INTRALOGISZTIKAI MEGOLDÁSOK
Weboldal alcíme
RAKTÁRTECHNIKAI MEGOLDÁSOK
INTRALOGISZTIKAI

ÜZEMTERÜLET KISZOLGÁLÁS?
MEGOLDÁS:


GYÁRTÁSKISZOLGÁLÓ RENDSZEREK 

A MAXI-SZER KFT. fő termékei közé tartozik az egyedi igények alapján megtervezett és legyártott gyártás kiszolgáló eszközök szállítása. Az elmúlt években több ezer vontatmányt és egyéb szállító eszközöket gyártottunk az autóipari beszállítók és más multinacionális vállalatok számára. Ehhez folyamatosan fejlesztjük a tervezési folyamatot és a gyártást.  Komoly terveink vannak ezen a területen, ezért eszközparkunk fejlesztése is folyamatos. 

Meghatározó termékünk a LIVE STORAGE rendszer fő  alkotó eleme, a csővázas állványrendszer. A rendszerelemek lehetővé teszik a feladatra, funkióra történő optimalizálást. A görgősoros tároló rendszerünk másik típusa állványrendszerbe integrálható görgős tálcás rendszer.

Önnek remek ötlete van, amire mi nem is gondoltunk? Keresse társaságunkat, hogy közösen megoldást találjunk a felmerülő igényekre.

Az űrlapot sikeresen elküldted!

Intralogisztika nélkül nincs sikeres tervezés! 

Az intralogisztika segítségével az anyagmozgatást új szintre emelheti! A fejlesztéseknek köszönhetően a gyártósor teljes hatékonysággal tud működni!

A gyártás helyszínén szükség van tárolásra, raktározásra is. Egy komplex rendszer kiépítése és működtetése lehetővé teszi, hogy a munkafolyamatok gördülékenyen kapcsolódjanak egymáshoz. Ennek köszönhetően a tervek szerint valósul meg a teljes gyártási terv és nem kell logisztikai hiányosságokból fakadó fennakadásokkal számolni.

Az intralogisztika precíz alkalmazása egy gyártási helyszínen, telephelyen lehetővé teszi a munkafolyamatokat kiszolgáló, pontos anyagmozgatást. A megfelelő berendezések és eszközök beszerzése és használata hozzájárul ahhoz, hogy az intralogisztika teljes mértékben, a helyszíni adottságok figyelembevételével valósuljon meg. Az intralogisztikát kiszolgáló termékek közé tartoznak az állványok vagy a vontatmányok és szállító eszközök is.

Amennyiben még nincs tökéletesen megtervezett és aktívan működtethető intralogisztika a telephelyén, forduljon bizalommal a mi cégünkhöz segítségért! A hozzánk forduló ügyfelek igényeit igyekszünk minden téren kiszolgálni, ennek érdekében egyedi gyártású eszközöket is készítünk.

A tőlünk megrendelhető termékek közé tartoznak a gördíthető állványok is, amik a helyszíni igényekhez alakítható elemekből állnak. Az állványrendszer szerelhető, alakítható, már a tervezésnél méretben és tulajdonságokban a megrendelő igényeihez igazítjuk. A görgős komissiózó állványok tehát az intralogisztika megkerülhetetlen eszközei, amiknek a használatával meg lehet alapozni a munkafolyamatok sikerét.

A görgős komissiózó állványok mellett még további berendezéseket is tudunk az ügyfeleink rendelkezésére bocsátani a munkafolyamatok kiszolgálásához. Szintén görgős, polcos, alakítható vontatmányok, speciális szállító eszközök is megrendelhetőek, kedvező árakon és rövid szállítási idővel.

Forduljon bizalommal a raktározás és gyártás kiszolgálás területén hasznos berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cégünkhöz ​!

Intralogisztika a gyártósor támogatásához 

Az intralogisztika a sikeres és hatékony gyártási folyamatok alapja! Az intralogisztika a raktárak, szállítószalagok, gyárak támogatását végző rendszer, ami az anyagmozgatást helyezi a középpontba. Az üzemekre vonatkoztatva, ez a teljes folyamatra nézve jelen van, az anyagok szállításától a raktározásig.

Az intralogisztika komplett rendszerrel támogatja egy üzem életét, munkafolyamatait, ami nélkül nem lehetne a hatékony munkát hosszú távon fenntartani. Konkrétan fogalmazva szükség van olyan eszközökre és berendezésekre, amiknek a használatával a gyártás tervek szerint valósul meg. Az állványok, szállító és tároló rendszerek használata a hely működéséhez nélkülözhetetlen.

Az intralogisztikai rendszerek kiválasztásához ismerni kell a pontos igényeket. Az adott helyszínen milyen anyagmennyiséget használnak, mekkora kapacitással működik a gyártás stb. A pontos adatok összegyűjtése segít meghatározni az eszköz igényeket. 

Az intralogisztikában használt rendszerek egyik fő feladata a gyártás kiszolgálás. Pontosabban ez azt jelenti, hogy a gyártási folyamatok során használt nyersanyagok, eszközök, alkatrészek és kellékek szállítása történik. Az erre a célra tervezett rendszerek, berendezések beszerzésével és használatával egy folytonos szállító rendszert lehet kiépíteni, aminek a támogatásával a munkafolyamatok zavartalanul és megszakítás nélkül tudnak működni.

Egy ilyen belső rendszer esetében is szükség van arra, hogy az aktuális igényeket nyomon kövessék és az információk alapján fejlesszék a termékeket. A modern intralogisztikai rendszer jellemzője, hogy teljes mértékben egyedi igényekhez lehet őket tervezni, akár automatizálhatóak is, rugalmasan méretezhetőek és egyszerűen lehet őket munkába állítani.

A Live Storage egyedi tervezésű és személyes igényekhez szabható termékei is a korszerű intralogisztika megvalósításához kapcsolódnak. Forduljon hozzánk bizalommal, ha felkeltette az érdeklődését a termékünk és tudjon meg többet a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Intralogisztika? A Live Storage a válasz! 

Az intralogisztika területén használatos, minőségi rendszereket forgalmazunk! A termék választékunk egyik jól kihasználható tulajdonságokkal rendelkező terméke nem más, mint a Live Storage. A Live Storage kifejezetten az intralogisztika támogatására tervezett és kifejlesztett állványrendszereken alapszik.

A gyárak, üzemek napi folyamatainak, tervek szerinti kivitelezéséhez szükség van bizonyos eszközök és berendezések bevonására is. Az egyik fontos eszköz a tároláshoz, szállításhoz alkalmas állvány. Több, olyan állványt is használni kell, ami a gyártási és előállítási folyamatokat támogatja.

Az intralogisztikához kapcsolódva alkottuk meg a Live Storage tálcás és csővázas gyártás kiszolgáló állvány rendszereit. Mindegyik állvány rendszer görgőkkel van ellátva, így egyszerre lehet őket tárolásra és szállításra is használni, hiszen könnyedén mozgathatóak. Igyekszünk lépést tartani a folyamatosan változó igényekkel és fejleszteni termékeinket! Ha kíváncsi arra, hogy mit kínálunk az intralogisztika résztvevőinek, keressen minket ​ bizalommal!

Telefon:+36 20 268 5760
E-mail:maxiszer@maxiszer.hu
Elérhetõségek