkezésre álló lehetőségekből ki tudja hozni a legtöbbet. A szolgáltatásainkkal és a termékeinkkel együttesen szeretnénk hozzájárulni a vállalkozások sikeréhez. Keressen minket bizalommal és kérjen felvilágosítást bármelyik elérhetőségünkön!


Csavar nélkül: a kapcsolható polcrendszer előnyei 

A kapcsolható polcrendszerek egyedülállóak az állványrendszerek világában. Ezek a polcok kevesebb alkatrészt tartalmaznak, így kevesebb velük a probléma.

Csavar helyett kapcsolás

A csavarok alapvető alkatrészei egy hagyományos polcrendszernek. Elképzelhetetlen volt korábban, hogy ne csavarok tartsák össze a polc egyes elemeit. Egy csavarral azonban több probléma is adódhat. Méreténél fogva kicsi alkatrészről van szó, tehát könnyű elveszíteni. Az alakja miatt hajlamos gurulni is, így az összeszerelés, szétszerelés alkalmával egyszerűen lába kélhet egy ilyen, kicsi alkatrésznek.

A csavarozáshoz külön szerszámot is tartani kell kéznél. A csavarokkal meggyűlhet a baja a polcot szerelőnek, mert ha túl laza, nem tart, ha túl szoros, akkor pedig szorulnak az alkatrészek és ez kihathat az élettartamukra is. Az az igazság, hogy csavarok nélkül kevesebb gond van egy polcrendszerrel és kevesebb teendővel is jár az állvány kezelése.

A csavarozás helyett ajánlott kapcsolni és végleg megszabadulni a felesleges alkatrészektől. A kispolcos állványrendszerek ​ az ERREX tervezésében és gyártásában több helyszínen is maximálisan kihasználható tároló megoldást jelentenek.

Kis méret, nagy súly sem akadály

Ez a fajta polcrendszer kis méretű termékeket tud befogadni, mert a polcok mérete is ilyen célra ideális. A kis méret nem feltételezi a kis súlyt, a kispolcos, kapcsolható szerkezetű polcrendszerek is nagy teherbírással rendelkeznek. Az alapanyaguk horganyzott acél, a precízen tervezett szerkezetük pedig egyenletesen elosztott terhet képes megtartani.

A kapcsos állványok ​ szinte bármilyen helyen be tudják váltani a tároláshoz kapcsolódó elvárásokat. Egy irodában sokszor nehéz irathalmok, irodaszerek kerülnek a tárolókra, amik ugyan nem nagy méretűek, de több kilónyi súlyt jelentenek. A raktárak, üzemek, archívumok, könyvtárak, üzletek egyaránt kamatoztatni tudják egy ilyen, korszerű igények alapján tervezett és gyártott állvány minden pozitív tulajdonságát.

A polcok száma és a polcok közötti méret is variálható. Ennek köszönhetően egyetlen állványon belül több típusú, eltérő méretű termék is tárolható. A polcrendszer kiegészítőkkel is felszerelhető, így például ajtók, fiókok is tagolhatják. Dokumentumok, könyvek, élelmiszer, műszaki cikk vagy alkatrész is elfér egy, a célnak megfelelően összeállított kapcsos polcrendszeren

Tároljon kispolcos állványon!

A kapcsolható polcrendszerek jelentik azt a vonzó alternatívát, a csavaros polcokkal szemben. A csavaros polcoknak megvan a maguk előnye, nem véletlenül elterjedtek. Miért tartana meg valamit csak azért, mert már régóta használja? A kínálkozó, jobb változatot egy polcrendszerből is érdemes megismerni és berendezni vele a tárolót.

A kereskedelemben, az iparban is és lakossági felhasználásra szintén ugyanolyan jól kihasználható egy modern állványrendszer minden tulajdonsága. A tárolás területén a praktikusság előnyt élvez, de az esztétikumról sem kell teljesen lemondani. A kapcsos polcrendszerek ebben is élen járnak. Egyszerű, fém színükkel, letisztult külsejükkel bárhová be lehet őket illeszteni.

Az ERREX polcrendszerek ​ szinte minden tárolási problémához kiválóan passzolnak, mert képesek megszüntetni azokat. Új generációs tároló rendszereket kínálunk átgondolt tervezéssel és időtálló gyártással. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ERREX terméke, keressen minket bizalommal! A rugalmasan formálható, változtatható berendezésé a jövő, hiszen a változás is folyamatos. Ehhez kell minden eszközzel alkalmazkodni. A termékekről és azok beszerzéséről további tájékoztatást az elérhetőségeinken nyújtunk.


Az anyagmozgatásnak is jut hely a rakodólapos állványrendszer mellett 

Válasszon állványrendszert a raktári targoncákhoz! A rakodólapos állványrendszer sokat tud és sokat is nyújt a raktározáshoz.

A raktározás eszközei és berendezései közül az állványok és polcrendszerek kapják a főszerepet. Az állványokat nem lehet csak úgy, minden szempont nélkül kiválasztani. A legfontosabb támpontok közé tartozik az, hogy milyen termék, áru kerül a polcokra, valamint az, hogy mekkora raktárba kerül az állvány.

A raktárakban nemcsak állványokat használnak, hanem anyagmozgatásra alkalmas gépek is vannak. A targoncákat sok helyen használják napi feladatok elvégzésére, így a raktárakban is az állványrendszerek kiszolgálására. A targoncák az áru mozgatását végzik és a logisztika támogatásában is részt vesznek.

Bizonyos állványrendszerek nem tudnak elegendő helyet fenntartani a targoncáknak. A rakodólapos állványrendszer olyan állványrendszer típus, ami széles közlekedő utat tart fenn a targoncáknak, így azok nem akadnak fenn és nem is tesznek kárt az állványokban vagy akár az azokon tárolt áruban. Lehetőség van kifejezetten az adott raktárhoz tervezni a teljes állványt, olyan méretben kialakított közlekedőkkel, amik a targoncákhoz illenek. Az állványok alakíthatóak, kiegészíthetőek a meglévő sorok.

A rakodólapos állványrendszer ​ soros elrendezésű, maximális helykihasználást és teljes hozzáférhetőséget jelent. Az anyagmozgatás gépeivel a polcok megtöltése, az áru mozgatása és áthelyezése is hatékonyan és balesetmentesen történik. Nem véletlen, hogy ez az egyik legismertebb és előszeretettel alkalmazott állványrendszer a hazai raktározás területén is. Az állványok mérete, magassága, kiterjedése tervezhető, ahogyan az elrendezésük is. Az állványok elhelyezésével a megfelelő méretű közlekedő folyosót lehet kialakítani.

Amennyiben felismerte a lehetőséget a rakodólapos állványrendszerben, nincs sok dolga a beszerzéssel. Az új raktárberendezést egyszerűen tudja tőlünk beszerezni, mi pedig rövid határidővel kiszállítjuk. Minden kérdésben állunk a rendelkezésére, keressen minket az elérhetőségeinken!


Raktári állványrendszerek: többféle megoldást is kínálunk 

Szeretné újragondolni a raktár kialakítását? Ismerkedjen meg raktár állványrendszereinkkel, amelyek megbízható megoldást biztosítanak!

Bizonyos raktárakban mindenképp szükség van arra, hogy megtörténjen a korszerűsítésük, ugyanis a jelenlegi körülmények egyre inkább akadályozzák a munkavégzést. Sok esetben új raktári állványrendszerek beszerzésével is kell foglalkozni.

Ilyenkor érdemes hozzánk fordulni, ugyanis ügyfeleink számára megbízható, kifogástalan minőségű raktári állványrendszereket kínálunk. Többféle típussal is találkozhatnak az érdeklődők a kínálatunkban, így mindenki ki tudja választani a raktár méreteinek megfelelő opciót.

Az új állványrendszerek óriási segítséget nyújtanak abban, hogy a munka hatékonyabb legyen, illetve minden eszköznek, terméknek meglegyen a pontos helye is. A raktár átlátható lesz, amely szintén sokat számít. A dolgozók maximumon teljesíthetnek, és nem tarthat hosszú ideig például a rendelések összeállítása sem.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatnak a megoldásainkról. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Ne a raktárat cserélje le, hanem a raktári polcrendszert 

A jelenlegi raktár helyiségben nincs elég hely, de elköltözni sem szeretne? Oldja meg a gazdaságos tárolást professzionális raktári polcrendszerekkel!

Egy raktár helyiség lehet olyan hely, ahol mindent rendezetten el lehet pakolni és olyan hely is, ahol csak látszólag uralkodik rend. Az Ön raktára melyik kategóriába tartozik? A célnak megfelelő polcrendszerekkel és állványrendszerekkel sokkal több helyet teremthet, mint azt elsőre gondolta volna.

A régi raktár berendezés nem bizonyult elég sokoldalúnak ahhoz, hogy továbbra is megtartsa? A meglévő raktárból szeretné kihozni a legtöbbet, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? A válasz gyakran nagyon egyszerű, csupán megtalálni nehéz. Lehetséges, hogy új állványrendszerekkel a régi raktár sokkal jobban kihasználhatóvá válik.

A raktári polcrendszerekből a kispolcos állványrendszerek képviselik azokat a modelleket, amik gazdaságos tároláshoz készültek. Ez azt jelenti, hogy a polcok nagy befogadóképességgel rendelkeznek és a megfelelő méretű és súlyú áruból többet is lehet tárolni rajtuk, mint gondolná.

A kispolcos állványrendszer olyan ipari polcrendszer, ami variálható, bővíthető, csökkenthető, az adott térhez és a tárolási feladathoz igazítható méretben és kialakításban is. Könnyen kezelhető, de nem kell félteni, mert az átlagosnál nagyobb teherbírással rendelkezik. A maximális terhelhetősége 200 kilogramm, tehát egy polcot meg lehet pakolni kisebb méretű áruval, anélkül, hogy helyet kellene kihagyni a polc teherbírása miatt. Tervezze újra a raktára berendezését, kérje ajánlatunkat raktári polcrendszerekre!

A raktárat nem kell lecserélnie, ha nincs rá lehetősége vagy egyszerűen csak nem szeretné, viszont megteheti, hogy lecseréli a raktár berendezését. Az új polcrendszereket megtalálja a mi termékeink között. Forduljon bizalommal a cégünkhöz, amennyiben érdeklik a professzionális raktártechnikai megoldások! A termékeinkről és a szolgáltatásainkról is többet tudhat meg, ha kapcsolatba lép velünk a feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén.


Raktártechnika nélkül nincs jól működő raktár 

Raktártechnika nélkül az Ön raktára is csak egy üres helyiség. Rendezze be a tároláshoz tervezett és gyártott, korszerű tárolókkal!

A raktár természetesen több, mint egy állványrendszerekkel telepakolt hely, ahol különböző árut tartanak. A raktározás összetett logisztikai rendszert jelent, aminek a megtervezéséhez és a működtetéséhez a raktárhelyiség berendezése és a raktártechnika tudatos használata is szükséges. Hogyan tudja a raktártechnika kínálta berendezéseket kiválasztani és alkalmazni, ha még egy üres helyiség tátong Ön előtt, ami berendezésre vár? Az első lépés az,  hogy konkrét igényeket szed listába az alapján, hogy milyen tevékenységet folytat a vállalkozása és a raktárban milyen feladatok zajlanak napi szinten. Az igények alapján már körvonalazódik, hogy az állványok, polcok, kis és nagy raktártechnikai berendezések közül mit fog tudni kihasználni a helyszínen. Apropó helyszín! A helyszín pontos ismerete is támogatja a beszerzést és a tervezést. Érdemes helyszíni felmérést végezni, hogy tisztában legyen a méretekkel és a helykihasználás lehetőségeivel.

A termék választékunkban a saját gyártású karos állványok, nagypolcos és kispolcos állványrendszerek, valamint a rakodólapos állványrendszerek is megtalálhatóak. Válasszon belőlük, rendeljen, legyen a raktárhelyisége egy olyan hely, ami készen áll a bonyolult logisztikai feladatok befogadására, a szakszerű tárolásra is! A korszerű megoldásokat használja ki és profitáljon belőlük, tegye sikeresebbé a vállalkozását!

raktártechnikai rendszereket tárolási feladatokra tervezzük. Ha Önnek fontos a jól kihasználható állványrendszer és a nagy kapacitású polcrendszer, akkor nálunk mindent megtalál, ami még hiányzik a raktárából. Ne keressen tovább, mert minden megvan nálunk, ami a korszerű és hiánytalan raktártechnikát jelenti! A kollégáinkat el tudja érni telefonon vagy üzenetben, ha felkeltette az érdeklődését a cégünk termék választéka és a tevékenysége. Rendezze be a raktárát velünk, a célnak legjobban megfelelő berendezéssel!

raktártechnika

Ipari polcrendszerek különböző méretek tárolásához 

Ipari polcrendszerek minden tárolási igényre. A különböző állványrendszerek sokoldalú modelljeit kínáljuk a profi tároláshoz.

A termékek és az áru tárolása komoly logisztikai feladatot jelent minden raktárban. A tárolás csak akkor lesz igazán professzionális, ha az igényeket alaposan felmérik. Tisztában kell lenni azzal, hogy egy tároló helyiségben milyen lehetőségek vannak, a tárolni kívánt tárgyakhoz melyik típusú állványrendszer tulajdonságait lehet kihasználni a legjobban.

Az ipari polcrendszerekből két, különböző típust is forgalmazunk, mindegyik eltérő igényű tárolásra készült. Az egyik, professzionális ipari polcrendszer az ERREX kispolcos állványrendszer. Az ERREX nagyszerű tulajdonságait már sok helyen felismerték és előszeretettel alkalmazzák ezt a megbízható ipari polcrendszert. Az ERREX a kisebb méretekkel boldogul, a polcokon gazdaságos helykihasználással lehet kis méretű tárgyakat elhelyezni. Ez az ipari polcrendszer kapcsos kialakítású, ami azt jelenti, hogy az egyes polcelemek kapcsokkal illeszkednek egymáshoz. Egyszerű és gyors összeszerelhetőség, erős állványrendszer, nagy teherbírás jellemzi az ERREX ipari polcrendszert.

A másik, ipari polcrendszer kategóriába sorolható termékünk nem más, mint a nagypolcos LIGHT BIBLOC. A nagy felülettel tervezett polcokon valóban elférnek a nagy méretű tárgyak is, a polcokat pedig meg lehet sokszorozni felfelé. A polcrendszer nem olyan súlyokhoz készült, mint az ERREX, de hasonlóan jól kihasználható, ha a célnak megfelelő. Válasszon új ipari polcrendszert aszerint, hogy mit és mennyit szeretne tárolni! Szívesen adunk tanácsot az érdeklődőknek.

Az ipari polcrendszerekből olyan állványrendszerekre van szüksége, amiket valóban jól ki lehet használni? A tároláshoz hosszú távon is ideális polcokat kínálunk, többféle igényre. Forduljon bizalommal hozzánk, ha felkeltette az érdeklődését valamelyik termékünk, illetve a szolgáltatásaink! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, ne habozzon felvenni a kollégáinkkal a kapcsolatot!


A karos állványrendszer előnyei és lehetőségei 

A karos állványrendszer használatával járó előnyök

karos állványrendszer kifejezetten sokoldalú raktárberendezés, amivel mindenképpen érdemes megismerkedni!

Legyen szó kisebb raktárhelyiségről vagy akár hatalmas csarnokról, a berendezés kulcsfontosságú szerepet tölt be a munka hatékonyságát illetően. A környezet adottságait és a tárolni kívánt áru jellegét is figyelembe kel venni, alapvetően ez határozza meg, hogy milyen típusú berendezésre van szükség. A klasszikus raklapos állványok mellett olyan speciális állványrendszerre is szükség lehet, ami a szálanyagok tárolását teszi lehetővé. Erre szolgál a karos állványrendszer, amire rúdanyagok, csövek és bútorlapok, de akár egyéb, nagy kiterjedésű vagy egyedi alakú áruk is kerülhetnek, vagyis szinte minden, ami nem raklapon kap helyet.

karos állványrendszer  szerkezete egyszerű, ugyanakkor rendkívül strapabíró, ennélfogva széles körben használható. Nagy teherbírású változatban is elérhető, melynek köszönhetően acélcsövek vagy akár nehéz tekercsek tárolására is kiválóan alkalmas. Mivel a karos állványrendszer a folyosó felől nyitott, így könnyen hozzáférhető, egy ilyen berendezés tehát segít előrelendíteni a munkát.

karos állványrendszer

A karos állványrendszer lehetőségei

karos állványrendszer sokféle alkalmazási területen megállja a helyét, a standard megoldások azonban ritkán válnak be!

Amennyiben a raktárnak szálanyagok tárolására is be kell rendezkednie, nem kérdés, hogy szükség van karos állványrendszer használatára is. Azonban ezen a kategórián belül is rengeteg különféle opcióból lehet válogatni, és az a kivitel, ami az egyik raktárban beválik, egyáltalán nem biztos, hogy a másikban is jó szolgálatot tesz. Karos állványrendszer készülhet egyoldalas, illetve kétoldalas változatban, továbbá normál és nagy teherbírással is, és ezek csak a legalapvetőbb lehetőségek. A szerkezeti megoldásokon túl a tartozékokat illetően is sokféle alternatíva van, ami szintén azt szolgálja, hogy a berendezés tökéletesen illeszkedjen az áruhoz.

Fontos tudni azt is, hogy a tervezésbe nem ajánlott önállóan belevágni, célszerű kikérni intralogisztikai szakemberek tanácsát, akik segítenek az egyedi koncepciók kialakításában. Ez az, ami lehetővé teszi, hogy a legtöbbet lehessen kihozni a raktárból és fény derüljön olyan rejtett lehetőségre is, amikkel tovább lehet fejleszteni a vállalkozást.

ipari polcrendszer

A karos állványrendszer MAXI-SZER minőségben

karos állványrendszer tervezése és kivitelezése akkor fog eleget tenni minden igénynek, ha az érdeklődők profi céget bíznak meg a feladattal!

A kifogástalan végeredményhez jól megalapozott szakmai ismeretekre van szükség, ugyanakkor nyitottnak kell lenni a legújabb trendekre, és folyamatosan fejlődni kell. Tisztában kell lenni azzal, hogy milyen alapanyagok és kivitelezési megoldások jöhetnek szóba a karos állványrendszer tervezésénél, mindezeket pedig precízen kell formába önteni. A megrendelőkkel szorosan együttműködve kell kialakítani a raktárberendezést, figyelembe véve a jövőbeli célokat is.

Ha az Ön vállalkozásának pontosan egy ilyen partnerre van szüksége a fejlesztéshez, nálunk a legjobb helyen jár! Cégünk a közelmúltban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, ami azt jelenti, hogy jelentős szakmai tapasztalattal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Mindig kutatjuk a lehetőségeket saját cégünk fejlődésével kapcsolatban, és ugyanezt tesszük megbízásaink alkalmával is.

Karos állványrendszer  tervezést és kivitelezést is vállaljuk, egyedi igényekre szabottan, a környezeti adottságokat maximálisan kihasználva. Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ajánlatunkat!

karos állványrendszer

Ipari polcrendszerek az Ön igényeire szabva 

Az ipari polcrendszerek feladata

Az ipari polcrendszereknek minden raktárban és műhelyben ott a helyük, de akár bizonyos üzletek számára is hasznosak lehetnek.

A különféle termékek, eszközök, alkatrészek és más tárgyak tárolása sok esetben nehézkes; főként, ha a raktárhelyiség szűkös, vagy nem megoldott az optimális tárolás. Fontos, hogy a lehető legjobban kihasználjuk a környezet nyújtotta lehetőségeket, hiszen kizárólag így érhető el egy helyiség maximális tárolókapacitása.Az ipari területeken többféle, sokszor igen komplex tevékenységet is végezhetnek, amelyek összehangolásához szükség van a részfeladatokhoz szükséges eszközök és kellékek rendszerezett tárolására, amihez többféle lehetőség is a rendelkezésünkre áll. Az ipari polcrendszerek  változatosságának köszönhetően minden raktár optimálisan rendezhető be, és más területeken is kialakítható az optimális tárolási rendszer, csupán a megfelelő raktárberendezést kell kiválasztani, ami csak elsőre tűnik könnyű feladatnak, azonban számos tényező mérlegelése után lehet csak eljutni a jó döntésig.

Az ipari polcrendszerek típusai

A raktártechnikai berendezések kialakítása nem a gyárban dől el, hanem a helyszínen, ahol azokat a későbbiekben használni fogják. A környezet adta lehetőségek, a tárolni kívánt áruk jellege és a munkafolyamatok sajátosságai is hatással vannak rá, de ezeken túl is számtalan egyéb követelmény merülhet fel, melyeknek kizárólag az okosan megtervezett ipari polcrendszerek tudnak eleget tenni.

Ipari polcrendszerekből  alapvetően kétféle létezik: az egyik egy szokványosnak nevezhető polcrendszer, a másik viszont az úgynevezett raklapos állvány, ami a szó szoros értelmében véve nem rendelkezik hagyományos polcokkal, ám a raklapoknak köszönhetően ugyanúgy alkalmas a különféle termékek és eszközök tárolására, mint kisebb méretű társa. Ebből is következik, hogy a célnak megfelelően kell kiválasztani azt az ipari polcrendszert, ami minden tekintetben teljesíti az elvárásokat, illetve elegendő teherbírással rendelkezik a tárolni kívánt termékeknek, eszközöknek és más tárgyaknak megfelelően.

Az ipari polcrendszerek beszerzése

Az ipari polcrendszerek tehát mindenekelőtt a hatékonyságot szolgálják, ezért olyan raktártechnikai berendezésekre van szükség, amik átláthatóvá és könnyen hozzáférhetővé teszik a tárolt árut, hiszen ezzel meg lehet könnyíteni a dolgozók munkáját.

Ha szeretne olyan ipari polcrendszereket  vásárolni, amelyek raktártechnikai szempontból kiválóak, és az Ön elvárásait is maximálisan teljesítik, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Az általunk forgalmazott termékekkel be tudja rendezni a raktárhelyiséget, méghozzá megfizethető áron, ráadásul a tervezéstől a felülvizsgálatig minden munkafolyamatot ránk bízhat! Válassza Ön is cégünket, és garantáljuk, hogy ezt a döntését nem fogja megbánni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az ipari polcrendszerek iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!Raktári állványrendszerek és megoldások 

Használjon a térhez illő állványrendszert! 

raktári állványrendszerekkel  a tárolás átlátható, jól kezelhető, biztonságos lesz egyszerre! A minőségi raktártechnika a színvonalas tárolás alappillére.

raktári állványrendszerekből létezik rakodólapos, nagypolcos, karos vagy pedig kispolcos állványrendszer is. A sokoldalúság egyik termékből sem hiányzik, de a berendezni kívánt tér és a tárolni kívánt áru is befolyásolja, hogy az adott raktárban melyiket lehet kihasználni a legjobban. A teherbírás, a variálhatóság, az áru mozgatásának lehetőségei is mind alapvető tulajdonságnak számítanak egy raktári állványrendszernél. Egy optimálisan kihasznált tér, egy igényekhez tervezett raktári állványrendszer  kombinációja a raktározás magas színvonalú megvalósítását tudja megvalósítani! Rend és biztonság, ezt nyújtják a modern állványok.

A raktározáshoz ismerje meg a korszerű megoldást kínáló raktártechnikai termékeket is és vásároljon belőlük a szükséges mennyiségben! A körültekintően kiválasztott állványrendszerekkel olyan raktárat tud berendezni, ami szinte magától működik!

A raktári berendezés kiválasztásának kérdései! 

raktári állványrendszerek kiválasztásához nem árt pár tanácsot megfogadni. Mielőtt választ és vásárol, még fontolja meg, milyen termék mellett dönt!

Egy raktár berendezéséhez első körben a helyszíni felmérést kell elvégezni. A felmérés megmutatja, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a terület, melyek az előnyei és a hátrányai. A helyiségbe olyan raktári állványrendszereket kell rendelni és elhelyezni, amik az előnyöket ki tudják emelni és  a hátrányokat pedig javítani.

raktári állványrendszerekkel szemben általános elvárás a minőség, a biztonságos használat, a jó kihasználhatóság. Ezen kívül olyan tulajdonsággal is rendelkeznie kell egy raktári állványrendszernek, ami a vásárló számára releváns. Vegye sorra az olyan kérdéseket, hogy mekkora helyen, mit tárol, milyen raktáreszközöket használ! Fontos tisztában lenni azzal is, hogy milyen munkafolyamatok zajlanak a raktárban és ehhez tervezni a raktári állványrendszerekkel is. Ha ez megvan, már csak a típust és a darabszámot kell meghatározni!

A raklapos állványokban megbízhat! 

raktári állványrendszerek egyik legjobban kihasználható típusa a raklapos állvány. Ez az állványrendszer a legtöbb helyen jól teljesít.

A raklapos raktári állványrendszerek legszembetűnőbb jellemzője, hogy sorokban helyezik el őket. Ez a könnyű hozzáférhetőséget biztosítja, gyalogosan és anyagmozgató gépekkel is. A sorok távolsága tervezhető a munkafolyamatok függvényében. A raklapos állványok különböző kiegészítő elemekkel is felszerelhetőek, amik segítik az áru biztonságos tárolását és kezelését. A balesetveszély csökkentése hatékony néhány praktikus kiegészítővel. Ez az állványrendszer minden oldaláról kihasználható és megközelíthető, de akár át is építhető, lehet magasabb, alacsonyabb, nagyobb, kisebb is. Egy jól bevált klasszikus, ami a legtöbb raktárban beválik!

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha egyedi igényekre tervezett és választott raktári állványrendszerek  érdeklik! A honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket! Érdeklődjön a termékeinkről, tudjon meg többet a szolgáltatásainkról!


Raklapos állványrendszer 

Raklapos állványrendszer, amivel garantált a kényelmes munkavégzés! 

A raklapos állványrendszereknek köszönhetően sokkal könnyebb lesz a tárolás a raktár területén. Válassza berendezéseinket a munkához!

Ahhoz, hogy egy raktárkészletet a dolgozók könnyedén átlássanak és ezáltal a nyilvántartás is leegyszerűsíthető legyen, nem csupán átgondolt rendszerezésre van szükség, hanem praktikus kialakítású berendezésekre is. Például egy raklapos állványrendszerrel szinte azonnal láthatóvá válik az aktuális készlet, ez pedig biztosítja a hatékony munkavégzést!

A soros elrendezésű raklapos állványrendszerek rendkívül hasznosak az átláthatóság szempontjából, mert a munkafolyosóról minden rakategységhez hozzá férünk. Ezáltal nincs szükség hosszas kutatásra például a rendelések összeállításához, az állványrendszereken szinte minden azonnal megtalálható. A hatékonyság mindenképp a vállalkozás előnyére válik.

 Raklapos állványrendszer, a megbízható megoldás! 

raklapos állványrendszerekre raklapos állványrendszerek az átláthatóság mellett azért is ideálisak, mert nagyon megbízhatók, jól terhelhetők. A dolgozókat nem érhetik kellemetlen meglepetések használat közben, a berendezések biztonságos alternatívát kínálnak a termékek tárolásához. Ez rendkívül fontos, hiszen, ha az árucikkek megsérülnek, például a helytelen tárolásból fakadóan, a cégnek komoly kiadásokkal kell számolnia. Ilyen körülmények között nagyon nehéz lenne megőrizni a stabil pénzügyi hátteret.

raklapos állványrendszereink maximálisan megfelelnek a szakmai követelményeknek, szerkezetük, anyaguk gondoskodik arról, hogy jól bírják az intenzív igénybevételt. A felhasználók hosszú éveken át számíthatnak a berendezésekre, bátran tekinthet befektetésként is a minőségi raklapos állványrendszerekre .

Ha szeretne megszabadulni az elöregedett szerkezetű berendezésektől, érdemes korszerű állványrendszereinkre áttérnie, amikkel megfelelő körülményeket teremthet a raktározáshoz, munkavégzéshez. Ránk biztosan számíthat a tárolási terület fejlesztése során!

Raklapos állványrendszer, valódi szakértőktől! 

A raklapos állványrendszerek beszerzéséért célszerű hozzánk fordulni. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a raktártechnika területén. Tudjuk, hogy mire van szükség ahhoz, hogy egy raktára megfelelően funkcionáljon. Velünk könnyedén bővítheti vagy akár újra is gondolhatja a területet, de akkor is számíthat ránk, ha esetleg új épületet kiviteleztetne a raktározáshoz. A raklapos állványrendszereink biztosan nem okoznak senkinek csalódást.

raklapos állványrendszerek  mellett többféle raktártechnikai berendezés is elérhető a kínálatunkban. Szinte bármilyen igényhez, elképzeléshez tudunk megfelelő alternatívát kínálni. Ötleteink, berendezéseink fellendítik vállalkozását, megalapozzák a sikereket. Szívesen adunk tanácsokat, érdemes velünk konzultálni például a nagyobb átalakítások előtt, hiszen megvan az esély arra, hogy olyan opciókat kínálunk, amikre Ön eddig még nem gondolt.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról és a raktártechnikai megoldásokról. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Állványrendszerek: minden raktárban hasznosak! 

raktári állványrendszerek segítségével nem csak átláthatóbbá válik a raktárkészlet, de a munka is gyorsabb lesz, és a tárolókapacitás is növekszik!

Egy új raktár létesítésekor, illetve egy már használatban lévő épület korszerűsítése esetén fontos, hogy a meglévő helyből kihozzuk a maximumot, azaz a lehető legtöbb tárolóhelyet hozzuk létre. Ehhez nem csupán az alapterületet, de a belmagasságot is ki kell használnunk, azaz minél magasabb állványrendszerekre lesz szükség - természetesen a biztonság megtartásával. Lényeges, hogy a sorok között targoncával is lehessen közlekedni, illetve dolgozni, valamint a munka leegyszerűsítését is meg kell oldani.

rakodólapos állványrendszerekkel  könnyedén megoldható a hely maximális kihasználtságának elérése, hiszen akár a 10 méteres magasságot is elérhetik - ehhez persze megfelelő targoncára is szükség van. Mivel a rendszer keretenként akár 26 tonna árut is képes tárolni, a raktár kapacitása a lehető legnagyobb lehet, így megéri a leghatékonyabb állványrendszert választani.

Miért gyorsíthatja fel a rakodólapos állványrendszer a munkafolyamatokat? A válasz egyszerű. Mivel az állványrendszeren raklappal együtt helyezhetőek el a különféle termékek, nincs szükség ki- és becsomagolásra, mivel az áru beérkezésekor azonnal el lehet azt helyezni a számára megjelölt helyen, illetve, ha szükséges, gyorsan meg is lehet találni, majd továbbindítani a következő állomásra. A raktári állványrendszerek  tehát alapvetőek olyan raktárakban, ahol a gyors árumozgás alapvető elvárásnak számít.

Az ilyen raktárakat főként a logisztika területén találhatjuk meg, ahol kifejezetten nagy mennyiségben áramlik a különféle termékek igen nagy mennyisége. Az átláthatóságnak köszönhetően még az ilyen területeken is kifejezetten gyors lehet a mindennapos munkavégzés, és a dolgozók helyzete is nagyban megkönnyíthető, hiszen a rakodólapos állványrendszerek a különféle kiegészítő elemeknek köszönhetően könnyedén átalakíthatóak a pillanatnyi követelmények és a raktári folyamatok fejlődése szerint.

raktári állványrendszerek további előnye, hogy kifejezetten tartósak, hiszen az acél szerkezet horganyzott, ami kiváló védelmet nyújt a korrózió ellen. A sérülékenység sem jellemző rájuk, a kedvező ár viszont igen, tehát mindenképp megéri ezeket az állványrendszereket választani, legyen szó akár új raktár kialakításáról, akár egy régi korszerűsítéséről.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a rakodólapos állványrendszerek nem alkalmasak minden raktár berendezésére; a kisebb raktárakhoz érdemesebb a kis- és nagypolcos, valamint a karos állványrendszerek  közül kiválasztani az igényeknek leginkább megfelelőt, melyek szintén megtalálhatóak kínálatunkban, szintén kiváló minőségben és kedvező áron.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a rakodólapos állványrendszerek iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Raklapos állványrendszer, a jól bevált raktár berendezés! 

raklapos állványrendszer egy klasszikus megoldás a raktározásra. Miért döntene valami más mellett, ha a jól bevált is elérhető?

A raktározás, tárolás bármilyen méretű és elhelyezkedésű raktárhelyiségben a legelőnyösebb módon valósítható meg. Ehhez csak arra van szükség, hogy olyan raktár berendezést használjon, mint amilyen a raklapos állványrendszer. Az állványok elhelyezése is sokat számít. Habár sokoldalú tároló rendszerről van szó, a sokoldalúságot csak úgy lehet maximálisan kihasználni, hogy a raktárhelyiség tulajdonságait veszi alapul. A raklapos állványrendszer kialakításából következik, hogy a hosszanti, folyosós elrendezést lehet a leginkább kamatoztatni.

A raktár mérete határozza meg, hogy hány sorban, hány közlekedő folyosóval lehet az állványrendszereket felállítani. A folyosók mérete, az állványok közötti tér kiszámítása is fontos. Ezeken a folyosókon el kell férniük a raktárban dolgozó alkalmazottaknak, valamint az anyagmozgató munkagépeknek is, amiknek a segítségével a raklapos állványrendszereken elhelyezett árukészletet mozgatják.

raklapos állványrendszerekkel ki lehet alakítani több fajta raktárat is. A folyosók alapján lehet széles vagy keskeny folyosós raktár is. A széles folyosóknál jellemző, hogy a targoncák méretéhez igazítják a folyosók méretét. A keskenyebb folyosóknál jellemzően felfelé építkeznek, magasabb állványokat használnak, amiken a kisebb kiszerelésű áru kap helyet.

raklapos állványrendszer használata a sikeres raktározás egyik biztos módja. Egy ilyen állványrendszerrel nemcsak maximális helykihasználást lehet megvalósítani, hanem az áru kezeléséhez is ideális berendezést lehet használni. A különféle kiegészítők is ezt a célt szolgálják.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a raklapos állványrendszer használatában lát fantáziát! Rendeljen egyedi igényekhez tervezett raklapos állványrendszert és ne feledkezzen meg a szükséges kiegészítőkről sem! Önnek is a segítségére leszünk abban, hogy a legtöbbet tudja kihozni a raktározásból és a logisztika se a raktár berendezésen csússzon el!

raklapos állványrendszer

Ipari polcrendszerek Önnek tervezve! 

Az ipari polcrendszerek a raktározás eszközeiként használatosak. A polcok és állványok a legjobb raktár berendezések, amiket csak választhat. Nem véletlenül nem lehet a tároláshoz használt raktár helyiségekbe meggondolatlanul választott tárolókat beállítani. Egy ipari polcrendszer minden elváráshoz igazodni tud és minden kihívásnak kiválóan megfelel.

Mit tud egy olyan polcrendszer, amit a raktártechnikában felmerülő igényekhez igazítva terveztek meg? Egy minőségi ipari polcrendszernek első sorban nagy teherbírással kell rendelkeznie, hiszen gyakran az átlagosnál nagyobb súlyú áru, nagy mennyiségű termék kerül a polcokra. Annak érdekében, hogy a polcok és az állványok hosszú távon is bírják a terhelést, olyan alapanyagokat használnak a gyártáshoz, amik strapabíróak. Horganyzott állványokból, erős gerendákból áll össze a precízen kivitelezett polcrendszer.

Az ipari polcrendszer  másik, előnyös tulajdonsága  a variálhatóság. Az a polcrendszer, ami csak egyféleképpen használható, nem praktikus. Arra van szükség, hogy az adott helyhez és annak igényeihez is hozzá lehessen igazítani a polcokat, állványokat. Az ipari polcrendszerekből válassza ki azt a típust, ami a legjobban megfelel a helyszínre és alakítsa a raktárhoz! Magasság, szélesség éppen úgy beállítható, mint a polcok elhelyezkedése vagy az állványok közötti járófolyosó megléte.

Forduljon hozzánk, ha szeretne olyan polcrendszert vásárolni, ami raktártechnikai szempontból kiváló és nem utolsó sorban az Ön elvárásaihoz igazodik, maximálisan! A tervezéstől a felülvizsgálatig minden munkafolyamatot ránk bízhat!

Az ipari polcrendszerekből szerezze be azokat a modelleket, amiket a legjobban ki tud használni a raktározásban! Keresse cégünket bizalommal, ha termékeink felkeltették a figyelmét!  Az általunk forgalmazott termékekből be tudja rendezni a raktár helyiséget, méghozzá megfizethető áron. A honlapunkon közzétettük az elérhetőségeinket, ezeken tud bővebb felvilágosítást kérni kollégáinktól a tőlünk megrendelhető termékekről és az igénybe vehető szolgáltatásokról.

A raklapos állványokat használja ki Ön is minőségi raktározáshoz! 

raklapos állvány a raktártechnika egyik alapvető és általánosan használt eleme. A rakodólapos állványrendszerekkel szinte mindenhol találkozhatunk, ha belépünk egy raktárba, elosztó központba, logisztikai központba, de akár hűtőházba is, tehát bárhová, ahol a raklapos áru, építőanyag vagy bármilyen tárolni való termék kerül és azt átmenetileg vagy hosszabb, rövidebb távon kell tárolni.

A raklapos állvány amilyen egyszerű szerkezet, olyan sok előnnyel is rendelkezik. A polcrendszer vázát erős fém állvány alkotja, amit gerendás polcok szakítanak meg. A polcokat magasságban, szélességben is igény szerint lehet állítani, ahogyan az állványok mérete is teljesen egyedi igényekre szabható. A raklapos állvány polcaira kerülnek a névadó, szabvány méretben készülő raklapok, amiken a raklapos teher tárolása lehetséges. Nem csupán raklapokra kerülhet az áru, van lehetőség ládák, tartályok vagy kosarak kihelyezésére is, attól függően, hogy milyen méretű, formájú, fizikai tulajdonságokkal rendelkező árut kell raktározni a raklap állványokon.

A rakodólapos állványrendszer egyaránt megállja a helyét beltéren és kültéren is. Nincs akadálya annak, hogy az ellenálló alapanyagból készült raklapos állvány a legkülönbözőbb terekben és helyszíneken is megbízható tároló rendszerként működjön. A raklapos állvány ​ sokféle típusban készül, a gyártók ezzel is segítik az ügyfeleket, akik meg tudják találni a bejárható, a gördíthető vagy a soros raklapos állvány és a hagyományos állványrendszerek között azt a fajta tároló rendszert, amivel a tárolást a legmagasabb szintre tudják emelni.

raklapos állványokat úgy lehet kialakítani, hogy egyszerűen megközelíthető és elérhető minden egyes polc és állvány a kollégák számára anyagmozgató géppel vagy anélkül. Erős és nagy teherbírású, variálható, ha kell, könnyen szét lehet szerelni. A különböző, raklap állványhoz készült kiegészítőkkel még tökéletesebben lehet az állványrendszer jellemzőit kihasználni. Raktározáshoz készült termékeinkről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Rakodólapos állványrendszer klasszikus megoldásokhoz! 

rakodólapos állványrendszerek a raktár rendjét átláthatóvá teszik. Nem véletlen, hogy ez a típusú állványrendszer az egyik legrégebbi termék típus, ha raktártechnikáról van szó és ami azóta már valódi klasszikussá nőtte ki magát. Miért cserélne le valamit, ami már egyszer nagyon is bevált vagy miért választana valami mát egy olyan termék helyett, ami az elvárásaihoz pontosan igazodik?

rakodólapos állványrendszer mindent tud, amit egy olyan állványrendszernek tudnia kell, amit jól kihasználhatónak terveztek. Abban a raktár helyiségben, ahol nagy mennyiségben kell árut tárolni és a biztonságos árumozgatást is szeretnék megoldani, olyan tárolóra van szükség, ami sokarcú. Ezt a rakodólapos állványrendszerre  vonatkoztatva szó szerint is lehet venni, mert méretében alakítható, lehet szélesebb és magasabb is, ha arra van szükség. A felpakolt áru a targoncás anyagmozgatást alkalmazó raktárakban  biztonságosan pakolható, anélkül, hogy az balesetveszélyes lenne az ott dolgozókra vagy a termék állapotára.

Raktári állványrendszerek modern tárolási igényekre! 

raktári állványrendszerek nélkül az árukészlet nem lehetne az eltervezettek szerint megfelelően rendezett. Az olyan speciális használatra kialakított állványok és polcok, mint amilyenek a raktári berendezések, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amik ideálisak a logisztika szempontjából. Egy raktári állványrendszernek meg kell felelnie minden olyan követelménynek, ami alkalmassá teszi arra, hogy a segítse a raktározás minden folyamatát. A helytakarékos kialakítás mellett a maximális helykihasználás is fontos, ahogyan a biztonságos és rendszerezett tárolást lehetővé tevő kialakítás is.

A jól megválasztott raktári állványrendszerek  segítenek abban, hogy a raktározott holmi tárolása és mozgatása a legjobb módon tudjon megvalósulni és ne akadályozza, hanem elősegítse a munkafolyamatok kivitelezését.

A profi raktár berendezést be tudja szerezni egy jól összeállított termék kínálatból. Lépjen kapcsolatba velünk, ha szeretne bővebb felvilágosítást kérni bármelyik termékünkről, amelyik érdekli!

Karos állványrendszer egyedi formájú áruhoz! 

karos állványrendszer a szálanyag tárolás ideális eszköze. A raktározáshoz nem elég ugyanazokat az állványrendszereket sorba rakni a falak mentén, a raktározandó áru tulajdonságai alapján kell kialakítani a teret. A karos állványrendszerek speciális típust képviselnek az állványok között. Már ránézésre sem ugyanolyanok, mint egy raklapos polcrendszer, ugyanis a polcok helyén, meghatározott távolságban találhatóak az állvány szerkezetéből előreugró karok. Ezekre a karokra lehet fektetni a tárolásra szánt árut.

Mivel a karos állványrendszer  így néz ki, egyértelmű, hogy nem alkalmas bárminek a tárolására, jellemzően hosszúkás formájú tárgyaknak tervezték. Ilyen áru lehet a vas cső, a bútorlap, a fém elemek, de akár létrák, szerszámok, napernyők elhelyezése is lehetséges egy ilyen tárolón. A karos állványrendszer lehet egy oldalas vagy két oldalas is, el lehet látni tetővel és készülhet méretre szabottan is.

Keressen minket bizalommal és rendeljen tőlünk saját tároló rendszert kedvező áron!

karos állványrendszer

Raktártechnika az állványok szempontjából 

A raktározás világában a logikus és hatékony tárolás jelenti a fő célt. A raktárakban elegendő hely és átlátható tárolás kialakítása zajlik, a szakemberek folyamatosan arra törekednek, hogy minél jobb körülményeket teremtsenek a munkához. A raktártechnika pontosan ilyen feladatokat lát el. A raktártechnika megteremti azokat a feltételeket, amik a profi raktározáshoz kellenek. Például olyan raktár berendezést alkalmaznak ennek érdekében, ami nem foglal el minden helyet, de minden elfér rajta, ami a raktárban helyet kap.

raktártechnika kategóriájába tartozó termékeinkkel Ön is meg tudja tervezni és szervezni a raktárai berendezését és ehhez kapcsolódóan a napi munka maximális hatékonysága miatt sem kell aggódnia.

Forduljon hozzánk, amennyiben a raktártechnikához  kapcsolódóan szeretne megrendelést intézni. A termékeink között olyan, népszerű elemek találhatóak, mint a rakodólapos állványrendszer és egyéb, már jól bevált állványrendszerek. Érdeklődjön a részletekről megadott elérhetőségeinken!

A rakodólapos állványrendszerrel lehet tervezni hosszú távra is! 

A jól bevált dolgok nem véletlenül maradnak meg olyan sokáig. Miért kellene lecserélni valamit, amiről már bebizonyosodott, hogy működik, és pontosan azt kapjuk általa, amire szükségünk van? Ez a hozzáállás az élet számos területén kifizetődik, például a munka világában is. Aki a raktártechnikában kutat jól bevált eszközök, raktárberendezések után, annak a rakodólapos állványrendszerek nem fognak csalódást okozni.

A rakodólapos állványrendszerekkel hosszú távra be lehet rendezkedni egy raktárban, mert a sokoldalúságuknak köszönhetően még akkor is lehet velük számolni, ha a raktárban változások történnek. Mivel nem fix elemekből állnak a rakodólapos állványrendszerek, így gond nélkül lehet őket egyedi igények alapján variálni és olyan állványrendszert kialakítani, ami minden centiméterében ahhoz a bizonyos raktárhoz és területhez igazodik, ahová kerül. Itt konkrétan arra gondolunk, hogy a rakodólapos állványrendszer magassága és szélessége is változtatható, az állványok közötti közlekedők szélessége is kiszámítható, a polcok mélysége, az állvány teherbírása aszerint állítható, hogy milyen árukészlet kerül majd rá.

A rakodólapos állványrendszer hosszú távon megtartható, kiegészíthető, tervezhető, tehát jó befektetés, amivel spórolni is lehet. A különböző kiegészítők használatával még inkább a raktárkészlet védelmét és kezelhetőségét lehet szolgálni, mert az áru nem csúszik, nem esik le a polcokról. A rakodólapos állványrendszer régen is és ma is jól kihasználható, alkalmazkodik a legújabb raktártechnikai megoldásokhoz, anélkül használható, hogy drágább, modernebb tárolórendszerekkel kellene helyettesíteni.

A minőség itt is számít, ha hosszú távon gondolkodik valaki. Válasszon jól bevált megoldásokat a raktártechnikában is, használjon rakodólapos állványrendszereket ! Ha kedvező áron szeretne hozzájutni ilyen állványokhoz, csak lépjen kapcsolatba cégünkkel, és ismerje meg a termékeinket! Honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén tud tájékozódni a teljes termékkínálatunkról!

rakodólapos állványrendszerek

Klasszikus tárolási forma, ami sosem fog elavulni: a raklapos állványrendszer

Nemhiába válnak klasszikusokká egyes termékek, főleg a logisztika területén, ahol nem lehet kétes eredményt produkáló megoldásokkal kísérletezni, hanem a jól bevált, biztos opciók mellett kell dönteni. Egy ilyen választást jelent a már jól ismert raklapos állványrendszer is, melynek pozitív tulajdonságait szeretnénk bemutatni Önnek!

A raklapos állványrendszer jó helykihasználású tárolást tesz lehetővé, akár raktárban, akár üzemben, vagy építőanyag lerakóban, esetleg ital elosztóban kerül kiépítésre. A raklapos állványrendszerek sorai között tetszőleges helyet lehet kihagyni, de a két legelterjedtebb forma a normál- és a szűkfolyosós. Attól függően érdemes egyik vagy másik opció mellett dönteni, hogy lesz-e targonca használva a raktárban.

Ha már targonca, akkor joggal mondhatjuk, hogy a raklapos állványrendszerek targoncákkal is kiválóan kihasználhatók. Stabilak és biztonságosak, így környezetükben a kollégái mindennemű veszélyérzet nélkül, motiváltan dolgozhatnak.

Egy raklapos állványrendszer fő részeit tekintve gerendákból és keretekből áll. Előbbiek akár 26000 kg-ig is terhelhetők, utóbbiak esetében ez a szám 5000 kg/gerendapár értékben tetőzik. 

További kérdései vannak a raklapos állványrendszereket illetően? Ne féljen feltenni őket, elérhetőségeink ​ bármelyikén megteheti!


Megbízható raklapos állványrendszereket keres? 

A raklapos állványrendszerekkel kapcsolatban az egyik legfőbb elvárás az, hogy megbízhatóak és tartósak legyenek. Ezek az igények nem véletlenül merülnek fel, hiszen egy bizonytalan szerkezetű állványrendszert nem lehet megfelelően használni, ráadásul állandó veszélyben érzik magukat az emberek mellette. Ha Önnek is színvonalas, masszív raklapos állványrendszerre lenne szüksége, ne kutasson tovább, mert tőlünk be tudja szerezni az igényeknek megfelelő berendezést!

Mivel tisztában vagyunk a raklapos állványrendszerekkel kapcsolatos jogos elvárásokkal, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy tőlünk valóban megbízható, minőségi berendezéseket vásároljanak az ügyfelek. Raklapos állványrendszereink fontos szerepet töltenek be a hatékony munkavégzés biztosításában is a különböző raktárhelyiségekben. Hosszú távon kiszolgálják a vállalkozásokat, ebből kifolyólag befektetésként is lehet tekinteni megvásárlásukra.

Fejlessze Ön is raktárát raklapos állványrendszereinkkel ! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné beszerezni a raktári berendezéseket, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! 

Raklapos állványrendszerek: a hatékony raktár nélkülözhetetlen kellékei

Egy raktár csakis akkor lehet igazán hatékony, ha a tárolás is hatékonyan van megoldva. A polcokra rakodás hosszadalmas művelet, és nem is mindig éri meg foglalkozni vele, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a beérkező áru csak néhány napot tölt a raktárban, mielőtt továbbszállítanák. Amikor nagy az átmenő forgalom, akkor többnyire raklapon maradnak a termékek, viszont ezeket is helytakarékosan kell elhelyezni; erre szolgálnak a raklapos állványrendszerek.

A raklapos állványrendszer stabil, nagy teherbírású és helytakarékos, így tökéletes választás az olyan raktárakba, amelyekben rövid időn belül nagymennyiségű árut kell elhelyezni akár rövid időre is. Ezek mellett azonban sokoldalú is, hiszen az aktuális igényekhez és a rendelkezésre álló térhez lehet igazítani, így bármilyen, raklapokon tárolt termék elhelyezését meg lehet vele oldani; a bármilyen pedig szó szerint értendő, hiszen akár élelmiszerek, akár lapra szerelt bútorok elhelyezésre is alkalmas, és sem a méret, sem a súly nem jelent számára problémát.

Egyetlen fontos kiegészítőt kell beszerezni a raklapos állványrendszer mellé, ami nélkül viszont lehetetlen a használata: egy villás emelőtargoncát. Egy raklapos állványrendszer ugyanis közel 10 méter magas is lehet, ehhez tehát mindenképpen szükséges egy olyan berendezés, amivel megoldható a rakodás a legfelső szintekre is. Természetesen a rendszer méreteit a raktár belmagassága, illetve a megrendelő igényi is befolyásolják, tehát ha Ön raklapos állványokat szeretne a raktárában elhelyezni, akkor bármilyen is az épület, nálunk megtalálhatja a megfelelő raktárberendezést.

Termékeink nem csak kiváló minőségűek, de kedvező árúak is, sőt, ha igazán alacsony költséggel szeretné berendezni új raktárát, akár használt raklapos állványrendszereket is beszerezhet tőlünk! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjen árajánlatot honlapunkon, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink ​ egyikén!

raklapos állványrendszer

A raklapos állványrendszer még mindig a legjobb választás raktározáshoz! 

A hatékony raktározás ott kezdődik, hogy felmérjük, pontosan mire is van szükség ahhoz, hogy a legjobbat tudjuk kihozni a rendelkezésünkre álló lehetőségekből. Ahol elsősorban raklapos áru tárolása a cél, ott jó hasznát veszik az okosan megválasztott tároló elemeknek. A raklapos állványrendszer minden tekintetben tökéletes erre a célra. Az alábbiakban azt is összefoglaljuk röviden, hogy miért.

A raklapos állványrendszerek egyik fő erőssége a nagy teherbírás, ez pontosan az, amire szükség van az olyan nagy méretű és sokszor meglehetősen masszív súllyal rendelkező dolgoknál, mint amilyenek a raklapos áruk. A kikezdhetetlenség tehát a raklapos állványrendszerek egyik fő erénye, de korántsem az egyetlen. Emellett még az is elmondható róluk, hogy rugalmasak, úgy alakíthatóak, ahogyan arra szükség van. Természetesen ezalatt a polcok közötti távolságot kell érteni. Tehát a raklapos állványrendszerek nem fix méretekkel rendelkeznek, hanem a raktár méreteihez, az árucikkek fizikai tulajdonságaihoz, illetve a raktárban használt eszközök paramétereihez lehet őket pontosan igazítani.

Amilyen általános megoldás ez a tárolásra, olyan sokoldalú is. Miért keresne mást, ha a raklapos állványrendszer már olyan sok mindenkinek bevált? Nem véletlenül alkalmazzák számos helyen, olyan változatos területeken, mint amilyen a kereskedelem, az ipar is. Egyaránt megállja a helyét beltéren és kültéren, nem árt neki a fokozott használat sem. Problémamentesen össze lehet szerelni, gyorsan lehet telepíteni, szállítani is, fel lehet szerelni különféle kiegészítőkkel.

A raklapos állványrendszer természetesen csak akkor képes beváltani a hozzá fűzött reményeket, ha maga az állványrendszer is megbízható és magas színvonalat képvisel. Mi pontosan ilyen raktárberendezéseket forgalmazunk. Keressen fel minket bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődését, és ismerje meg közelebbről termékeinket! Minden kérdésére válaszolunk feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Új raklapos állványrendszerek? Rendezze be velünk induló vállalkozása raktárát! 

Egy induló vállalkozás esetében rengeteg mindenre kell odafigyelniük a tulajdonosoknak, hogy minden zökkenőmentesen haladhasson a kijelölt célok felé. Azok a cégek, amelyek termékkereskedelemmel is foglalkoznak, nem feledkezhetnek meg a raktárhelyiségek berendezéséről sem. Ha Önnek is nemrég indult kereskedelmi vállalkozása, és a raktárhelyiséget szeretné berendezni, válassza ehhez raklapos állványrendszereinket!

Raklapos állványrendszereinkkel olyan korszerű, biztonságos és rendezett körülményeket biztosíthat a raktárban, aminek köszönhetően garantáltan zökkenőmentes lesz a cég indulása. Ezek a berendezések százszázalékban megbízhatók, strapabírók, így vállalkozása már a kezdetektől fogva alkalmas lesz a nagy mennyiségű áru fogadására is. Raklapos állványrendszereink éveken át ki fogják szolgálni vállalkozását.

Rendezzük be együtt induló vállalkozása raktárhelyiségét! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és szerezze be a szükséges mennyiségben cége raklapos állványrendszereit

Raklapos állványrendszer

Cserélje le régi raklapos állványrendszereit!  

Rengeteg olyan raktárhelyiség van manapság, ahol igencsak elavult raklapos állványrendszerek találhatók, amelyek nem igazán tudják betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A tulajdonosok megpróbálják rendbe tenni az elöregedésből fakadó hibákat, azonban ez nem sokat segít, ráadásul egyes esetekben a javítás után még balesetveszélyessé is válnak a berendezések. Ha az Ön raktárában is találhatók ilyen állványrendszerek, a saját és mások biztonságának érdekében cserélje le ezeket, és szerezze be az új raklapos állványrendszereket tőlünk!

Cégünktől megbízható, a kor követelményeinek megfelelő, masszív raklapos állványrendszereket vásárolhat, amelyekre hosszú távon számíthat a raktárában. Állványrendszereinkkel ismét biztonságos körülményeket tud teremteni, így mindenki megfelelően tudja végezni a munkáját, hiszen nem kell attól tartania, hogy a bizonytalan szerkezetű raklapos állványrendszerek miatt balesetet szenvedne.

A vásárláshoz bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken ​!

Nagyobb raktárhelyiségbe költözik? A raklapos állványrendszerekről ne feledkezzen meg! 

Vállalkozása folyamatosan bővül, és emiatt most új, nagyobb raktárhelyiségre lesz szükség? Mindenképp korszerű berendezések használatával szeretné kialakítani az új helyet? Ehhez szüksége lesz raklapos állványrendszerekre is? Ha a kérdésekre igennel felelt, szerezze be kínálatunkból új raktárhelyiség raklapos állványrendszerét!

A választékunkban megtalálható raklapos állványrendszerek rendkívül megbízható, strapabíró berendezések, amelyek tökéletesen ki fogják szolgálni vállalkozása új raktárhelyiségét, hosszú távon. A raklapos állványrendszerek legnagyobb előnye, hogy használatukkal a rendelkezésre álló teret valóban praktikusan ki lehet használni. Berendezéseink kedvező áron vásárolhatók meg, így nem lehet a cég számára anyagilag megterhelő a nagyobb raktár kialakítása.

Rendezze be az új helyiséget modern termékeinkkel! Ismerkedjen meg raklapos állványrendszereinkkel, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeiken!

raklapos állványrendszerek

Használja ki a rendelkezésre álló területet raklapos állványrendszereinkkel!

Az emberek többsége elsőre azt gondolná, hogy egy hatalmas raktárban minden munkaeszköznek, berendezésnek, vagy forgalmazott árunak megvan a helye. Az esetek többségében az az igazság, hogy a rendelkezésre álló terület nincs kellően kihasználva, ugyanis hiányoznak az olyan berendezések, amelyek ezt lehetővé tennék. Ha Ön szeretné kihasználni a rendelkezésre álló, tágas területet a raktárában, válassza a raklapos állványrendszereket!

Raklapos állványrendszereinkkel százszázalékban kihasználhatja a rendelkezésre álló területet, nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is. Jellemző a raktárakra a hatalmas belmagasság, amit a praktikus tárolás érdekében érdemes kitölteni; ebben nyújtanak segítséget raklapos állványrendszereink, így többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy nincs elég hely a tároláshoz.

Válasszon okos megoldást a helykihasználásra, szerezzen be raklapos állványrendszereket! Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

A polcos állvány és a raklapos állványrendszer a dokumentumtárolás szolgálatában

A dokumentumtárolás olyan szolgáltatás, amire szükség van, hiszen, ha egy cég papíralapú dokumentumokkal dolgozik, akkor azokat tárolni is kell valahol. Az évek múlásával a papír mennyisége egyre csak növekszik, a dossziék, mappák számára nem elég már egy iratszekrény.

A dokumentumtárolással foglalkozó cégek képesek elég helyet biztosítani a dokumentumok számára, amiket irattárakban, vagy raktárakban tárolnak. Nekik ajánljuk a tárolásra kiváló polcos állványainkat.

Ha olyan polcrendszerre szeretne beruházni, amivel az ügyfelei igényeit maximálisan kiszolgálhatja, keressen minket bizalommal, és rendeljen professzionális polcos állványaink közül! Ezekkel a polcos állványokkal a helytakarékos és az átlátható dokumentumtárolás egyaránt megvalósítható. Kisebb területen is hatékony irattárolást lehet véghezvinni, ha a megfelelő raktárberendezésekkel vág bele!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, szívesen tájékoztatjuk a részletekről!

Használja ki a nagy belmagasságot raklapos állványrendszerekkel! 

 

A legtöbb raktárhelyiség egyik legnagyobb előnye, hogy terjedelmes belmagassággal rendelkeznek. Ezt a kedvező tulajdonságot célszerű kihasználni annak érdekében, hogy a helyiség ne legyen túlzsúfolt. Kamatoztassa Ön is a raktárhelyiség nagy belmagasságát, ehhez pedig vásároljon raklapos állványrendszereket választékunkból!

A raklapos állványrendszerekkel száz százalékban kihasználhatja a rendelkezésre álló raktárterület minden egyes pontját. Berendezéseink alkalmazása teljes mértékben biztonságos, masszív szerkezetük időtálló, így hosszú éveken át képesek lesznek kiszolgálni a munkaterületen felmerülő igényeket. A raklapos állványrendszereket egyedi igények alapján is legyártathatja, így valóban a raktárterület adottságaihoz igazíthatja a berendezéseket. 

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat és az egyedi igények alapján legyártatná a raklapos állványrendszereket, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, szívesen segítünk!

Intralogisztika 

Raktári anyagmozgatás? Támogatjuk az intralogisztikát a termékeinkkel 

A termékek szállítása egyedi gyártáskiszolgáló eszközökkel is történhet. Az intralogisztikát támogatjuk a saját tervezésű szállító eszközeinkkel.

A cégünk által tervezett és gyártott, egyedi, gyártáskiszolgáló rendszerek nem csupán a gyártási folyamatok támogatásához használhatóak, hanem a raktározás területén is lehet kamatoztatni a bennük meglévő előnyöket.

Az online kereskedelmet támogató raktárban számolni kell azzal, hogy az árukészlet mennyisége gyorsan változik. Ezen kívül a termékek tárolási ideje is több tényező függvényében alakul. Vannak élénk és kevésbé élénk időszakok. A szállítási határidőkhöz is igazodni kell, ami pedig a raktárkészlet könnyű és gyors kezelhetőségét követeli meg.

Az intralogisztika megtervezettsége és az igényekhez történő rugalmas igazítása az, ami képes segíteni a raktár működtetését. Az általunk tervezett és gyártott anyagmozgató eszközökkel az áru mozgatása, az árukészlet változásainak követése már valósággal gyerekjáték lesz. A vontatmányaink és a szállító eszközeink a raktár életében nélkülözhetetlenné válnak. A gördülékeny működés kulcsa az olyan eszközök beszerzése, amilyeneket mi is kínálunk. Az eszközeink mellett ajánljuk figyelmébe a raktártechnikában praktikus termékeinket is.

A raktári folyamatok támogatása összetett eszközparkot követel meg, ezen kívül pedig pontos tervezést is igényel. Az előbbiben tudunk támogatást nyújtani azoknak az ügyfeleknek, akik a legújabb megoldások felé nyitnak. A korszerű raktározásban innovatív termékekkel igyekszünk segíteni Önnek is. Tájékoztatásért keresse a cégünket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

intralogisztika

Az intralogisztika előnyeiről 

Az intralogisztika területén teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére! Keressen minket bizalommal, ha egyedi megoldásra van szüksége! 

Az intralogisztika egy rendkívül összetett fogalom. Ahogyan a nevéből is kiderül, hasonló a logisztikához, de annál sokkal tágabb, hiszen nem csak az anyagmozgatást foglalja magába, hanem információáramlást és ennek optimalizálását is. Célja a hatékonyság növelése, illetve a termelékenység javítása a rendelkezésre álló erőforrások jobb felhasználásával. 

Az intralogisztika  alkalmazása egyértelmű előnyökkel jár. A gyártási folyamat, a belső anyagmozgatás, valamint a termékek forgalmazásának összehangolása elengedhetetlen, ha igazán hatékonyan szeretnénk működtetni egy céget. A megfelelő intralogisztikának köszönhetően javul a költséghatékonyság, lerövidíthető a termékek piacra juttatásának ideje, a munkafolyamatok rugalmasabbá tehetőek és a dolgozók biztonsága is javulhat. Az intralogisztika az optimalizálásról szól, átfogó megoldást nyújt a raktárkezelésben. 

Megéri élni az intralogisztika előnyeivel! 

Természetesen sok mindentől függ, hogy pontosan hogyan épül majd fel az adott cégnél az intralogisztika. Minden esetben arra kell törekedni, hogy a lehető legjobban optimalizáljuk a gyártási folyamatban részt vevő berendezések használatát, amit lehet, azt automatizáljunk. Azonban az intralogisztika  olyan szoftveres megoldásokat is igényel, amelyek biztosítják a szükséges dokumentációt, valamint gyorsítják és egyszerűbbé teszik az információáramlást. Ez egy komplett raktárkezelési rendszer, ami személyre - pontosabban raktárra - szabható, ennek köszönhetően teljesen megfeleltethető az egyedi igényeknek, legyen szó egy élelmiszergyártó üzemről vagy épp egy építőipari termékek előállításával foglalkozó vállalkozásról.  

Az intralogisztika kialakítását minden esetben érdemes tapasztalt cégre bízni, ami teljes körű szolgáltatást nyújt ezen a téren. A MAXI-SZER Kft. pontosan ezt nyújtja Önnek! Szakembereink felmérik az igényeket és a lehetőségeket, megtervezik a teljes folyamatot és mindvégig számíthat rájuk az intralogisztika kiépítésében! 

Miért válasszon minket az intralogisztikai rendszere kiépítéséhez?

Cégünk régóta foglalkozik intralogisztikával, az elmúlt évek során hatalmas tapasztalatra tettünk szert ezen a téren. Számtalan elégedett partnercégünk van, amiknek hatékonyabbá varázsoltuk a működését. Minden esetben egyedi megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, hiszen nincs két egyforma raktár, így két egyforma megrendelés sem. Rövid határidővel és megfizethető áron dolgozunk, és természetesen az elejétől a végéig számíthatnak ránk ügyfeleink. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük az intralogisztikával  kapcsolatban, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért! Használja ki a korszerű megoldások előnyeit, tegye hatékonyabbá és sikeresebbé cégét egyszerűen! Ha bármilyen kérdése merült fel a szolgáltatással kapcsolatban, keresse bátran munkatársainkat! A megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolnak minden kérdésére, illetve kérheti bővebb tájékoztatásunkat, valamint pontos árajánlatunkat. 


Az intralogisztika és annak lehetőségei

Az intralogisztika az ellátási rendszer működésének az alapja. Az ellátási lánc vagy az elosztási rendszer szervezettsége is mérvadó egy gyártási folyamat működésének hatékonyságában.

A gyártási folyamat megtervezéséhez az intralogisztika is nélkülözhetetlen segítséget tud nyújtani. Alapvető cél a gyártáshoz használt alapanyagok, illetve a szükséges eszközök szállítása. Az anyagmozgatás működtetése az intralogisztika eredményességét is teszteli.

Az intralogisztika nemcsak arra való, hogy az alapvető szükségletek ellátását megteremtse, de arra is nagyon hatékony eszköz, hogy a tervezett bővítésekhez támogatást biztosítson. Természetesen nincsen kettő, egyforma rendszer és mindig az egyedi jellemzők alapján kell megtervezni az ellátási láncot. Csakis így lehetséges a rendelkezésre álló erőforrásokból kihozni a legtöbbet.

Ennyit az alapokról. A továbbiakban kicsit részletesebben is kifejtjük, hogy mire és hogyan lehet felhasználni ezt a rendszert. Ha érdeklik a részletek, akkor olvasson tovább!

 Az intralogisztika lényege az eszközpark 

Az intralogisztika eszközei közé tartoznak az anyagmozgató rendszerek. Ezeket kiválasztani és használni a működőképes ellátási rendszer alapja.

Az anyagmozgatáshoz szükség van egy olyan eszközpark összeállítására, ami képes kiszolgálni az igényeket. Először is fel kell mérni az igényeket és ez alapján megtervezni az intralogisztikát, beszerezni a szállítás eszközeit, az elosztás berendezéseit. A belső logisztikai rendszerrel lehet biztosítani a magas szintű gyártáskiszolgálást.

Az intralogisztika megtervezéséhez fel kell mérni a gyártás során fellépő szükségleteket és ehhez igazítani az áramlási lánc eszközeinek beszerzését. Standard vagy egyedi anyagmozgató rendszer felel meg Önnek a leginkább?

Ha van rá lehetőség, akkor ragaszkodni kell az egyedi igényekre tervezett és gyártott eszközökhöz. Ne elégedjen meg a félmegoldással, hanem válassza a legjobbat ahhoz, hogy a vállalkozásából is a legtöbbet tudja kihozni! Mi tudunk Önnek segíteni, ha egyedi tervezésű anyagmozgató rendszerekről van szó!

 Intralogisztika egyedi igények kiszolgálására 

Az  intralogisztika megtervezéséhez az egyedi eszközök alkotta rendszerekkel is számolni lehet. A megtervezésükhöz és a legyártásukhoz forduljon profikhoz!

A mi cégünk egyedi tervezésű eszközparkok gyártásával is foglalkozik. A belső logisztikai rendszerek kiszolgálását nem csupán standard termékek kínálatával lehet megvalósítani, hanem a teljesen egyedi igények alapján kivitelezett eszközparkokkal is.

Az  intralogisztika területén használatos termékeket megtervezzük és elkészítjük Önnek is, ha egyedi gyártáskiszolgáló rendszert szeretne rendelni! A gördülékeny szállítás, a maximális helykihasználással megvalósítható tárolás is a fő szempontok közé tartoznak egy ilyen  intralogisztikai rendszer megtervezésénél. A Live Storage rendszerünk kiváló példa, ennek a jól sikerült megvalósítására. A rendszer elemei közé tartoznak állványok, szállító eszközök és vontatmányok is.

Ha felkeltettük az érdeklődését és szeretne tőlünk árajánlatot kérni, vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal üzenetben!

Intralogisztika üzemterületre szabva

Az intralogisztika nélkül nem lenne olyan egyszerű az üzemterület működtetése! Ezt azok tudják a legjobban, akik naponta azon fáradoznak, hogy a gyártóterületen, az üzem egész épületében gördülékeny folyamatok működjenek. A logisztika segítségével pontos tervek és stratégia alapján lehet minden vállalati célt megvalósítani.

Az intralogisztika  a gyártási folyamatokat segítő eszközökkel lehet csak teljes. Ilyen gyártás kiszolgáló eszközöket tudunk az érdeklődőknek ajánlani. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne rendelni cégünktől ilyen termékeket! Az általunk eladásra kínált termékekkel egyedi igényekre szabott módon tudja a gyártás folyamatait lendületben tartani.

Amennyiben érdekli ajánlatunk, keressen minket és lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Az intralogisztikát akár egyedileg tervezett állványrendszerekkel, szállítóeszközökkel egészítheti ki és a saját cége sikereinek megvalósítására fordíthatja az előnyeiket! Kérjen tőlünk árajánlatot!

intralogisztika

Az intralogisztika modern megoldásait kínáljuk! 

Az összehangolt munkafolyamatok nem tudnak megvalósulni az intralogisztika alkalmazása és segítsége nélkül. Az egymást kiegészítő rendszerek, a személyre szabott megoldások és az egyedi igények alapján megtervezett folyamatok eredménye az olajozott működés és a maximális teljesítmény.

Az intralogisztika is folyamatosan fejlődik, tehát a modern megoldások felé kell nyitni. Másképpen nem maradhat versenyképes egy cég és lemarad a maga területén. Nem probléma, ha nem ismeri a legújabb rendszereket, termékeket. Keressen olyan partnert, ami segít Önnek abban, hogy a céljainak megfelelően tudja korszerűsíteni a vállalkozását intralogisztikai  szempontból!

Forduljon bizalommal a csapatunkhoz és legyen Ön is a partnerünk! Garantáljuk, hogy a gyártáskiszolgálás, a belső logisztika legújabb megoldásaival ismertetjük meg és hozzásegítjük a kitűzött célok eléréséhez! Anyagmozgatás, raktártechnológia, csomagolástechnika stb. Amennyiben kíváncsi az ajánlatunkra, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!


Ha intralogisztika, akkor Maxi-Szer! 

Az intralogisztika másik neve gyártáskiszolgálás, és ebben gyakorlatilag benne található a lényege is: egy gyár, vagy más, ipari terület működtetése a feladata. Azt gondolhatnánk, hogy egyszerű feladat, ám egy induló vállalkozás és tapasztalatlan vezetők esetében rendkívül nehéz tud lenni a folyamatok összehangolása.

Éppen emiatt szükséges az intralogisztikát egy olyan vállalkozásra bízni, amely nagy tapasztalattal rendelkezik e téren, és képes a lehető legrövidebb időn belül beindítani a gyártást, majd biztosítani a zökkenőmentes működést. Ebbe természetesen nem csak a gyártási folyamatok tartoznak bele, de a raktározás és az anyagmozgatás megszervezése is, hiszen csak így lehet tökéletes a gyártás kiszolgálása.

Amennyiben intralogisztikával  foglalkozó céget keres vállalkozása beindításához, illetve a gyártáskiszolgálás általi problémamentes üzemeltetéséhez, forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!

Intralogisztika a gyártás szolgálatában 

Egy raktár, egy telephely vagy egy gyár, ahol helyben történik a legtöbb munkafázis kivitelezése, nem tudja kizárni az anyagmozgatással járó feladatokat. A gördülékeny munka megtervezése a logisztika területére tartozik. Az intralogisztika kifejezetten egy helyen belüli feladatok tervezésére és működtetésére koncentrál.

Az intralogisztika jelentése belső logisztika. Mit értünk belső logisztikán? Gyakorlatilag minden olyan dolog ide tartozik, ami mozgásban tartja a telephely, raktár, gyár stb. működését és biztosítja azt, hogy minden fázis hatékony legyen.

Az intralogisztika ​ segítségével tökéletesíteni lehet a tárolás, illetve az anyagmozgatás folyamatait. Az anyagmozgatás és a hozzá kapcsolódó berendezések, gépek, folyamatok precízen megtervezett összessége és összehangolt munkája optimalizálható, ha az intralogisztika eredményesen működik. Az intralogisztikai folyamatok garantálják az idő és a költségek megtakarítását, valamint a fejlődés lehetőségét.

Amennyiben szeretne a témához kapcsolódó termékekről, szolgáltatásokról többet megtudni, keressen minket bizalommal!

Az intralogisztika területén is számíthat a segítségünkre! 

Az intralogisztika  jelentése belső logisztika. Ahogyan az elnevezés is mutatja, kizárólag az üzemen belül zajló logisztikai folyamatok összességéről van szó, ezen belül is az anyagmozgatásra korlátozódó tervezésről. Az esetek többségében az anyagmozgatás üzemek, gyárak, raktárak belső és külső tereiben történik. A precíz, átgondolt tervezés és a terveket követő kivitelezés kiemelkedő jelentőséggel bír, hiszen a cél a minél magasabb szinten történő megvalósítás.

Az intralogisztika nem pusztán az anyagmozgatás megtervezését, mint olyat jelenti, mert szorosan kapcsolódnak hozzá az anyagmozgatáshoz használt berendezések, eszközök, tárolók. A tárolás, a mozgatás és az útvonalak megtervezése ezekkel összefüggésben szintén lényeges elemei a sikeres logisztikának.

Az  intralogisztika sikerén múlik magának a folyamatnak és a vállalkozásnak is a hosszú távú sikere. Olyan rendszerre van szükség, ami megfelel a legkorszerűbb követelményeknek, hatékony és hosszú távon működik. A személyre szabott megoldások is ezt szolgálják.

Az  intralogisztikához  kapcsolódóan fontos megemlíteni az igényeknek megfelelő gyártáskiszolgáló rendszereket, raktártechnikai elemeket. Amennyiben ilyen termékekre van szükség, várjuk a megkeresését! Forduljon bizalommal a cégünkhöz és rendeljen olyan termékeket, valamint szolgáltatásokat, amiknek a segítségével maximalizálni tudja a különböző folyamatok, anyagmozgatás, raktározás, gyártás stb. hatékonyságát, felzárkózni a megváltozott igényekhez.

Az általunk forgalmazott termékek gondos tervezés és precíz kivitelezés eredményei. Számos, elégedett ügyfél tanúsíthatja azt a magas színvonalat és profizmust, amivel az  intralogisztikával kapcsolatos igények kiszolgálására törekszünk.

A honlapunkon szereplő elérhetőségeink ​ bármelyikén fel tud keresni minket és akár azonnal személyre szabott árajánlatot tud igényelni termékeinkhez, szolgáltatásainkhoz kapcsolódóan. Éljen a lehetőségekkel és tökéletesítse a segítségünkkel a vállalkozása  intralogisztikai színvonalát!

Üzemberendezás 

Üzemberendezések különböző igényekre kivitelezve! 

Egy gyárban, üzemben vagy raktárban egyaránt szükség van egyedi és általános üzemberendezések rendszeres használatára. Milyen üzemberendezések jöhetnek szóba ilyen környezetben, amik segítik a mindennapi feladatok magas szintű teljesítését?

Az üzemberendezések között találhatóak munkavédelemre szolgáló rendszerek, egyedi igényekre tervezett berendezések, valamint olyan pódiumrendszerek is, amik az átlagosnál nagyobb belmagassággal rendelkező terek jobb kihasználására ideálisak.

Az üzemberendezések tervezését és gyártását is vállaljuk, azoknak az ügyfeleknek, akik külön megrendelésre szeretnének berendezést készíttetni, nem kész termékekkel kompromisszumot kötni. Az általunk tervezett és kivitelezett üzemberendezések  hozzájárulnak ahhoz, hogy az eszközök és berendezések hosszú időn át baleset és sérülés nélkül használhatóak legyenek, a munkakörnyezetet maximálisan ki lehessen használni és a munkafázisokat jobban összehangolni.

A megadott elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot üzemberendezések tervezésére, gyártására, valamint telepítésére!

​Korszerű megoldásokat kínálunk üzemberendezésekkel kapcsolatban is! 

Nagyon sok ipari területen találhatók elavult, régi üzemberendezések, amik napról-napra egyre jobban hátráltatják a munkavégzést. Képtelenek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, folyamatosan foglalkozni kell a javíttatásukkal, ami gyakran igencsak költséges, ráadásul nem ritka, hogy veszélyeztetik a munkavállalók testi épségét is. Mivel ilyen körülmények között nagyon nehéz százszázalékot nyújtani, előbb-utóbb ez meglátszik a cég eredményein is, ezért, ha a vállalkozás szeretné megőrizni stabil pozícióját a területen, nagyon fontos, hogy a tulajdonosok időt szánjanak a korszerűsítésre. Amennyiben az Ön ipari területén is szükség van modern megoldásokra a hatékony munkavégzéshez, keressen bennünket bizalommal az új üzemberendezésekért!

A bennünket felkereső ügyfeleknek olyan korszerű üzemberendezéseket biztosítunk, amikkel a munkavégzés egyszerűbbé és hatékonyabbá válhat. A védőelem rendszerektől kezdve a pódiumokig több mindenben is hasznos segítséget tudunk nyújtani. Ha van olyan egyedi igény, amit régóta szeretne alkalmazni a területen, mert úgy gondolja, hogy hasznára válhat az üzemi területnek hosszú távon, ezzel kapcsolatban is megkereshet bennünket, hiszen bármit meg tudunk valósítani. Az üzemberendezéseket masszív, strapabíró anyagból gyártjuk le, amik így kiválóan ellenállnak a különböző anyagoknak, fizikai hatásoknak. Megrendelését a lehető legrövidebb időn belül teljesítjük, hogy Ön minél hamarabb megtapasztalhassa a modern üzemberendezések előnyeit. Az általunk legyártott berendezéseket a dolgozók is értékelni fogják, ez pedig munkateljesítményükre is jó hatással fog bírni. Az új üzemberendezések mellett a hatóságok ellenőrzésekor sem lehetnek gondok, hiszen ezek az elemek megfelelnek a mostanában felmerülő követelményeknek.

Korszerűsítsük, fejlesszük együtt vállalkozását, bízza ránk az új üzemberendezések elkészítését! Ha a jövőben terjeszkedni szeretne, és új ipari területeket nyitna, ez esetben is kereshet bennünket bizalommal. Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Gyártáskiszolgálás 

Komissiózás: mit érdemes tudni róla?

Komissiózáshoz használható, görgős állványrendszer kedvező áron, kiváló minőségben - egyszerűsítse le a gyártási és raktározási folyamatokat!

komissiózás jelentése: összegyűjteni azokat a tárgyakat, amelyekre szükségünk van; ez napjainkban elsősorban a gyártási folyamatoknál, illetve a kereskedelemben jelenik meg. Egy nagykereskedelmi raktárban a kiskereskedők rendeléseit kell összeszedni, majd szállíttatni, egy webáruházban a rendeléseket kell összesíteni és csomagolni, a gyártási folyamatok esetében pedig a raktárból a termék összeszereléséhez szükséges alkatrészek egy csokorba gyűjtését érthetjük komissiózás alatt.

A raktározás azonban nem csupán logisztikai munka, de fizikai is, aminek megkönnyítése nem csak a dolgozók számára fontos, de a munkaadónak is, hiszen növeli a hatékonyságot. Ehhez számos eszköz adott, míg mások könnyen beszerezhetőek, és, ha a raktárban a rend uralkodik, a komissiózás hatékonysága akár a duplájára is növekedhet, ami nem kis dolog, hiszen egyes felmérések szerint ez felelős a gyártási, illetve raktározási költségek feléért.

A tárolás raktártechnikai berendezései, azaz a különféle polcok és állványok mellett olyan berendezésekre is szükség van a komissiózás  hatékonyabbá tételéhez, amelyek segítenek a raktári dolgozóknak a termékek szállításában. Egy raktár ugyanis a legtöbb esetben nagy, sőt, hatalmas, és, ha egyszerre több terméket kell az árukiadóhoz szállítani, feleslegesen hosszú lehet a komissiózásra fordított idő. Annak érdekében, hogy ez az idő lerövidülhessen, illetve a dolgozóknak se kelljen megerőltetni magukat a súlyosabb rendelések szállítása közben, érdemes beszerezni cégünk kínálatából a Live Storage rendszert, amely egy komissiózáshoz használható, görgős állványrendszer.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk kínált, komissiózáshoz használható állványrendszer iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Gyártáskiszolgálással kapcsolatban is legjobbat nyújtjuk!  

Legyen szó bármilyen ipari területről, a gördülékeny és hatékony gyártási folyamatokhoz nélkülözhetetlenek a modern, megbízható rendszerek, eszközök. Ezekkel a megoldásokkal a vállalkozások a termelékenységüket is tudják növelni, így pedig előnyös helyzetbe kerülhetnek a piacon. Amennyiben Ön is szeretné fellendíteni ipari cégét praktikus berendezésekkel, forduljon hozzánk bizalommal!

gyártáskiszolgálás terén a legjobbat nyújtjuk a bennünket felkereső ügyfelek számára: korszerű, minőségi berendezéseket biztosítunk, amikkel jelentős mértékben felgyorsíthatók a gyártási folyamatok. A gyártáskiszolgálással kapcsolatban nagyon sokféle megoldást tudunk ajánlani a vállalkozók számára, és a legjobb, hogy az egyedi igényekhez is igazodunk.

Induló cégek is bátran kereshetnek bennünket, így már a kezdetektől fogva biztosíthatja vállalkozásában a gyors és zökkenőmentes előállítási folyamatokat. Ha bővebb információkra lenne szüksége a gyártáskiszolgáláshoz  kínált eszközökről, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Gyártáskiszolgáló rendszerek a gyártástechnika világában 

A gyártástechnika területén ma már több olyan megoldás létezik és igénybe vehető, amivel magának a gyártásnak  az eredményessége is befolyásolható. A különböző gyártáskiszolgáló rendszereket kifejezetten egy cél alapján tervezték, a feladatuk, hogy a teljes gyártási folyamatot gördülékenyebbé tegyék és annak hatékonyságát maximalizálják.

A gyártáskiszolgáló rendszerek segítségével a gyártás átláthatóbb, tervezhetőbb lesz és szervezettebb is egyben. Ezeknek a célkitűzéseknek a megvalósításában egy olyan egyszerűnek tűnő berendezés is részt vehet, mint amilyen az állvány. A cégünk kifejezetten gyártáskiszolgáló rendszereinek körébe tartozik a többféle tároló és szállító rendszer is. A célunk az, hogy minden ügyfelünknek abszolút személyre szabott megoldást kínáljunk, ennek érdekében pedig a megrendelők egyedi igényei alapján tervezzük és gyártjuk le a megrendelt gyártáskiszolgáló rendszereket.

Milyen gyártáskiszolgáló rendszerek jöhetnek szóba, ha minket keres meg? Az általunk eladásra kínált rendszerek között görgős komissiózó állványok és kerekekkel ellátott szállító eszközök is szerepelnek. A megbízható és praktikus szállító eszközök azért fontosak, mert két pont között az anyagmozgatás jóval gyorsabb és biztonságosabb. Ezt saját gyártmányú termékekkel is biztosítani tudjuk,amiknek szervizelését, karbantartását is ránk bízhatja. 

Az állványok csővázas, illetve görgő tálcás kivitelben készülnek, akár át is alakíthatóak, igény szerint szerelhetőek össze. A használatukkal olyan elemek tárolhatóak karnyújtásnyira a gyártási területen, amikre szükség van a gyártáshoz, összeállításhoz.

Oldja meg velünk egyszerűen és hatékonyan a gyártás kiemelt jelentőséggel bíró folyamatainak eszközellátását és rendeljen tőlünk színvonalas, egyedi gyártáskiszolgáló rendszereket! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink ​egyikén tud kérni tőlünk személyre szabott árajánlatot! Forduljon hozzánk bizalommal és amint lehet, mi megkezdjük az eszközök gyártását a tervezett méretben és példányszámban!

Raktártechnika 

Raktártechnika: gondolja velünk újra a területet!  

raktártechnikában élen járunk, keressen minket bizalommal a raktár fejlesztésével kapcsolatban! Ügyfeleink számára a legjobb megoldásokat kínáljuk.

Bizonyos raktárhelyiségeknél egyre inkább szükség lenne a fejlesztésekre, átalakításokra, ugyanis a jelenlegi körülmények már nem igazán felelnek meg az elvárásoknak. Például a raktárkészlet nyilvántartása napról napra nehezebbé válik, és nem túl strapabíró berendezések állnak rendelkezésre a tároláshoz. Amennyiben Ön is szeretné újragondolni a területet a hatékony munkavégzés érdekében, és valódi hozzáértőktől kérne segítséget a raktártechnikával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

A MAXI-SZER Kft. élen jár a raktártechnika területén. Fő célunk, hogy az érdeklődők számára modern, a szakmai követelményeknek megfelelő megoldásokat kínáljunk, amelyek segítenek könnyebbé, hatékonyabbá tenni a munkavégzést. Bármilyen problémára tudjuk a megoldást, például rakodólapos állványrendszereinkkel könnyedén orvosolhatja a készlet nyilvántartása miatt felmerülő problémákat.

rakodólapos állványrendszerek

Raktártechnika: válasszon megoldásaink közül!  

A tényleges átalakítások előtt szívesen adunk tanácsot a raktártechnikában . Együtt, profi szakemberek közreműködésével sokkal könnyebb, kényelmesebb átalakítani a területet. Közösen korábbi raktározási problémákat is meg tudunk oldani, nincs olyan dolog, amire ne tudnánk a praktikus megoldást.

Ha nagyméretű polcfelületre lenne szüksége, érdemes a nagypolcos állványrendszerek telepítésén elgondolkodni. Ez az opció nem véletlenül örvend óriási népszerűségnek ügyfeleink körében, ugyanis az állványrendszerekkel nagy mértékben lehet növelni a hely raktárkapacitását. A nagypolcos állványrendszerekből több szintes galériás rendszert is ki lehet alakítani, aminek köszönhetően még átláthatóbbá válhat a raktár. Ebben a formában sokkal könnyebb rendszerezni, megőrizni az átláthatóságot, így hosszú távon garantált a zökkenőmentes munkavégzés.

Berendezéseink megbízhatók, strapabírók, sokoldalúan felhasználhatók. Többféle áru, alkatrész, munkaeszköz tárolásában is segítséget nyújthatnak. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a kiválasztott állványrendszerrel!

raktártechnika

Raktártechnika: polcos állványrendszerek 

Az ügyfelek nem csupán a nagy méretű alkatrészek, árucikkek tárolásával kapcsolatban kérik ki a véleményünket, tanácsunkat, hanem a kisebb termékek raktározásában is. A raktártechnikában  igyekszünk minden igényhez igazodni, így cégünk tudja ez esetben is az ideális megoldást. A polcos állványrendszerek kifejezetten a kis dobozok, termékek raktározásában tudnak segíteni. Kialakításukban, teherbírásukban is ezekhez a csomagokhoz, árucikkekhez igazodnak.

polcos állványrendszerek  másik nagy előnye, hogy nagyon egyszerűen szerelhetők, így rövid időn belül tudja növelni a terület kapacitását.

Bízza bátran magát egy sikeres cégre, vállalkozásunk kiváló évet zárt, és ezt az ügyfeleknek is köszönhetjük. A jövőben is az a célunk, hogy szaktudásunkkal megfelelően tudjuk segíteni a cégeket a raktártechnikában. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, megoldásainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

polcos állványrendszer

Raktártechnikai rendszerek a könnyű tároláshoz!

raktártechnika legjobbjait értékesítjük a tároláshoz. A jó ár-érték arányban kapható állványrendszereket vásárolja meg tőlünk!

A tárolási feladatok megtervezését és kivitelezését a raktártechnika területére sorolhatjuk. Első sorban az olyan helyszíneken van szükség a raktártechnika szabályainak és elemeinek az alkalmazására. A raktártechnika szűk értelemben véve azokat a berendezéseket és rendszereket fedi le, amik egy tárolásra, raktározásra használt ingatlanhoz tartoznak. Az állványrendszereket be tudja szerezni tőlünk, méghozzá a szükséges típusban és mennyiségben is.

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz és garantáljuk, hogy nem fog csalódni a tőlünk származó raktártechnikai rendszerekben! Segítünk minden ügyfelünknek abban, hogy az aktuális adottságok és az igények alapján tudja berendezni a raktározásra használt ingatlant, úgy, hogy az a logisztikai követelményeknek is maradéktalanul meg tudjon felelni.

A raktár tulajdonságaihoz kell kiválasztani a salgó polcokat, raklapos állványrendszereket vagy karos állványokat, amikre majd felkerül az áru. Az egyedi megoldások alkalmazása a legcélszerűbb, hiszen az így berendezett raktár helyiség lesz a legjobban kihasználható hosszú távon is. A raktár méretei alapvető jellemzőknek számítanak, az épület magassága és alapterülete is befolyásolja, hogy milyen típusú állványrendszer fér el benne. Az állványok egymáshoz viszonyított távolsága meghatározza, hogy hány darab és milyen elrendezésben kerülhet be a raktárba. Az anyagmozgatáshoz használt eszközök, a lezajló munkafolyamatok a berendezésre és annak elhelyezésére is hatással vannak. A célnak megfelelő raktártechnikai  berendezés kell minden helyszínre.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését valamelyik, általunk tervezett és gyártott, megvásárolható raktártechnikai rendszer, akkor csak kapcsolatba kell lépnie a cégünkkel! A termékeinkről és a szolgáltatásainkról a weboldalunkon szereplő telefonszámon tud érdeklődni vagy pedig üzenetet is írhat nekünk. A raktározás velünk egyszerű és probléma mentesen zajlik!

Raktártechnika: a raktári állványok kiválasztásaa 

raktártechnika alapvető részét képezi a raktár precíz berendezése, a raktározási feladatok pontos megtervezése, logisztikája. Az elején tisztázni kell, hogy milyen raktári állványok kerülnek a raktár területére, hiszen így lehet elindítani a napi rutint. 

A raktári állványok kiválasztása több, különböző szempont alapján történik. Először is meg kell határozni, hogy mekkora a raktár mérete, a raktártechnika  szemszögéből nézve milyen méretű és hány darab raktári állvány fér el. Nem jó, ha túlzsúfolt a tér és például nem marad elég hely az árumozgatáshoz, pakoláshoz. Az sem előnyös, ha nincs kihasználva megfelelően a raktár épülete, mert azzal a helyiség kapacitása sincs a maximumon.

raktártechnika alkalmazásával lehetségessé válik a partnerek jobb kiszolgálása, a raktár szolgáltatásainak magas színvonalra emelése. Ehhez kapcsolódóan kell gondoskodni az áru költséghatékony és helytakarékos tárolásáról. A manapság forgalomban lévő raktári állványok alkalmazásával ez teljes mértékben megvalósítható. A raktártechnikával foglalkozó szakemberek segítséget nyújtanak az ügyfeleknek abban, hogy ezeket a célokat a lehető leghatékonyabban el tudják érni. 

A raktári állványok használatát nemcsak az befolyásolja, hogy magának a raktárnak milyen jellemzői vannak, hanem az is, hogy a raktárban tárolt áru milyen. Az áru lehet dobozos, köteges, zsákos, rakodólapos vagy darabáru is. A korszerű raktári állványok képesek maradéktalanul kiszolgálni a raktártechnika céljait. Úgy tervezik őket, hogy akár személyre szabhatóak legyenek, alkalmazkodjanak a változó körülményekhez is. Könnyen összeszerelhetőek, alakíthatóak, a polcok közti távolságok változtatására is van lehetőség, de a biztonságos árumozgatás is megoldott.

raktártechnikában a raktározás mindenekelőtt olcsó, hatékony és biztonságos. Ezeket a követelményeket teljesítik az általunk forgalmazott raktártechnikai rendszerek is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden ügyfelünknek a tervezéstől a gyártáson át a berendezésig és a szaktanácsadásig. A sikeres raktározás itt kezdődik!

A rakodólapos állványok ​ előnyeiről bővebben 

rakodólapos állványok  vagy raklapos állványok megbecsült és oszlopos tagjai a raktártechnikának. Nem véletlenül, hiszen sokoldalú állvány típusról van szó, ami számos pozitív tulajdonsággal képes segíteni és jobbá tenni a tárolást, raktározást.

rakodólapos állványok  egy raklapok számára kialakított állvány rendszert takarnak, ahol a keretet vízszintes tartó gerendák fogják össze. Az egyes elemeket megbízható csavarkötés fogja össze, ami nagy stabilitást kölcsönöz az állványrendszernek, másfelől lehetővé teszi az esetleges sérüléseket követően az egyedi alkatrész cserét. A rakodólapos állványok  használatával jobb helykihasználás valósítható meg, optimális kialakítást tesznek lehetővé, ahol az áru átlátható tárolása valósítható meg. Nem csupán könnyen rendszerezhető és egyszerűen átlátható egy ilyen állványrendszer, de egyszerűen variálható is, a szintek távolsága változtatható, a rendszer bővíthető, szűkíthető. Ennek köszönhetően abszolút az adott igényeknek és adottságoknak megfelelően kialakítható a rendszer.
​A rakodólapos állványok  alkalmazásával a hozzáférés egyszerűbb, az árukiadás bonyodalom mentesebb, a leltározás átláthatóbb lesz.

Keressen minket, és tudjon meg többet állványainkról!

A MAXI-SZER KFT. fő termékei közé tartozik az egyedi igények alapján megtervezett és legyártott üzemberendezések telepítése. Ezen eszközök jelentős része saját üzemünkben készül, ezért az elképzeléseknek csak a fantázia szab határt.

Hasonlóan fontos terület a munkahely, munkaterület megfelelő védelme. Partnerünk, az M.P.M. s.l.r. számos korszerű megoldást kínál a műanyag védőelem rendszerek ​ területén.

Polcos állványok

 A polcos állvány általi tárolással Ön és árui is jól járnak!

A logisztikai cégek gyakran olyan mennyiségű árut tárolnak, amit már szinte alig lehet hova tenni – az átláthatatlan pakolás persze nem opció, hiszen akkor sérülhetnek a termékek, ráadásul egy későbbi leltározás is rémálom lesz. Nos, a polcos állvány sikerrel húzhatja ki a nehéz helyzetből ezeket a cégeket.

A polcos állvány módfelett biztos konstrukció: magát a polcot ugyanis általában extrán erősített gerendák tartják, amiket figyelemfelkeltő teherbírás jellemez. A polcos állványok pofon egyszerűen összeszerelhetők, így ha esetleg máshova költözik a raktár, akkor magukkal vihetik őket az új helyre! Emellett modern, esztétikai szempontból is szép külsőt ajándékoznak raktárának, irattárának.

A polcos állvány számos kiegészítővel felszerelhető, ami praktikusabbá teszi a munkát: ilyen például a címketartó, ami a rendszerezés során elengedhetetlen, vagy a hátlap, ami még nagyobb biztonságot teremt a polcra helyezett árunak, és a mindezek árnyékában dolgozó beosztottnak is.

Cégünk kínálatában kis- és nagypolcos rendszerek is vannak. Az utóbbiból egy több szintes, galériás, polcos állványrendszer is kialakítható, ha ügyfeleink úgy kívánják. Maradt pár kérdése? Elérhetőségeinken ​ érdemes feltennie őket! 

Őrizze meg termékei minőségét polcos állványokkal! 

A különböző kereskedelmi raktárokban nagyon fontos, hogy az eladni kívánt termékek rendezett körülmények között legyenek tárolva. Rendetlenül, a földön széthagyva bekoszolódhatnak, sérülhetnek, emiatt pedig idő előtt tönkremehetnek, ilyen állapotban pedig nem lehet értékesíteni a termékeket. Ha Önnek is fontos, hogy termékei a rossz tárolás miatt ne veszítsenek minőségükből, rendezze be polcos állványokkal a raktári területet!

A polcos állványok fontos szerepet töltenek be abban, hogy termékei az értékesítés előtt megőrizzék akár hosszú távon is kifogástalan állapotukat. A portékák a polcos állványokon rendezett körülmények között tárolhatók, ezáltal nem sérülnek és koszolódnak. A megfelelő tárolás lehetővé teszi azt is, hogy ne kelljen a sérült termékek helyett újakat beszerezni, így pedig a cégnek nem keletkezhet anyagi kára sem. A polcos állványok éveken át kiszolgálják a raktári területet. Megbízható berendezéseket kínálunk az ügyfeleknek, garantáljuk, elégedett lesz a termékekkel!

Figyeljen Ön is a megfelelő tárolásra, szerezze be tőlünk a polcos állványokat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken ​! 

Polcos állványaink bármelyik szerelőműhelyben megállják helyüket! 

Legyen szó autószerelő, asztalos vagy bármilyen más műhelyről, rendkívül fontos, hogy a szerszámok, berendezések rendezetten legyenek tárolva. Ez a munka menetének szempontjából fontos, ugyanis, ha minden munkaeszköznek megvan a pontos tárolási helye, úgy nem mehetnek el értékes percek azzal, hogy a szakemberek megtalálják az adott feladat elvégzéséhez szükséges szerszámokat. A rend megőrzéséhez számtalan megoldás áll rendelkezésre: a legegyszerűbb és legpraktikusabb, ha polcos állványokat vásárol a rendezett tároláshoz.

A választékunkból beszerezhető polcos állványok bármelyik szerelőműhelyben megállják helyüket. Használatukkal saját szisztéma szerint alakíthatja ki a rendet a szerszámok között, így rövid idő alatt, mindig meg fogja találni azokat a munkaeszközöket, amikre éppen szüksége van. Polcos állványaink kiváló teherbírással rendelkeznek, több szerszámot, nagyobb berendezést is képesek elbírni.

Ha szeretne kifogástalan rendet teremteni a munkaterületen, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és szerezze be műhelye polcos állványait !


polcos állványok

A polcos állványok nagy áruválaszték esetén is megállják a helyüket!

A raktározás számos helyen megoldandó probléma, ami az olyan üzletekben is fennáll, ahol nagy áruválasztékot kínálnak. Mivel ezek az üzletek folyamatosan működnek, sokoldalú tároló rendszerre van szükségük, olyanra, ami az igényeikhez szabott.

Az természetesen elengedhetetlen, hogy a tárolókban mindennek elég hely legyen. Fontos, hogy mindent biztonságosan lehessen raktározni, ott is, ahol egyébként kicsi a forgalom, de sokféle áru van a polcokon. Az olyan dolgok, mint a szerszámok, alkatrészek, használati tárgyak, pipere termékek, élelmiszerek vagy kerti áru mind helyet kaphatnak ilyen polcrendszereken. Az ideális tárolóban van elég hely, a méretbeli különbség nem akadályozó tényező és könnyen hozzá lehet férni az áruhoz.

A polcos állványok olyan állványrendszerek, amik a sokoldalúságuknak köszönhetően kisebb alapterületen is hasznosíthatóak. Egy polcos állványrendszer nem egy elemből áll, hanem szét lehet szerelni. Ez annak köszönhető, hogy úgy tervezték, hogy akár többször is összerakható és szétszedhető legyen. Néhány mozdulat elég ahhoz, hogy a kívánt méretben és formában lehessen használni. 

Egy raktárban minden holminak jut hely, ha ilyen polcos állványra pakolják akár a szerszámokat vagy a háztartási gépeket is. A polcos állvány kiválóan alkalmas arra, hogy rendszerezett és átlátható módon lehessen mindent tárolni. A polcos állványok a kapcsos kialakításnak köszönhetik ezt a könnyű alakíthatóságukat. A csavarok itt hiányoznak, helyettük beakasztható kapcsok szolgálnak az polcelemek összefűzésére. Ezek több helyre is beilleszthetőek, ezért a polcok magassága és a közöttük lévő távolság tetszés szerint változtatható. Az eredmény maximális helykihasználás és sokoldalú tárolási rendszer, aminek segítségével mindennek meglesz a maga helye!

Amennyiben professzionális raktárberendezést szeretne használni széles árukínálattal rendelkező üzletében, válassza a polcos állványokat ! Forduljon hozzánk bizalommal és válogasson termékeinkből! A bővebb információkat a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén kérje kollégáinktól és ismerje meg jobban az általunk forgalmazott polcos állványokat!

Polcos állványokkal nem jelent nehézséget megőrizni a rendet! 

Sok vállalkozásnak komoly problémát jelent az irattárban vagy a tárolóhelyiségekben megőrizni a rendet, ami viszont roppant fontos lenne a hatékony és gyors munkavégzés szempontjából. Az állandó rendrakás rengeteg időt és energiát vesz el a dolgozóktól, ráadásul közülük nem sokuknak van kedve munkaidő alatt vagy után a pakolással foglalkozni. Ha Ön megelégelte az átláthatatlanságot, vessen véget a rendetlenségnek polcos állványokkal!

A polcos állványokkal nem jelent nehézséget megőrizni a rendet hosszú távon, ugyanis a berendezések szinte rávezetik a használót a rendszerezésre. Az állványokat saját szisztéma szerint tudja használni, szinte bármit tárolhat rajtuk, masszívak, strapabírók, rengeteget iratot, irodaszert képesek elnyelni és praktikusan tárolni. A polcos állványokat csak egyszer kell elrendeznie, utána többet nem kell amiatt bosszankodnia, hogy a felfordulás miatt nem talál dokumentumokat, irodaszereket.

A polcos állványok megrendeléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken ​!

polcos állványok

Növekszik a raktárkészlet, de a raktár nem? Oldja meg a problémát polcos állványokkal!

Az adattárolás a korszerű technológiának köszönhetően ma már mindenhol elektronikus formátumban történik, de nem teljes egészében. A papír használata még mindig meghatározó, sok helyen a papír alapú dokumentumokat digitalizálják, de mindkét típust megtartják. Tény, hogy a papír sokkal több helyet foglal, nem lehet egy kis helyre bezsúfolni, mert, ahogy gyűlik, úgy követel egyre több helyet magának. Szerencsére a raktártechnika is lépést tart a növekvő igényekkel, és olyan tárolókat kínál a felhasználóknak, amik minden igénynek maximálisan képesek eleget tenni.

A polcos állványokat az irattárakba, dokumentumtárolásra kialakított raktárakba is ajánljuk. Amennyiben nem ilyen tárolókat használ, érdemes őket közelebbről is megismerni, és mérlegelni az előnyeiket. Sokan küzdenek helyhiánnyal, de nincs lehetőségük nagyobb alapterületű helyre költöztetni az iratokat. Ön is ilyen jellegű problémával bírkózik? Egyre több és több dokumentum érkezik, amiket el kellene helyezni biztonságban és szakszerűen, de a jelenlegi tároló rendszer kapacitása véges? Van megoldás, méghozzá egy új polcos állvány beszerzése!

Nem kell feltétlenül nagyobb és drágább helyet bérelni, elég lehet, ha új polcos állványokkal rendezi be a régi tárolót. Mit tudnak a polcos állványok, amitől ennyire jól ki lehet őket használni? Az összeállításuk gyors és egyszerű, nincs szükség hozzájuk szerszámokra. Az igényeknek megfelelően variálhatóak, tetszés szerint növelhető, vagy csökkenthető a polcok száma, maximálisan ki lehet használni a segítségükkel az összes, rendelkezésre álló helyet. Több méretben is rendelhetőek, ideális tárolóegységek gyakorlatilag mindenhová. A polcos állványok sokoldalúságát kiegészíti a nagy teherbírásuk, a súlyos dobozok sem fognak ki rajtuk.

Amennyiben úgy döntött, hogy ad egy esélyt a polcos állványoknak​, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken, és érdeklődjön az általunk forgalmazott raktártechnikai termékekről!

 Segítse munkáját polcos állványokkal! 

Legyen szó asztalos- vagy autószerelő műhelyről, esetleg irodai raktárhelyiségről, nem maradhatnak el a polcos állványok, nem véletlenül. Ezek a berendezések rendkívül nagy segítséget nyújtanak a mindennapi munkavégzéshez az alkalmazottaknak, hiszen a polcos állványokkal sokkal átláthatóbbá válik a terület, így bármilyen használni kívánt szerszámot, dokumentumot rövid idő alatt meg lehet találni az állványokon. Ha Ön is szeretné megkönnyíteni a munkavégzést, szerezze be kínálatunkból polcos állványait!

Polcos állványainkkal könnyedén rendet fog tudni tartani a munkaterületén, így nem telhet el azzal az idő, hogy a feladatok elvégzéséhez szükséges szerszámokat, eszközöket keresse. A megfelelő tárolási körülmények ezeknek a kiegészítőknek is jót tesznek, hiszen biztonságosan el tudja helyezni őket, ameddig nincs rájuk szükség, így véletlenül sem teheti ki sérülésveszélynek.

Ha szeretné polcos állványokkal bővíteni munkaterületét, vegye fel velünk a kapcsolatot, és vásárolja meg kínálatunkból az igényeinek megfelelő berendezést!

Polcos állvány

​A polcos állványokat asztalos műhelyekbe is ajánljuk!

Vannak olyan szakmák, amelyek rengeteg szerszámot igényelnek, ha valaki igazán jól szeretné végezni a feladatait. Ide tartozik az asztalos munka is: számtalan szerszámra, alapanyagra, berendezésre van szüksége egy felkészült szakembernek. Gyaluk, fűrészek, reszelők, vésők, csiszolók széles sora áll rendelkezésre a munka megkönnyítésére. Azonban ezeket az esetenként nagyméretű szerszámokat, gépeket tárolni is kell, méghozzá biztonságosan, átláthatóan és könnyen hozzáférhetően. Erre kínálunk egy hatékony megoldást: polcos állványaink tökéletes választásnak bizonyulnak asztalos műhelyekbe is!

A polcos állványok segítségével átláthatóan, logikusan elrendezve tárolható minden szerszám. Értelemszerűen a gyakrabban használatos eszközöket érdemes könnyen elérhető magasságba tenni, a nagyobb gépeket minél lentebbre, a viszonylag ritkán szükséges szerszámokat pedig feljebb, ahol kevésbé vannak útban. A polcos állványok elősegítik a műhelyben a rend fenntartását, ám ahhoz, hogy ez valóban meg is valósuljon, olyan egységes tárolási rendszerre van szükség, amelyet minden dolgozó betart. Vagyis mindenkinek tisztában kell lennie vele, hogy minek hol van a pontos helye, és ezt szigorúan be kell tartani. Az eszközöket és a megmaradt vagy más miatt raktározandó alapanyagokat sértetlenségük érdekében célszerű egymástól elkülönítve tárolni.

Egy asztalos műhelyben kiemelt jelentősége van annak is, hogy a használatban lévő polcos állvány mennyire strapabíró. Természetes, hogy stabilnak, nagy teherbírásúnak kell lennie. Nem szabad az olyan praktikus dolgokról sem megfeledkezni, mint hogy jó, ha könnyen tisztítható. A műhelyben rengeteg a por, ami mindenhol megtelepszik. Az ideális polcos állvány néhány mozdulattal tisztítható, egy egyszerű nedves rongy segítségével.

Önnek is gondot jelent asztalos műhelyében a szerszámok raktározása? Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza polcos állványainkat! Ha szeretne többet tudni termékeinkről, megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk részletes tájékoztatást!

Kicsinek érzi a régi raktárat? Nem biztos, hogy újra kell cserélnie! Gondolkodjon új polcos állványokban és raklapos állványrendszerekben!

Úgy érzi, hogy a raktára, amit eddig használt kezd kicsit szűkössé válni? Ami korábban egyszerűen és könnyen elfért, az a mostani rendszerben a megnövekedett árukészlet mellett már nem tartható? Csak komoly logisztika árán tudja a polcokra és állványokra bezsúfolni azt az áru mennyiséget, amit egyetlen raktárban kellene tárolnia? Ha igen, akkor valószínűleg már felmerült Önben a kérdés, hogy nem lenne-e érdemes mindent nagyobb raktárba költöztetni. Mielőtt így döntene, gondolkodjon el és vegye számba az összes alternatívát! Egy nagyobb raktár bérlése minden bizonnyal megoldhatná a helyhiányból és a nagyobb mennyiségű árukészletből fakadó problémákat, de nyilvánvalóan magasabb kiadásokat is jelentene. Biztosan szüksége van arra a nagyobb helyiségre? Lehet, hogy  egy kis logisztikával a régi raktárból is ki tudja hozni a benne szunnyadó lehetőségeket.

A polcos állványok vagy a raklapos állványrendszerek legújabb generációinak használatával a kisebb területen belül is praktikusan megoldható a raktározás.

Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg termékeinket, amiket Ön is sikerrel hasznosíthat a saját raktárában! Miért pont a mi polcos állványaink és raklapos állványrendszereink lesznek ideálisak az Ön számára? Ezeknek a raktárberendezéseknek a használatával lehetségessé válik az optimálisabb helykihasználás, ami talán a mostani berendezése nem tesz lehetővé. A személyes igényekhez igazítható polcos állványok és raklapos állványrendszerek tetszés szerint alakíthatóak mind magasság, mind a polcok száma és a polcok közti távolság szempontjából is. Amit a más jellegű polcok nem tudnak megadni, azt ezek a rendszerek magukban rejtik.

Miért költözne át egy nagyobb raktárba, ha a korszerű polcos állványaink és raklapos állványrendszereink a meglévő raktárából is képesek kihozni a maximumot, még akkor is, ha több árut kell raktároznia a szokásosnál? Kérjen tőlünk nyugodtan szakmai tanácsot, tájékozódjon termékeinkről és rendezze át tároló helyiségét a megváltozott igényeinek megfelelően!

A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén kapcsolatba léphet velünk polcos állványaink és raklapos állványrendszereinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért!

Nagyobb munkaterületre van szüksége? Szabadítson fel helyet polcos állványrendszereinkkel!

Legyen szó bármilyen ipari területről, a szakembereknek a munkavégzéshez szellős, viszonylag nagy térre van szükségük, azonban az évek során felgyülemlett szerszámok, munkagépek jelentős helyet foglalnak el. Ilyenkor elkezdik rendezgetni a területet, azonban így sem járnak sikerrel. Ha Ön valóban kedvező megoldást keres a helyfelszabadításhoz, válassza polcos állványrendszereinket!

Polcos állványrendszereink nem foglalnak nagy helyet, mégis képesek elnyelni rengeteg szerszámot és munkaeszközt. Előfordulhat, hogy nemcsak az eszközök mennyisége, hanem a rendezetlensége is helyet foglal a területből. Ha polcos állványrendszereink beszerzése mellett dönt, könnyedén rendet tarthat a munkaterületen, így mindig szellős, nagy terület fog rendelkezésre állni a feladatok elvégzéséhez.

Szabadítson fel helyet Ön is polcos állványrendszereinkkel, és élvezze a rendelkezésre álló szabad terület előnyeit! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szerezzen be polcos állványt és raklapos állványrendszert, ha új raktárba költözik! 

Aki raktárat bérel, az tudja jól, hogy ez csak egy ideiglenes szerződés, amit bármikor egy újra cserélhet. Sok minden befolyásolja azt, hogy éppen mi felel meg az igényeknek. Alakulhat úgy, hogy úgy dönt, új raktárba költözteti az áruit, mert az olcsóbb, jobb helyen van, nagyobb, vagy sokoldalúbb. Ha így áll a helyzet, fontolja meg azt is, hogy mivel fogja berendezni az új raktárat! Javasoljuk, hogy vegye fel a raktárberendezések listájára a polcos állványokat és a raklapos állványrendszereket is!

Miért érdemes ezekkel a berendezésekkel számolni? Először is azért, mert kifejezetten raktárberendezésnek tervezték őket, tehát minden megvan bennük, ami az igazán hatékony tárolás megvalósításához csak kellhet. Minden oldalról könnyen megközelíthető állványrendszerekről van szó, amik átlátható és jól rendszerezhető tárolást tesznek lehetővé, de a legjobb a polcos állványokban és a raklapos állványrendszerekben az, hogy a tulajdonos igényei szerint alakíthatóak.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken , és válogasson raktártechnikai termékeink közül: rendeljen polcos állványt és a raklapos állványrendszert!

Tegye átláthatóvá a műhely szerszámkészletét polcos állványokkal! 

Legyen szó háztartási gép szervizről vagy autóműhelyről, a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen az átlátható munkaterület, hiszen rendetlen körülmények között nem lehet minőségi munkát végezni. Ennek fenntartásához számtalan megoldás áll a műhely tulajdonosok rendelkezésére, így a saját igényeiknek megfelelően szerezhetik be a szerszámaik, alkatrészeik, egyéb kiegészítőik tárolásához a szükséges berendezéseket. Ha Önnek is fontos a rend a munkaterületén, válassza polcos állványainkat!

A polcos állványokkal nemcsak ideiglenesen, hanem tartósan átláthatóságot biztosíthat a műhelybe. A rakodóterületek praktikusan vannak kialakítva és megfelelő teherbírással rendelkeznek, így a masszívabb, nagyobb tömegű szerszámoknak is tökéletes tárolási körülményeket teremthet. A polcos állványok széles méretválasztékban állnak a vásárlók rendelkezésére, így mindenki az igényeinek és a műhely kialakításának megfelelően szerezheti be a berendezéseket.

Ne feledje, munkája hatékonyságát jelentősen meghatározza a környezet rendezettsége! Vásároljon polcos állványokat választékunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Rendezett térre van szüksége?
​Vásároljon polcos állványokat ​! 

Legyen szó raktárról, vagy ipari területről, elengedhetetlen, hogy a munkaterület rendezett és átlátható legyen, hiszen csak így valósulhat meg a gyors és hatékony munkavégzés! Ahhoz, hogy a telephelyen mindennek meglegyen a helye, és ne alakuljon ki káosz a helyiségekben, polcos állványokat  érdemes beszerezni, amelyeknek köszönhetően könnyedén tárolhat alkatrészeket, szerszámokat, vagy egyéb árucikkeket! 

Ha a kínálatunkban fellelhető polcos állványok  mellett dönt, csakis előnyös helyzetbe kerülhet, ugyanis a termékek magas szintű minőséget képviselnek, rendkívül nagy teherbírással rendelkeznek és nem utolsósorban strapabíró, masszív darabok! Polcos állványaink  széles méretválasztékban érhetőek el, ennek köszönhetően a helyiség méreteihez igazíthatja őket! Megfelelő belmagasság esetén akár galériát is kiépíthet a segítségükkel! 

Alakítson ki raktáraiban megfelelő tárolási rendszert, vásároljon polcos állványt ! Keressen minket bizalommal!

Az űrlapot sikeresen elküldted!
Telefon:+36 20 268 5760
E-mail:maxiszer@maxiszer.hu
Elérhetõségek