INTRALOGISZTIKAI MEGOLDÁSOK
Weboldal alcíme
RAKTÁRTECHNIKAI MEGOLDÁSOK
INTRALOGISZTIKAI

SZAKMAI INFORMÁCIÓK 

 Állványrendszerek 

Raklapos állványrendszer, a jól bevált raktár berendezés! 

raklapos állványrendszer egy klasszikus megoldás a raktározásra. Miért döntene valami más mellett, ha a jól bevált is elérhető?

A raktározás, tárolás bármilyen méretű és elhelyezkedésű raktárhelyiségben a legelőnyösebb módon valósítható meg. Ehhez csak arra van szükség, hogy olyan raktár berendezést használjon, mint amilyen a raklapos állványrendszer. Az állványok elhelyezése is sokat számít. Habár sokoldalú tároló rendszerről van szó, a sokoldalúságot csak úgy lehet maximálisan kihasználni, hogy a raktárhelyiség tulajdonságait veszi alapul. A raklapos állványrendszer kialakításából következik, hogy a hosszanti, folyosós elrendezést lehet a leginkább kamatoztatni.

A raktár mérete határozza meg, hogy hány sorban, hány közlekedő folyosóval lehet az állványrendszereket felállítani. A folyosók mérete, az állványok közötti tér kiszámítása is fontos. Ezeken a folyosókon el kell férniük a raktárban dolgozó alkalmazottaknak, valamint az anyagmozgató munkagépeknek is, amiknek a segítségével a raklapos állványrendszereken elhelyezett árukészletet mozgatják.

raklapos állványrendszerekkel ki lehet alakítani több fajta raktárat is. A folyosók alapján lehet széles vagy keskeny folyosós raktár is. A széles folyosóknál jellemző, hogy a targoncák méretéhez igazítják a folyosók méretét. A keskenyebb folyosóknál jellemzően felfelé építkeznek, magasabb állványokat használnak, amiken a kisebb kiszerelésű áru kap helyet.

raklapos állványrendszer használata a sikeres raktározás egyik biztos módja. Egy ilyen állványrendszerrel nemcsak maximális helykihasználást lehet megvalósítani, hanem az áru kezeléséhez is ideális berendezést lehet használni. A különféle kiegészítők is ezt a célt szolgálják.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a raklapos állványrendszer használatában lát fantáziát! Rendeljen egyedi igényekhez tervezett raklapos állványrendszert és ne feledkezzen meg a szükséges kiegészítőkről sem! Önnek is a segítségére leszünk abban, hogy a legtöbbet tudja kihozni a raktározásból és a logisztika se a raktár berendezésen csússzon el!

raklapos állványrendszer

Ipari polcrendszerek Önnek tervezve! 

Az ipari polcrendszerek a raktározás eszközeiként használatosak. A polcok és állványok a legjobb raktár berendezések, amiket csak választhat. Nem véletlenül nem lehet a tároláshoz használt raktár helyiségekbe meggondolatlanul választott tárolókat beállítani. Egy ipari polcrendszer minden elváráshoz igazodni tud és minden kihívásnak kiválóan megfelel.

Mit tud egy olyan polcrendszer, amit a raktártechnikában felmerülő igényekhez igazítva terveztek meg? Egy minőségi ipari polcrendszernek első sorban nagy teherbírással kell rendelkeznie, hiszen gyakran az átlagosnál nagyobb súlyú áru, nagy mennyiségű termék kerül a polcokra. Annak érdekében, hogy a polcok és az állványok hosszú távon is bírják a terhelést, olyan alapanyagokat használnak a gyártáshoz, amik strapabíróak. Horganyzott állványokból, erős gerendákból áll össze a precízen kivitelezett polcrendszer.

Az ipari polcrendszer  másik, előnyös tulajdonsága  a variálhatóság. Az a polcrendszer, ami csak egyféleképpen használható, nem praktikus. Arra van szükség, hogy az adott helyhez és annak igényeihez is hozzá lehessen igazítani a polcokat, állványokat. Az ipari polcrendszerekből válassza ki azt a típust, ami a legjobban megfelel a helyszínre és alakítsa a raktárhoz! Magasság, szélesség éppen úgy beállítható, mint a polcok elhelyezkedése vagy az állványok közötti járófolyosó megléte.

Forduljon hozzánk, ha szeretne olyan polcrendszert vásárolni, ami raktártechnikai szempontból kiváló és nem utolsó sorban az Ön elvárásaihoz igazodik, maximálisan! A tervezéstől a felülvizsgálatig minden munkafolyamatot ránk bízhat!

Az ipari polcrendszerekből szerezze be azokat a modelleket, amiket a legjobban ki tud használni a raktározásban! Keresse cégünket bizalommal, ha termékeink felkeltették a figyelmét!  Az általunk forgalmazott termékekből be tudja rendezni a raktár helyiséget, méghozzá megfizethető áron. A honlapunkon közzétettük az elérhetőségeinket, ezeken tud bővebb felvilágosítást kérni kollégáinktól a tőlünk megrendelhető termékekről és az igénybe vehető szolgáltatásokról.

A raklapos állványokat használja ki Ön is minőségi raktározáshoz! 

raklapos állvány a raktártechnika egyik alapvető és általánosan használt eleme. A rakodólapos állványrendszerekkel szinte mindenhol találkozhatunk, ha belépünk egy raktárba, elosztó központba, logisztikai központba, de akár hűtőházba is, tehát bárhová, ahol a raklapos áru, építőanyag vagy bármilyen tárolni való termék kerül és azt átmenetileg vagy hosszabb, rövidebb távon kell tárolni.

A raklapos állvány amilyen egyszerű szerkezet, olyan sok előnnyel is rendelkezik. A polcrendszer vázát erős fém állvány alkotja, amit gerendás polcok szakítanak meg. A polcokat magasságban, szélességben is igény szerint lehet állítani, ahogyan az állványok mérete is teljesen egyedi igényekre szabható. A raklapos állvány polcaira kerülnek a névadó, szabvány méretben készülő raklapok, amiken a raklapos teher tárolása lehetséges. Nem csupán raklapokra kerülhet az áru, van lehetőség ládák, tartályok vagy kosarak kihelyezésére is, attól függően, hogy milyen méretű, formájú, fizikai tulajdonságokkal rendelkező árut kell raktározni a raklap állványokon.

A rakodólapos állványrendszer egyaránt megállja a helyét beltéren és kültéren is. Nincs akadálya annak, hogy az ellenálló alapanyagból készült raklapos állvány a legkülönbözőbb terekben és helyszíneken is megbízható tároló rendszerként működjön. A raklapos állvány ​ sokféle típusban készül, a gyártók ezzel is segítik az ügyfeleket, akik meg tudják találni a bejárható, a gördíthető vagy a soros raklapos állvány és a hagyományos állványrendszerek között azt a fajta tároló rendszert, amivel a tárolást a legmagasabb szintre tudják emelni.

raklapos állványokat úgy lehet kialakítani, hogy egyszerűen megközelíthető és elérhető minden egyes polc és állvány a kollégák számára anyagmozgató géppel vagy anélkül. Erős és nagy teherbírású, variálható, ha kell, könnyen szét lehet szerelni. A különböző, raklap állványhoz készült kiegészítőkkel még tökéletesebben lehet az állványrendszer jellemzőit kihasználni. Raktározáshoz készült termékeinkről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Rakodólapos állványrendszer klasszikus megoldásokhoz! 

rakodólapos állványrendszerek a raktár rendjét átláthatóvá teszik. Nem véletlen, hogy ez a típusú állványrendszer az egyik legrégebbi termék típus, ha raktártechnikáról van szó és ami azóta már valódi klasszikussá nőtte ki magát. Miért cserélne le valamit, ami már egyszer nagyon is bevált vagy miért választana valami mát egy olyan termék helyett, ami az elvárásaihoz pontosan igazodik?

rakodólapos állványrendszer mindent tud, amit egy olyan állványrendszernek tudnia kell, amit jól kihasználhatónak terveztek. Abban a raktár helyiségben, ahol nagy mennyiségben kell árut tárolni és a biztonságos árumozgatást is szeretnék megoldani, olyan tárolóra van szükség, ami sokarcú. Ezt a rakodólapos állványrendszerre  vonatkoztatva szó szerint is lehet venni, mert méretében alakítható, lehet szélesebb és magasabb is, ha arra van szükség. A felpakolt áru a targoncás anyagmozgatást alkalmazó raktárakban  biztonságosan pakolható, anélkül, hogy az balesetveszélyes lenne az ott dolgozókra vagy a termék állapotára.

Raktári állványrendszerek modern tárolási igényekre! 

raktári állványrendszerek nélkül az árukészlet nem lehetne az eltervezettek szerint megfelelően rendezett. Az olyan speciális használatra kialakított állványok és polcok, mint amilyenek a raktári berendezések, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amik ideálisak a logisztika szempontjából. Egy raktári állványrendszernek meg kell felelnie minden olyan követelménynek, ami alkalmassá teszi arra, hogy a segítse a raktározás minden folyamatát. A helytakarékos kialakítás mellett a maximális helykihasználás is fontos, ahogyan a biztonságos és rendszerezett tárolást lehetővé tevő kialakítás is.

A jól megválasztott raktári állványrendszerek  segítenek abban, hogy a raktározott holmi tárolása és mozgatása a legjobb módon tudjon megvalósulni és ne akadályozza, hanem elősegítse a munkafolyamatok kivitelezését.

A profi raktár berendezést be tudja szerezni egy jól összeállított termék kínálatból. Lépjen kapcsolatba velünk, ha szeretne bővebb felvilágosítást kérni bármelyik termékünkről, amelyik érdekli!

Karos állványrendszer egyedi formájú áruhoz! 

karos állványrendszer a szálanyag tárolás ideális eszköze. A raktározáshoz nem elég ugyanazokat az állványrendszereket sorba rakni a falak mentén, a raktározandó áru tulajdonságai alapján kell kialakítani a teret. A karos állványrendszerek speciális típust képviselnek az állványok között. Már ránézésre sem ugyanolyanok, mint egy raklapos polcrendszer, ugyanis a polcok helyén, meghatározott távolságban találhatóak az állvány szerkezetéből előreugró karok. Ezekre a karokra lehet fektetni a tárolásra szánt árut.

Mivel a karos állványrendszer  így néz ki, egyértelmű, hogy nem alkalmas bárminek a tárolására, jellemzően hosszúkás formájú tárgyaknak tervezték. Ilyen áru lehet a vas cső, a bútorlap, a fém elemek, de akár létrák, szerszámok, napernyők elhelyezése is lehetséges egy ilyen tárolón. A karos állványrendszer lehet egy oldalas vagy két oldalas is, el lehet látni tetővel és készülhet méretre szabottan is.

Keressen minket bizalommal és rendeljen tőlünk saját tároló rendszert kedvező áron!

karos állványrendszer

Raktártechnika az állványok szempontjából 

A raktározás világában a logikus és hatékony tárolás jelenti a fő célt. A raktárakban elegendő hely és átlátható tárolás kialakítása zajlik, a szakemberek folyamatosan arra törekednek, hogy minél jobb körülményeket teremtsenek a munkához. A raktártechnika pontosan ilyen feladatokat lát el. A raktártechnika megteremti azokat a feltételeket, amik a profi raktározáshoz kellenek. Például olyan raktár berendezést alkalmaznak ennek érdekében, ami nem foglal el minden helyet, de minden elfér rajta, ami a raktárban helyet kap.

raktártechnika kategóriájába tartozó termékeinkkel Ön is meg tudja tervezni és szervezni a raktárai berendezését és ehhez kapcsolódóan a napi munka maximális hatékonysága miatt sem kell aggódnia.

Forduljon hozzánk, amennyiben a raktártechnikához  kapcsolódóan szeretne megrendelést intézni. A termékeink között olyan, népszerű elemek találhatóak, mint a rakodólapos állványrendszer és egyéb, már jól bevált állványrendszerek. Érdeklődjön a részletekről megadott elérhetőségeinken!

A rakodólapos állványrendszerrel lehet tervezni hosszú távra is! 

A jól bevált dolgok nem véletlenül maradnak meg olyan sokáig. Miért kellene lecserélni valamit, amiről már bebizonyosodott, hogy működik, és pontosan azt kapjuk általa, amire szükségünk van? Ez a hozzáállás az élet számos területén kifizetődik, például a munka világában is. Aki a raktártechnikában kutat jól bevált eszközök, raktárberendezések után, annak a rakodólapos állványrendszerek nem fognak csalódást okozni.

A rakodólapos állványrendszerekkel hosszú távra be lehet rendezkedni egy raktárban, mert a sokoldalúságuknak köszönhetően még akkor is lehet velük számolni, ha a raktárban változások történnek. Mivel nem fix elemekből állnak a rakodólapos állványrendszerek, így gond nélkül lehet őket egyedi igények alapján variálni és olyan állványrendszert kialakítani, ami minden centiméterében ahhoz a bizonyos raktárhoz és területhez igazodik, ahová kerül. Itt konkrétan arra gondolunk, hogy a rakodólapos állványrendszer magassága és szélessége is változtatható, az állványok közötti közlekedők szélessége is kiszámítható, a polcok mélysége, az állvány teherbírása aszerint állítható, hogy milyen árukészlet kerül majd rá.

A rakodólapos állványrendszer hosszú távon megtartható, kiegészíthető, tervezhető, tehát jó befektetés, amivel spórolni is lehet. A különböző kiegészítők használatával még inkább a raktárkészlet védelmét és kezelhetőségét lehet szolgálni, mert az áru nem csúszik, nem esik le a polcokról. A rakodólapos állványrendszer régen is és ma is jól kihasználható, alkalmazkodik a legújabb raktártechnikai megoldásokhoz, anélkül használható, hogy drágább, modernebb tárolórendszerekkel kellene helyettesíteni.

A minőség itt is számít, ha hosszú távon gondolkodik valaki. Válasszon jól bevált megoldásokat a raktártechnikában is, használjon rakodólapos állványrendszereket ! Ha kedvező áron szeretne hozzájutni ilyen állványokhoz, csak lépjen kapcsolatba cégünkkel, és ismerje meg a termékeinket! Honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén tud tájékozódni a teljes termékkínálatunkról!

rakodólapos állványrendszerek

Klasszikus tárolási forma, ami sosem fog elavulni: a raklapos állványrendszer

Nemhiába válnak klasszikusokká egyes termékek, főleg a logisztika területén, ahol nem lehet kétes eredményt produkáló megoldásokkal kísérletezni, hanem a jól bevált, biztos opciók mellett kell dönteni. Egy ilyen választást jelent a már jól ismert raklapos állványrendszer is, melynek pozitív tulajdonságait szeretnénk bemutatni Önnek!

A raklapos állványrendszer jó helykihasználású tárolást tesz lehetővé, akár raktárban, akár üzemben, vagy építőanyag lerakóban, esetleg ital elosztóban kerül kiépítésre. A raklapos állványrendszerek sorai között tetszőleges helyet lehet kihagyni, de a két legelterjedtebb forma a normál- és a szűkfolyosós. Attól függően érdemes egyik vagy másik opció mellett dönteni, hogy lesz-e targonca használva a raktárban.

Ha már targonca, akkor joggal mondhatjuk, hogy a raklapos állványrendszerek targoncákkal is kiválóan kihasználhatók. Stabilak és biztonságosak, így környezetükben a kollégái mindennemű veszélyérzet nélkül, motiváltan dolgozhatnak.

Egy raklapos állványrendszer fő részeit tekintve gerendákból és keretekből áll. Előbbiek akár 26000 kg-ig is terhelhetők, utóbbiak esetében ez a szám 5000 kg/gerendapár értékben tetőzik. 

További kérdései vannak a raklapos állványrendszereket illetően? Ne féljen feltenni őket, elérhetőségeink ​ bármelyikén megteheti!


Megbízható raklapos állványrendszereket keres? 

A raklapos állványrendszerekkel kapcsolatban az egyik legfőbb elvárás az, hogy megbízhatóak és tartósak legyenek. Ezek az igények nem véletlenül merülnek fel, hiszen egy bizonytalan szerkezetű állványrendszert nem lehet megfelelően használni, ráadásul állandó veszélyben érzik magukat az emberek mellette. Ha Önnek is színvonalas, masszív raklapos állványrendszerre lenne szüksége, ne kutasson tovább, mert tőlünk be tudja szerezni az igényeknek megfelelő berendezést!

Mivel tisztában vagyunk a raklapos állványrendszerekkel kapcsolatos jogos elvárásokkal, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy tőlünk valóban megbízható, minőségi berendezéseket vásároljanak az ügyfelek. Raklapos állványrendszereink fontos szerepet töltenek be a hatékony munkavégzés biztosításában is a különböző raktárhelyiségekben. Hosszú távon kiszolgálják a vállalkozásokat, ebből kifolyólag befektetésként is lehet tekinteni megvásárlásukra.

Fejlessze Ön is raktárát raklapos állványrendszereinkkel ! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné beszerezni a raktári berendezéseket, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! 

Raklapos állványrendszerek: a hatékony raktár nélkülözhetetlen kellékei

Egy raktár csakis akkor lehet igazán hatékony, ha a tárolás is hatékonyan van megoldva. A polcokra rakodás hosszadalmas művelet, és nem is mindig éri meg foglalkozni vele, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a beérkező áru csak néhány napot tölt a raktárban, mielőtt továbbszállítanák. Amikor nagy az átmenő forgalom, akkor többnyire raklapon maradnak a termékek, viszont ezeket is helytakarékosan kell elhelyezni; erre szolgálnak a raklapos állványrendszerek.

A raklapos állványrendszer stabil, nagy teherbírású és helytakarékos, így tökéletes választás az olyan raktárakba, amelyekben rövid időn belül nagymennyiségű árut kell elhelyezni akár rövid időre is. Ezek mellett azonban sokoldalú is, hiszen az aktuális igényekhez és a rendelkezésre álló térhez lehet igazítani, így bármilyen, raklapokon tárolt termék elhelyezését meg lehet vele oldani; a bármilyen pedig szó szerint értendő, hiszen akár élelmiszerek, akár lapra szerelt bútorok elhelyezésre is alkalmas, és sem a méret, sem a súly nem jelent számára problémát.

Egyetlen fontos kiegészítőt kell beszerezni a raklapos állványrendszer mellé, ami nélkül viszont lehetetlen a használata: egy villás emelőtargoncát. Egy raklapos állványrendszer ugyanis közel 10 méter magas is lehet, ehhez tehát mindenképpen szükséges egy olyan berendezés, amivel megoldható a rakodás a legfelső szintekre is. Természetesen a rendszer méreteit a raktár belmagassága, illetve a megrendelő igényi is befolyásolják, tehát ha Ön raklapos állványokat szeretne a raktárában elhelyezni, akkor bármilyen is az épület, nálunk megtalálhatja a megfelelő raktárberendezést.

Termékeink nem csak kiváló minőségűek, de kedvező árúak is, sőt, ha igazán alacsony költséggel szeretné berendezni új raktárát, akár használt raklapos állványrendszereket is beszerezhet tőlünk! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjen árajánlatot honlapunkon, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink ​ egyikén!

raklapos állványrendszer

A raklapos állványrendszer még mindig a legjobb választás raktározáshoz! 

A hatékony raktározás ott kezdődik, hogy felmérjük, pontosan mire is van szükség ahhoz, hogy a legjobbat tudjuk kihozni a rendelkezésünkre álló lehetőségekből. Ahol elsősorban raklapos áru tárolása a cél, ott jó hasznát veszik az okosan megválasztott tároló elemeknek. A raklapos állványrendszer minden tekintetben tökéletes erre a célra. Az alábbiakban azt is összefoglaljuk röviden, hogy miért.

A raklapos állványrendszerek egyik fő erőssége a nagy teherbírás, ez pontosan az, amire szükség van az olyan nagy méretű és sokszor meglehetősen masszív súllyal rendelkező dolgoknál, mint amilyenek a raklapos áruk. A kikezdhetetlenség tehát a raklapos állványrendszerek egyik fő erénye, de korántsem az egyetlen. Emellett még az is elmondható róluk, hogy rugalmasak, úgy alakíthatóak, ahogyan arra szükség van. Természetesen ezalatt a polcok közötti távolságot kell érteni. Tehát a raklapos állványrendszerek nem fix méretekkel rendelkeznek, hanem a raktár méreteihez, az árucikkek fizikai tulajdonságaihoz, illetve a raktárban használt eszközök paramétereihez lehet őket pontosan igazítani.

Amilyen általános megoldás ez a tárolásra, olyan sokoldalú is. Miért keresne mást, ha a raklapos állványrendszer már olyan sok mindenkinek bevált? Nem véletlenül alkalmazzák számos helyen, olyan változatos területeken, mint amilyen a kereskedelem, az ipar is. Egyaránt megállja a helyét beltéren és kültéren, nem árt neki a fokozott használat sem. Problémamentesen össze lehet szerelni, gyorsan lehet telepíteni, szállítani is, fel lehet szerelni különféle kiegészítőkkel.

A raklapos állványrendszer természetesen csak akkor képes beváltani a hozzá fűzött reményeket, ha maga az állványrendszer is megbízható és magas színvonalat képvisel. Mi pontosan ilyen raktárberendezéseket forgalmazunk. Keressen fel minket bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődését, és ismerje meg közelebbről termékeinket! Minden kérdésére válaszolunk feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Új raklapos állványrendszerek? Rendezze be velünk induló vállalkozása raktárát! 

Egy induló vállalkozás esetében rengeteg mindenre kell odafigyelniük a tulajdonosoknak, hogy minden zökkenőmentesen haladhasson a kijelölt célok felé. Azok a cégek, amelyek termékkereskedelemmel is foglalkoznak, nem feledkezhetnek meg a raktárhelyiségek berendezéséről sem. Ha Önnek is nemrég indult kereskedelmi vállalkozása, és a raktárhelyiséget szeretné berendezni, válassza ehhez raklapos állványrendszereinket!

Raklapos állványrendszereinkkel olyan korszerű, biztonságos és rendezett körülményeket biztosíthat a raktárban, aminek köszönhetően garantáltan zökkenőmentes lesz a cég indulása. Ezek a berendezések százszázalékban megbízhatók, strapabírók, így vállalkozása már a kezdetektől fogva alkalmas lesz a nagy mennyiségű áru fogadására is. Raklapos állványrendszereink éveken át ki fogják szolgálni vállalkozását.

Rendezzük be együtt induló vállalkozása raktárhelyiségét! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és szerezze be a szükséges mennyiségben cége raklapos állványrendszereit

Raklapos állványrendszer

Cserélje le régi raklapos állványrendszereit!  

Rengeteg olyan raktárhelyiség van manapság, ahol igencsak elavult raklapos állványrendszerek találhatók, amelyek nem igazán tudják betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A tulajdonosok megpróbálják rendbe tenni az elöregedésből fakadó hibákat, azonban ez nem sokat segít, ráadásul egyes esetekben a javítás után még balesetveszélyessé is válnak a berendezések. Ha az Ön raktárában is találhatók ilyen állványrendszerek, a saját és mások biztonságának érdekében cserélje le ezeket, és szerezze be az új raklapos állványrendszereket tőlünk!

Cégünktől megbízható, a kor követelményeinek megfelelő, masszív raklapos állványrendszereket vásárolhat, amelyekre hosszú távon számíthat a raktárában. Állványrendszereinkkel ismét biztonságos körülményeket tud teremteni, így mindenki megfelelően tudja végezni a munkáját, hiszen nem kell attól tartania, hogy a bizonytalan szerkezetű raklapos állványrendszerek miatt balesetet szenvedne.

A vásárláshoz bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken ​!

Nagyobb raktárhelyiségbe költözik? A raklapos állványrendszerekről ne feledkezzen meg! 

Vállalkozása folyamatosan bővül, és emiatt most új, nagyobb raktárhelyiségre lesz szükség? Mindenképp korszerű berendezések használatával szeretné kialakítani az új helyet? Ehhez szüksége lesz raklapos állványrendszerekre is? Ha a kérdésekre igennel felelt, szerezze be kínálatunkból új raktárhelyiség raklapos állványrendszerét!

A választékunkban megtalálható raklapos állványrendszerek rendkívül megbízható, strapabíró berendezések, amelyek tökéletesen ki fogják szolgálni vállalkozása új raktárhelyiségét, hosszú távon. A raklapos állványrendszerek legnagyobb előnye, hogy használatukkal a rendelkezésre álló teret valóban praktikusan ki lehet használni. Berendezéseink kedvező áron vásárolhatók meg, így nem lehet a cég számára anyagilag megterhelő a nagyobb raktár kialakítása.

Rendezze be az új helyiséget modern termékeinkkel! Ismerkedjen meg raklapos állványrendszereinkkel, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeiken!

raklapos állványrendszerek

Használja ki a rendelkezésre álló területet raklapos állványrendszereinkkel!

Az emberek többsége elsőre azt gondolná, hogy egy hatalmas raktárban minden munkaeszköznek, berendezésnek, vagy forgalmazott árunak megvan a helye. Az esetek többségében az az igazság, hogy a rendelkezésre álló terület nincs kellően kihasználva, ugyanis hiányoznak az olyan berendezések, amelyek ezt lehetővé tennék. Ha Ön szeretné kihasználni a rendelkezésre álló, tágas területet a raktárában, válassza a raklapos állványrendszereket!

Raklapos állványrendszereinkkel százszázalékban kihasználhatja a rendelkezésre álló területet, nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is. Jellemző a raktárakra a hatalmas belmagasság, amit a praktikus tárolás érdekében érdemes kitölteni; ebben nyújtanak segítséget raklapos állványrendszereink, így többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy nincs elég hely a tároláshoz.

Válasszon okos megoldást a helykihasználásra, szerezzen be raklapos állványrendszereket! Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

A polcos állvány és a raklapos állványrendszer a dokumentumtárolás szolgálatában

A dokumentumtárolás olyan szolgáltatás, amire szükség van, hiszen, ha egy cég papíralapú dokumentumokkal dolgozik, akkor azokat tárolni is kell valahol. Az évek múlásával a papír mennyisége egyre csak növekszik, a dossziék, mappák számára nem elég már egy iratszekrény.

A dokumentumtárolással foglalkozó cégek képesek elég helyet biztosítani a dokumentumok számára, amiket irattárakban, vagy raktárakban tárolnak. Nekik ajánljuk a tárolásra kiváló polcos állványainkat.

Ha olyan polcrendszerre szeretne beruházni, amivel az ügyfelei igényeit maximálisan kiszolgálhatja, keressen minket bizalommal, és rendeljen professzionális polcos állványaink közül! Ezekkel a polcos állványokkal a helytakarékos és az átlátható dokumentumtárolás egyaránt megvalósítható. Kisebb területen is hatékony irattárolást lehet véghezvinni, ha a megfelelő raktárberendezésekkel vág bele!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, szívesen tájékoztatjuk a részletekről!

Használja ki a nagy belmagasságot raklapos állványrendszerekkel! 

 

A legtöbb raktárhelyiség egyik legnagyobb előnye, hogy terjedelmes belmagassággal rendelkeznek. Ezt a kedvező tulajdonságot célszerű kihasználni annak érdekében, hogy a helyiség ne legyen túlzsúfolt. Kamatoztassa Ön is a raktárhelyiség nagy belmagasságát, ehhez pedig vásároljon raklapos állványrendszereket választékunkból!

A raklapos állványrendszerekkel száz százalékban kihasználhatja a rendelkezésre álló raktárterület minden egyes pontját. Berendezéseink alkalmazása teljes mértékben biztonságos, masszív szerkezetük időtálló, így hosszú éveken át képesek lesznek kiszolgálni a munkaterületen felmerülő igényeket. A raklapos állványrendszereket egyedi igények alapján is legyártathatja, így valóban a raktárterület adottságaihoz igazíthatja a berendezéseket. 

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat és az egyedi igények alapján legyártatná a raklapos állványrendszereket, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, szívesen segítünk!

Intralogisztika 

Intralogisztika üzemterületre szabva

Az intralogisztika nélkül nem lenne olyan egyszerű az üzemterület működtetése! Ezt azok tudják a legjobban, akik naponta azon fáradoznak, hogy a gyártóterületen, az üzem egész épületében gördülékeny folyamatok működjenek. A logisztika segítségével pontos tervek és stratégia alapján lehet minden vállalati célt megvalósítani.

Az intralogisztika  a gyártási folyamatokat segítő eszközökkel lehet csak teljes. Ilyen gyártás kiszolgáló eszközöket tudunk az érdeklődőknek ajánlani. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne rendelni cégünktől ilyen termékeket! Az általunk eladásra kínált termékekkel egyedi igényekre szabott módon tudja a gyártás folyamatait lendületben tartani.

Amennyiben érdekli ajánlatunk, keressen minket és lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Az intralogisztikát akár egyedileg tervezett állványrendszerekkel, szállítóeszközökkel egészítheti ki és a saját cége sikereinek megvalósítására fordíthatja az előnyeiket! Kérjen tőlünk árajánlatot!

intralogisztika

Az intralogisztika modern megoldásait kínáljuk! 

Az összehangolt munkafolyamatok nem tudnak megvalósulni az intralogisztika alkalmazása és segítsége nélkül. Az egymást kiegészítő rendszerek, a személyre szabott megoldások és az egyedi igények alapján megtervezett folyamatok eredménye az olajozott működés és a maximális teljesítmény.

Az intralogisztika is folyamatosan fejlődik, tehát a modern megoldások felé kell nyitni. Másképpen nem maradhat versenyképes egy cég és lemarad a maga területén. Nem probléma, ha nem ismeri a legújabb rendszereket, termékeket. Keressen olyan partnert, ami segít Önnek abban, hogy a céljainak megfelelően tudja korszerűsíteni a vállalkozását intralogisztikai  szempontból!

Forduljon bizalommal a csapatunkhoz és legyen Ön is a partnerünk! Garantáljuk, hogy a gyártáskiszolgálás, a belső logisztika legújabb megoldásaival ismertetjük meg és hozzásegítjük a kitűzött célok eléréséhez! Anyagmozgatás, raktártechnológia, csomagolástechnika stb. Amennyiben kíváncsi az ajánlatunkra, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!


Ha intralogisztika, akkor Maxi-szer! 

Az intralogisztika másik neve gyártáskiszolgálás, és ebben gyakorlatilag benne található a lényege is: egy gyár, vagy más, ipari terület működtetése a feladata. Azt gondolhatnánk, hogy egyszerű feladat, ám egy induló vállalkozás és tapasztalatlan vezetők esetében rendkívül nehéz tud lenni a folyamatok összehangolása.

Éppen emiatt szükséges az intralogisztikát egy olyan vállalkozásra bízni, amely nagy tapasztalattal rendelkezik e téren, és képes a lehető legrövidebb időn belül beindítani a gyártást, majd biztosítani a zökkenőmentes működést. Ebbe természetesen nem csak a gyártási folyamatok tartoznak bele, de a raktározás és az anyagmozgatás megszervezése is, hiszen csak így lehet tökéletes a gyártás kiszolgálása.

Amennyiben intralogisztikával  foglalkozó céget keres vállalkozása beindításához, illetve a gyártáskiszolgálás általi problémamentes üzemeltetéséhez, forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!

Intralogisztika a gyártás szolgálatában 

Egy raktár, egy telephely vagy egy gyár, ahol helyben történik a legtöbb munkafázis kivitelezése, nem tudja kizárni az anyagmozgatással járó feladatokat. A gördülékeny munka megtervezése a logisztika területére tartozik. Az intralogisztika kifejezetten egy helyen belüli feladatok tervezésére és működtetésére koncentrál.

Az intralogisztika jelentése belső logisztika. Mit értünk belső logisztikán? Gyakorlatilag minden olyan dolog ide tartozik, ami mozgásban tartja a telephely, raktár, gyár stb. működését és biztosítja azt, hogy minden fázis hatékony legyen.

Az intralogisztika ​ segítségével tökéletesíteni lehet a tárolás, illetve az anyagmozgatás folyamatait. Az anyagmozgatás és a hozzá kapcsolódó berendezések, gépek, folyamatok precízen megtervezett összessége és összehangolt munkája optimalizálható, ha az intralogisztika eredményesen működik. Az intralogisztikai folyamatok garantálják az idő és a költségek megtakarítását, valamint a fejlődés lehetőségét.

Amennyiben szeretne a témához kapcsolódó termékekről, szolgáltatásokról többet megtudni, keressen minket bizalommal!

Az intralogisztika területén is számíthat a segítségünkre! 

Az intralogisztika  jelentése belső logisztika. Ahogyan az elnevezés is mutatja, kizárólag az üzemen belül zajló logisztikai folyamatok összességéről van szó, ezen belül is az anyagmozgatásra korlátozódó tervezésről. Az esetek többségében az anyagmozgatás üzemek, gyárak, raktárak belső és külső tereiben történik. A precíz, átgondolt tervezés és a terveket követő kivitelezés kiemelkedő jelentőséggel bír, hiszen a cél a minél magasabb szinten történő megvalósítás.

Az intralogisztika nem pusztán az anyagmozgatás megtervezését, mint olyat jelenti, mert szorosan kapcsolódnak hozzá az anyagmozgatáshoz használt berendezések, eszközök, tárolók. A tárolás, a mozgatás és az útvonalak megtervezése ezekkel összefüggésben szintén lényeges elemei a sikeres logisztikának.

Az  intralogisztika sikerén múlik magának a folyamatnak és a vállalkozásnak is a hosszú távú sikere. Olyan rendszerre van szükség, ami megfelel a legkorszerűbb követelményeknek, hatékony és hosszú távon működik. A személyre szabott megoldások is ezt szolgálják.

Az  intralogisztikához  kapcsolódóan fontos megemlíteni az igényeknek megfelelő gyártáskiszolgáló rendszereket, raktártechnikai elemeket. Amennyiben ilyen termékekre van szükség, várjuk a megkeresését! Forduljon bizalommal a cégünkhöz és rendeljen olyan termékeket, valamint szolgáltatásokat, amiknek a segítségével maximalizálni tudja a különböző folyamatok, anyagmozgatás, raktározás, gyártás stb. hatékonyságát, felzárkózni a megváltozott igényekhez.

Az általunk forgalmazott termékek gondos tervezés és precíz kivitelezés eredményei. Számos, elégedett ügyfél tanúsíthatja azt a magas színvonalat és profizmust, amivel az  intralogisztikával kapcsolatos igények kiszolgálására törekszünk.

A honlapunkon szereplő elérhetőségeink ​ bármelyikén fel tud keresni minket és akár azonnal személyre szabott árajánlatot tud igényelni termékeinkhez, szolgáltatásainkhoz kapcsolódóan. Éljen a lehetőségekkel és tökéletesítse a segítségünkkel a vállalkozása  intralogisztikai színvonalát!

Üzemberendezás 

Üzemberendezések különböző igényekre kivitelezve! 

Egy gyárban, üzemben vagy raktárban egyaránt szükség van egyedi és általános üzemberendezések rendszeres használatára. Milyen üzemberendezések jöhetnek szóba ilyen környezetben, amik segítik a mindennapi feladatok magas szintű teljesítését?

Az üzemberendezések között találhatóak munkavédelemre szolgáló rendszerek, egyedi igényekre tervezett berendezések, valamint olyan pódiumrendszerek is, amik az átlagosnál nagyobb belmagassággal rendelkező terek jobb kihasználására ideálisak.

Az üzemberendezések tervezését és gyártását is vállaljuk, azoknak az ügyfeleknek, akik külön megrendelésre szeretnének berendezést készíttetni, nem kész termékekkel kompromisszumot kötni. Az általunk tervezett és kivitelezett üzemberendezések  hozzájárulnak ahhoz, hogy az eszközök és berendezések hosszú időn át baleset és sérülés nélkül használhatóak legyenek, a munkakörnyezetet maximálisan ki lehessen használni és a munkafázisokat jobban összehangolni.

A megadott elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot üzemberendezések tervezésére, gyártására, valamint telepítésére!

​Korszerű megoldásokat kínálunk üzemberendezésekkel kapcsolatban is! 

Nagyon sok ipari területen találhatók elavult, régi üzemberendezések, amik napról-napra egyre jobban hátráltatják a munkavégzést. Képtelenek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, folyamatosan foglalkozni kell a javíttatásukkal, ami gyakran igencsak költséges, ráadásul nem ritka, hogy veszélyeztetik a munkavállalók testi épségét is. Mivel ilyen körülmények között nagyon nehéz százszázalékot nyújtani, előbb-utóbb ez meglátszik a cég eredményein is, ezért, ha a vállalkozás szeretné megőrizni stabil pozícióját a területen, nagyon fontos, hogy a tulajdonosok időt szánjanak a korszerűsítésre. Amennyiben az Ön ipari területén is szükség van modern megoldásokra a hatékony munkavégzéshez, keressen bennünket bizalommal az új üzemberendezésekért!

A bennünket felkereső ügyfeleknek olyan korszerű üzemberendezéseket biztosítunk, amikkel a munkavégzés egyszerűbbé és hatékonyabbá válhat. A védőelem rendszerektől kezdve a pódiumokig több mindenben is hasznos segítséget tudunk nyújtani. Ha van olyan egyedi igény, amit régóta szeretne alkalmazni a területen, mert úgy gondolja, hogy hasznára válhat az üzemi területnek hosszú távon, ezzel kapcsolatban is megkereshet bennünket, hiszen bármit meg tudunk valósítani. Az üzemberendezéseket masszív, strapabíró anyagból gyártjuk le, amik így kiválóan ellenállnak a különböző anyagoknak, fizikai hatásoknak. Megrendelését a lehető legrövidebb időn belül teljesítjük, hogy Ön minél hamarabb megtapasztalhassa a modern üzemberendezések előnyeit. Az általunk legyártott berendezéseket a dolgozók is értékelni fogják, ez pedig munkateljesítményükre is jó hatással fog bírni. Az új üzemberendezések mellett a hatóságok ellenőrzésekor sem lehetnek gondok, hiszen ezek az elemek megfelelnek a mostanában felmerülő követelményeknek.

Korszerűsítsük, fejlesszük együtt vállalkozását, bízza ránk az új üzemberendezések elkészítését! Ha a jövőben terjeszkedni szeretne, és új ipari területeket nyitna, ez esetben is kereshet bennünket bizalommal. Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Gyártáskiszolgálás 

Komissiózás: mit érdemes tudni róla?

Komissiózáshoz használható, görgős állványrendszer kedvező áron, kiváló minőségben - egyszerűsítse le a gyártási és raktározási folyamatokat!

komissiózás jelentése: összegyűjteni azokat a tárgyakat, amelyekre szükségünk van; ez napjainkban elsősorban a gyártási folyamatoknál, illetve a kereskedelemben jelenik meg. Egy nagykereskedelmi raktárban a kiskereskedők rendeléseit kell összeszedni, majd szállíttatni, egy webáruházban a rendeléseket kell összesíteni és csomagolni, a gyártási folyamatok esetében pedig a raktárból a termék összeszereléséhez szükséges alkatrészek egy csokorba gyűjtését érthetjük komissiózás alatt.

A raktározás azonban nem csupán logisztikai munka, de fizikai is, aminek megkönnyítése nem csak a dolgozók számára fontos, de a munkaadónak is, hiszen növeli a hatékonyságot. Ehhez számos eszköz adott, míg mások könnyen beszerezhetőek, és, ha a raktárban a rend uralkodik, a komissiózás hatékonysága akár a duplájára is növekedhet, ami nem kis dolog, hiszen egyes felmérések szerint ez felelős a gyártási, illetve raktározási költségek feléért.

A tárolás raktártechnikai berendezései, azaz a különféle polcok és állványok mellett olyan berendezésekre is szükség van a komissiózás  hatékonyabbá tételéhez, amelyek segítenek a raktári dolgozóknak a termékek szállításában. Egy raktár ugyanis a legtöbb esetben nagy, sőt, hatalmas, és, ha egyszerre több terméket kell az árukiadóhoz szállítani, feleslegesen hosszú lehet a komissiózásra fordított idő. Annak érdekében, hogy ez az idő lerövidülhessen, illetve a dolgozóknak se kelljen megerőltetni magukat a súlyosabb rendelések szállítása közben, érdemes beszerezni cégünk kínálatából a Live Storage rendszert, amely egy komissiózáshoz használható, görgős állványrendszer.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk kínált, komissiózáshoz használható állványrendszer iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Gyártáskiszolgálással kapcsolatban is legjobbat nyújtjuk!  

Legyen szó bármilyen ipari területről, a gördülékeny és hatékony gyártási folyamatokhoz nélkülözhetetlenek a modern, megbízható rendszerek, eszközök. Ezekkel a megoldásokkal a vállalkozások a termelékenységüket is tudják növelni, így pedig előnyös helyzetbe kerülhetnek a piacon. Amennyiben Ön is szeretné fellendíteni ipari cégét praktikus berendezésekkel, forduljon hozzánk bizalommal!

gyártáskiszolgálás terén a legjobbat nyújtjuk a bennünket felkereső ügyfelek számára: korszerű, minőségi berendezéseket biztosítunk, amikkel jelentős mértékben felgyorsíthatók a gyártási folyamatok. A gyártáskiszolgálással kapcsolatban nagyon sokféle megoldást tudunk ajánlani a vállalkozók számára, és a legjobb, hogy az egyedi igényekhez is igazodunk.

Induló cégek is bátran kereshetnek bennünket, így már a kezdetektől fogva biztosíthatja vállalkozásában a gyors és zökkenőmentes előállítási folyamatokat. Ha bővebb információkra lenne szüksége a gyártáskiszolgáláshoz  kínált eszközökről, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Gyártáskiszolgáló rendszerek a gyártástechnika világában 

A gyártástechnika területén ma már több olyan megoldás létezik és igénybe vehető, amivel magának a gyártásnak  az eredményessége is befolyásolható. A különböző gyártáskiszolgáló rendszereket kifejezetten egy cél alapján tervezték, a feladatuk, hogy a teljes gyártási folyamatot gördülékenyebbé tegyék és annak hatékonyságát maximalizálják.

A gyártáskiszolgáló rendszerek segítségével a gyártás átláthatóbb, tervezhetőbb lesz és szervezettebb is egyben. Ezeknek a célkitűzéseknek a megvalósításában egy olyan egyszerűnek tűnő berendezés is részt vehet, mint amilyen az állvány. A cégünk kifejezetten gyártáskiszolgáló rendszereinek körébe tartozik a többféle tároló és szállító rendszer is. A célunk az, hogy minden ügyfelünknek abszolút személyre szabott megoldást kínáljunk, ennek érdekében pedig a megrendelők egyedi igényei alapján tervezzük és gyártjuk le a megrendelt gyártáskiszolgáló rendszereket.

Milyen gyártáskiszolgáló rendszerek jöhetnek szóba, ha minket keres meg? Az általunk eladásra kínált rendszerek között görgős komissiózó állványok és kerekekkel ellátott szállító eszközök is szerepelnek. A megbízható és praktikus szállító eszközök azért fontosak, mert két pont között az anyagmozgatás jóval gyorsabb és biztonságosabb. Ezt saját gyártmányú termékekkel is biztosítani tudjuk,amiknek szervizelését, karbantartását is ránk bízhatja. 

Az állványok csővázas, illetve görgő tálcás kivitelben készülnek, akár át is alakíthatóak, igény szerint szerelhetőek össze. A használatukkal olyan elemek tárolhatóak karnyújtásnyira a gyártási területen, amikre szükség van a gyártáshoz, összeállításhoz.

Oldja meg velünk egyszerűen és hatékonyan a gyártás kiemelt jelentőséggel bíró folyamatainak eszközellátását és rendeljen tőlünk színvonalas, egyedi gyártáskiszolgáló rendszereket! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink ​egyikén tud kérni tőlünk személyre szabott árajánlatot! Forduljon hozzánk bizalommal és amint lehet, mi megkezdjük az eszközök gyártását a tervezett méretben és példányszámban!

Raktártechnika 

Raktártechnika: a raktári állványok kiválasztásaa 

raktártechnika alapvető részét képezi a raktár precíz berendezése, a raktározási feladatok pontos megtervezése, logisztikája. Az elején tisztázni kell, hogy milyen raktári állványok kerülnek a raktár területére, hiszen így lehet elindítani a napi rutint. 

A raktári állványok kiválasztása több, különböző szempont alapján történik. Először is meg kell határozni, hogy mekkora a raktár mérete, a raktártechnika  szemszögéből nézve milyen méretű és hány darab raktári állvány fér el. Nem jó, ha túlzsúfolt a tér és például nem marad elég hely az árumozgatáshoz, pakoláshoz. Az sem előnyös, ha nincs kihasználva megfelelően a raktár épülete, mert azzal a helyiség kapacitása sincs a maximumon.

raktártechnika alkalmazásával lehetségessé válik a partnerek jobb kiszolgálása, a raktár szolgáltatásainak magas színvonalra emelése. Ehhez kapcsolódóan kell gondoskodni az áru költséghatékony és helytakarékos tárolásáról. A manapság forgalomban lévő raktári állványok alkalmazásával ez teljes mértékben megvalósítható. A raktártechnikával foglalkozó szakemberek segítséget nyújtanak az ügyfeleknek abban, hogy ezeket a célokat a lehető leghatékonyabban el tudják érni. 

A raktári állványok használatát nemcsak az befolyásolja, hogy magának a raktárnak milyen jellemzői vannak, hanem az is, hogy a raktárban tárolt áru milyen. Az áru lehet dobozos, köteges, zsákos, rakodólapos vagy darabáru is. A korszerű raktári állványok képesek maradéktalanul kiszolgálni a raktártechnika céljait. Úgy tervezik őket, hogy akár személyre szabhatóak legyenek, alkalmazkodjanak a változó körülményekhez is. Könnyen összeszerelhetőek, alakíthatóak, a polcok közti távolságok változtatására is van lehetőség, de a biztonságos árumozgatás is megoldott.

raktártechnikában a raktározás mindenekelőtt olcsó, hatékony és biztonságos. Ezeket a követelményeket teljesítik az általunk forgalmazott raktártechnikai rendszerek is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden ügyfelünknek a tervezéstől a gyártáson át a berendezésig és a szaktanácsadásig. A sikeres raktározás itt kezdődik!

A rakodólapos állványok ​ előnyeiről bővebben 

rakodólapos állványok  vagy raklapos állványok megbecsült és oszlopos tagjai a raktártechnikának. Nem véletlenül, hiszen sokoldalú állvány típusról van szó, ami számos pozitív tulajdonsággal képes segíteni és jobbá tenni a tárolást, raktározást.

rakodólapos állványok  egy raklapok számára kialakított állvány rendszert takarnak, ahol a keretet vízszintes tartó gerendák fogják össze. Az egyes elemeket megbízható csavarkötés fogja össze, ami nagy stabilitást kölcsönöz az állványrendszernek, másfelől lehetővé teszi az esetleges sérüléseket követően az egyedi alkatrész cserét. A rakodólapos állványok  használatával jobb helykihasználás valósítható meg, optimális kialakítást tesznek lehetővé, ahol az áru átlátható tárolása valósítható meg. Nem csupán könnyen rendszerezhető és egyszerűen átlátható egy ilyen állványrendszer, de egyszerűen variálható is, a szintek távolsága változtatható, a rendszer bővíthető, szűkíthető. Ennek köszönhetően abszolút az adott igényeknek és adottságoknak megfelelően kialakítható a rendszer.
​A rakodólapos állványok  alkalmazásával a hozzáférés egyszerűbb, az árukiadás bonyodalom mentesebb, a leltározás átláthatóbb lesz.

Keressen minket, és tudjon meg többet állványainkról!

A MAXI-SZER KFT. fő termékei közé tartozik az egyedi igények alapján megtervezett és legyártott üzemberendezések telepítése. Ezen eszközök jelentős része saját üzemünkben készül, ezért az elképzeléseknek csak a fantázia szab határt.

Hasonlóan fontos terület a munkahely, munkaterület megfelelő védelme. Partnerünk, az M.P.M. s.l.r. számos korszerű megoldást kínál a műanyag védőelem rendszerek ​ területén.

Polcos állványok

 A polcos állvány általi tárolással Ön és árui is jól járnak!

A logisztikai cégek gyakran olyan mennyiségű árut tárolnak, amit már szinte alig lehet hova tenni – az átláthatatlan pakolás persze nem opció, hiszen akkor sérülhetnek a termékek, ráadásul egy későbbi leltározás is rémálom lesz. Nos, a polcos állvány sikerrel húzhatja ki a nehéz helyzetből ezeket a cégeket.

A polcos állvány módfelett biztos konstrukció: magát a polcot ugyanis általában extrán erősített gerendák tartják, amiket figyelemfelkeltő teherbírás jellemez. A polcos állványok pofon egyszerűen összeszerelhetők, így ha esetleg máshova költözik a raktár, akkor magukkal vihetik őket az új helyre! Emellett modern, esztétikai szempontból is szép külsőt ajándékoznak raktárának, irattárának.

A polcos állvány számos kiegészítővel felszerelhető, ami praktikusabbá teszi a munkát: ilyen például a címketartó, ami a rendszerezés során elengedhetetlen, vagy a hátlap, ami még nagyobb biztonságot teremt a polcra helyezett árunak, és a mindezek árnyékában dolgozó beosztottnak is.

Cégünk kínálatában kis- és nagypolcos rendszerek is vannak. Az utóbbiból egy több szintes, galériás, polcos állványrendszer is kialakítható, ha ügyfeleink úgy kívánják. Maradt pár kérdése? Elérhetőségeinken ​ érdemes feltennie őket! 

Őrizze meg termékei minőségét polcos állványokkal! 

A különböző kereskedelmi raktárokban nagyon fontos, hogy az eladni kívánt termékek rendezett körülmények között legyenek tárolva. Rendetlenül, a földön széthagyva bekoszolódhatnak, sérülhetnek, emiatt pedig idő előtt tönkremehetnek, ilyen állapotban pedig nem lehet értékesíteni a termékeket. Ha Önnek is fontos, hogy termékei a rossz tárolás miatt ne veszítsenek minőségükből, rendezze be polcos állványokkal a raktári területet!

A polcos állványok fontos szerepet töltenek be abban, hogy termékei az értékesítés előtt megőrizzék akár hosszú távon is kifogástalan állapotukat. A portékák a polcos állványokon rendezett körülmények között tárolhatók, ezáltal nem sérülnek és koszolódnak. A megfelelő tárolás lehetővé teszi azt is, hogy ne kelljen a sérült termékek helyett újakat beszerezni, így pedig a cégnek nem keletkezhet anyagi kára sem. A polcos állványok éveken át kiszolgálják a raktári területet. Megbízható berendezéseket kínálunk az ügyfeleknek, garantáljuk, elégedett lesz a termékekkel!

Figyeljen Ön is a megfelelő tárolásra, szerezze be tőlünk a polcos állványokat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken ​! 

Polcos állványaink bármelyik szerelőműhelyben megállják helyüket! 

Legyen szó autószerelő, asztalos vagy bármilyen más műhelyről, rendkívül fontos, hogy a szerszámok, berendezések rendezetten legyenek tárolva. Ez a munka menetének szempontjából fontos, ugyanis, ha minden munkaeszköznek megvan a pontos tárolási helye, úgy nem mehetnek el értékes percek azzal, hogy a szakemberek megtalálják az adott feladat elvégzéséhez szükséges szerszámokat. A rend megőrzéséhez számtalan megoldás áll rendelkezésre: a legegyszerűbb és legpraktikusabb, ha polcos állványokat vásárol a rendezett tároláshoz.

A választékunkból beszerezhető polcos állványok bármelyik szerelőműhelyben megállják helyüket. Használatukkal saját szisztéma szerint alakíthatja ki a rendet a szerszámok között, így rövid idő alatt, mindig meg fogja találni azokat a munkaeszközöket, amikre éppen szüksége van. Polcos állványaink kiváló teherbírással rendelkeznek, több szerszámot, nagyobb berendezést is képesek elbírni.

Ha szeretne kifogástalan rendet teremteni a munkaterületen, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és szerezze be műhelye polcos állványait !


polcos állványok

A polcos állványok nagy áruválaszték esetén is megállják a helyüket!

A raktározás számos helyen megoldandó probléma, ami az olyan üzletekben is fennáll, ahol nagy áruválasztékot kínálnak. Mivel ezek az üzletek folyamatosan működnek, sokoldalú tároló rendszerre van szükségük, olyanra, ami az igényeikhez szabott.

Az természetesen elengedhetetlen, hogy a tárolókban mindennek elég hely legyen. Fontos, hogy mindent biztonságosan lehessen raktározni, ott is, ahol egyébként kicsi a forgalom, de sokféle áru van a polcokon. Az olyan dolgok, mint a szerszámok, alkatrészek, használati tárgyak, pipere termékek, élelmiszerek vagy kerti áru mind helyet kaphatnak ilyen polcrendszereken. Az ideális tárolóban van elég hely, a méretbeli különbség nem akadályozó tényező és könnyen hozzá lehet férni az áruhoz.

A polcos állványok olyan állványrendszerek, amik a sokoldalúságuknak köszönhetően kisebb alapterületen is hasznosíthatóak. Egy polcos állványrendszer nem egy elemből áll, hanem szét lehet szerelni. Ez annak köszönhető, hogy úgy tervezték, hogy akár többször is összerakható és szétszedhető legyen. Néhány mozdulat elég ahhoz, hogy a kívánt méretben és formában lehessen használni. 

Egy raktárban minden holminak jut hely, ha ilyen polcos állványra pakolják akár a szerszámokat vagy a háztartási gépeket is. A polcos állvány kiválóan alkalmas arra, hogy rendszerezett és átlátható módon lehessen mindent tárolni. A polcos állványok a kapcsos kialakításnak köszönhetik ezt a könnyű alakíthatóságukat. A csavarok itt hiányoznak, helyettük beakasztható kapcsok szolgálnak az polcelemek összefűzésére. Ezek több helyre is beilleszthetőek, ezért a polcok magassága és a közöttük lévő távolság tetszés szerint változtatható. Az eredmény maximális helykihasználás és sokoldalú tárolási rendszer, aminek segítségével mindennek meglesz a maga helye!

Amennyiben professzionális raktárberendezést szeretne használni széles árukínálattal rendelkező üzletében, válassza a polcos állványokat ! Forduljon hozzánk bizalommal és válogasson termékeinkből! A bővebb információkat a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén kérje kollégáinktól és ismerje meg jobban az általunk forgalmazott polcos állványokat!

Polcos állványokkal nem jelent nehézséget megőrizni a rendet! 

Sok vállalkozásnak komoly problémát jelent az irattárban vagy a tárolóhelyiségekben megőrizni a rendet, ami viszont roppant fontos lenne a hatékony és gyors munkavégzés szempontjából. Az állandó rendrakás rengeteg időt és energiát vesz el a dolgozóktól, ráadásul közülük nem sokuknak van kedve munkaidő alatt vagy után a pakolással foglalkozni. Ha Ön megelégelte az átláthatatlanságot, vessen véget a rendetlenségnek polcos állványokkal!

A polcos állványokkal nem jelent nehézséget megőrizni a rendet hosszú távon, ugyanis a berendezések szinte rávezetik a használót a rendszerezésre. Az állványokat saját szisztéma szerint tudja használni, szinte bármit tárolhat rajtuk, masszívak, strapabírók, rengeteget iratot, irodaszert képesek elnyelni és praktikusan tárolni. A polcos állványokat csak egyszer kell elrendeznie, utána többet nem kell amiatt bosszankodnia, hogy a felfordulás miatt nem talál dokumentumokat, irodaszereket.

A polcos állványok megrendeléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken ​!

polcos állványok

Növekszik a raktárkészlet, de a raktár nem? Oldja meg a problémát polcos állványokkal!

Az adattárolás a korszerű technológiának köszönhetően ma már mindenhol elektronikus formátumban történik, de nem teljes egészében. A papír használata még mindig meghatározó, sok helyen a papír alapú dokumentumokat digitalizálják, de mindkét típust megtartják. Tény, hogy a papír sokkal több helyet foglal, nem lehet egy kis helyre bezsúfolni, mert, ahogy gyűlik, úgy követel egyre több helyet magának. Szerencsére a raktártechnika is lépést tart a növekvő igényekkel, és olyan tárolókat kínál a felhasználóknak, amik minden igénynek maximálisan képesek eleget tenni.

A polcos állványokat az irattárakba, dokumentumtárolásra kialakított raktárakba is ajánljuk. Amennyiben nem ilyen tárolókat használ, érdemes őket közelebbről is megismerni, és mérlegelni az előnyeiket. Sokan küzdenek helyhiánnyal, de nincs lehetőségük nagyobb alapterületű helyre költöztetni az iratokat. Ön is ilyen jellegű problémával bírkózik? Egyre több és több dokumentum érkezik, amiket el kellene helyezni biztonságban és szakszerűen, de a jelenlegi tároló rendszer kapacitása véges? Van megoldás, méghozzá egy új polcos állvány beszerzése!

Nem kell feltétlenül nagyobb és drágább helyet bérelni, elég lehet, ha új polcos állványokkal rendezi be a régi tárolót. Mit tudnak a polcos állványok, amitől ennyire jól ki lehet őket használni? Az összeállításuk gyors és egyszerű, nincs szükség hozzájuk szerszámokra. Az igényeknek megfelelően variálhatóak, tetszés szerint növelhető, vagy csökkenthető a polcok száma, maximálisan ki lehet használni a segítségükkel az összes, rendelkezésre álló helyet. Több méretben is rendelhetőek, ideális tárolóegységek gyakorlatilag mindenhová. A polcos állványok sokoldalúságát kiegészíti a nagy teherbírásuk, a súlyos dobozok sem fognak ki rajtuk.

Amennyiben úgy döntött, hogy ad egy esélyt a polcos állványoknak​, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken, és érdeklődjön az általunk forgalmazott raktártechnikai termékekről!

 Segítse munkáját polcos állványokkal! 

Legyen szó asztalos- vagy autószerelő műhelyről, esetleg irodai raktárhelyiségről, nem maradhatnak el a polcos állványok, nem véletlenül. Ezek a berendezések rendkívül nagy segítséget nyújtanak a mindennapi munkavégzéshez az alkalmazottaknak, hiszen a polcos állványokkal sokkal átláthatóbbá válik a terület, így bármilyen használni kívánt szerszámot, dokumentumot rövid idő alatt meg lehet találni az állványokon. Ha Ön is szeretné megkönnyíteni a munkavégzést, szerezze be kínálatunkból polcos állványait!

Polcos állványainkkal könnyedén rendet fog tudni tartani a munkaterületén, így nem telhet el azzal az idő, hogy a feladatok elvégzéséhez szükséges szerszámokat, eszközöket keresse. A megfelelő tárolási körülmények ezeknek a kiegészítőknek is jót tesznek, hiszen biztonságosan el tudja helyezni őket, ameddig nincs rájuk szükség, így véletlenül sem teheti ki sérülésveszélynek.

Ha szeretné polcos állványokkal bővíteni munkaterületét, vegye fel velünk a kapcsolatot, és vásárolja meg kínálatunkból az igényeinek megfelelő berendezést!

Polcos állvány

​A polcos állványokat asztalos műhelyekbe is ajánljuk!

Vannak olyan szakmák, amelyek rengeteg szerszámot igényelnek, ha valaki igazán jól szeretné végezni a feladatait. Ide tartozik az asztalos munka is: számtalan szerszámra, alapanyagra, berendezésre van szüksége egy felkészült szakembernek. Gyaluk, fűrészek, reszelők, vésők, csiszolók széles sora áll rendelkezésre a munka megkönnyítésére. Azonban ezeket az esetenként nagyméretű szerszámokat, gépeket tárolni is kell, méghozzá biztonságosan, átláthatóan és könnyen hozzáférhetően. Erre kínálunk egy hatékony megoldást: polcos állványaink tökéletes választásnak bizonyulnak asztalos műhelyekbe is!

A polcos állványok segítségével átláthatóan, logikusan elrendezve tárolható minden szerszám. Értelemszerűen a gyakrabban használatos eszközöket érdemes könnyen elérhető magasságba tenni, a nagyobb gépeket minél lentebbre, a viszonylag ritkán szükséges szerszámokat pedig feljebb, ahol kevésbé vannak útban. A polcos állványok elősegítik a műhelyben a rend fenntartását, ám ahhoz, hogy ez valóban meg is valósuljon, olyan egységes tárolási rendszerre van szükség, amelyet minden dolgozó betart. Vagyis mindenkinek tisztában kell lennie vele, hogy minek hol van a pontos helye, és ezt szigorúan be kell tartani. Az eszközöket és a megmaradt vagy más miatt raktározandó alapanyagokat sértetlenségük érdekében célszerű egymástól elkülönítve tárolni.

Egy asztalos műhelyben kiemelt jelentősége van annak is, hogy a használatban lévő polcos állvány mennyire strapabíró. Természetes, hogy stabilnak, nagy teherbírásúnak kell lennie. Nem szabad az olyan praktikus dolgokról sem megfeledkezni, mint hogy jó, ha könnyen tisztítható. A műhelyben rengeteg a por, ami mindenhol megtelepszik. Az ideális polcos állvány néhány mozdulattal tisztítható, egy egyszerű nedves rongy segítségével.

Önnek is gondot jelent asztalos műhelyében a szerszámok raktározása? Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza polcos állványainkat! Ha szeretne többet tudni termékeinkről, megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk részletes tájékoztatást!

Kicsinek érzi a régi raktárat? Nem biztos, hogy újra kell cserélnie! Gondolkodjon új polcos állványokban és raklapos állványrendszerekben!

Úgy érzi, hogy a raktára, amit eddig használt kezd kicsit szűkössé válni? Ami korábban egyszerűen és könnyen elfért, az a mostani rendszerben a megnövekedett árukészlet mellett már nem tartható? Csak komoly logisztika árán tudja a polcokra és állványokra bezsúfolni azt az áru mennyiséget, amit egyetlen raktárban kellene tárolnia? Ha igen, akkor valószínűleg már felmerült Önben a kérdés, hogy nem lenne-e érdemes mindent nagyobb raktárba költöztetni. Mielőtt így döntene, gondolkodjon el és vegye számba az összes alternatívát! Egy nagyobb raktár bérlése minden bizonnyal megoldhatná a helyhiányból és a nagyobb mennyiségű árukészletből fakadó problémákat, de nyilvánvalóan magasabb kiadásokat is jelentene. Biztosan szüksége van arra a nagyobb helyiségre? Lehet, hogy  egy kis logisztikával a régi raktárból is ki tudja hozni a benne szunnyadó lehetőségeket.

A polcos állványok vagy a raklapos állványrendszerek legújabb generációinak használatával a kisebb területen belül is praktikusan megoldható a raktározás.

Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg termékeinket, amiket Ön is sikerrel hasznosíthat a saját raktárában! Miért pont a mi polcos állványaink és raklapos állványrendszereink lesznek ideálisak az Ön számára? Ezeknek a raktárberendezéseknek a használatával lehetségessé válik az optimálisabb helykihasználás, ami talán a mostani berendezése nem tesz lehetővé. A személyes igényekhez igazítható polcos állványok és raklapos állványrendszerek tetszés szerint alakíthatóak mind magasság, mind a polcok száma és a polcok közti távolság szempontjából is. Amit a más jellegű polcok nem tudnak megadni, azt ezek a rendszerek magukban rejtik.

Miért költözne át egy nagyobb raktárba, ha a korszerű polcos állványaink és raklapos állványrendszereink a meglévő raktárából is képesek kihozni a maximumot, még akkor is, ha több árut kell raktároznia a szokásosnál? Kérjen tőlünk nyugodtan szakmai tanácsot, tájékozódjon termékeinkről és rendezze át tároló helyiségét a megváltozott igényeinek megfelelően!

A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén kapcsolatba léphet velünk polcos állványaink és raklapos állványrendszereinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért!

Nagyobb munkaterületre van szüksége? Szabadítson fel helyet polcos állványrendszereinkkel!

Legyen szó bármilyen ipari területről, a szakembereknek a munkavégzéshez szellős, viszonylag nagy térre van szükségük, azonban az évek során felgyülemlett szerszámok, munkagépek jelentős helyet foglalnak el. Ilyenkor elkezdik rendezgetni a területet, azonban így sem járnak sikerrel. Ha Ön valóban kedvező megoldást keres a helyfelszabadításhoz, válassza polcos állványrendszereinket!

Polcos állványrendszereink nem foglalnak nagy helyet, mégis képesek elnyelni rengeteg szerszámot és munkaeszközt. Előfordulhat, hogy nemcsak az eszközök mennyisége, hanem a rendezetlensége is helyet foglal a területből. Ha polcos állványrendszereink beszerzése mellett dönt, könnyedén rendet tarthat a munkaterületen, így mindig szellős, nagy terület fog rendelkezésre állni a feladatok elvégzéséhez.

Szabadítson fel helyet Ön is polcos állványrendszereinkkel, és élvezze a rendelkezésre álló szabad terület előnyeit! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szerezzen be polcos állványt és raklapos állványrendszert, ha új raktárba költözik! 

Aki raktárat bérel, az tudja jól, hogy ez csak egy ideiglenes szerződés, amit bármikor egy újra cserélhet. Sok minden befolyásolja azt, hogy éppen mi felel meg az igényeknek. Alakulhat úgy, hogy úgy dönt, új raktárba költözteti az áruit, mert az olcsóbb, jobb helyen van, nagyobb, vagy sokoldalúbb. Ha így áll a helyzet, fontolja meg azt is, hogy mivel fogja berendezni az új raktárat! Javasoljuk, hogy vegye fel a raktárberendezések listájára a polcos állványokat és a raklapos állványrendszereket is!

Miért érdemes ezekkel a berendezésekkel számolni? Először is azért, mert kifejezetten raktárberendezésnek tervezték őket, tehát minden megvan bennük, ami az igazán hatékony tárolás megvalósításához csak kellhet. Minden oldalról könnyen megközelíthető állványrendszerekről van szó, amik átlátható és jól rendszerezhető tárolást tesznek lehetővé, de a legjobb a polcos állványokban és a raklapos állványrendszerekben az, hogy a tulajdonos igényei szerint alakíthatóak.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken , és válogasson raktártechnikai termékeink közül: rendeljen polcos állványt és a raklapos állványrendszert!

Tegye átláthatóvá a műhely szerszámkészletét polcos állványokkal! 

Legyen szó háztartási gép szervizről vagy autóműhelyről, a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen az átlátható munkaterület, hiszen rendetlen körülmények között nem lehet minőségi munkát végezni. Ennek fenntartásához számtalan megoldás áll a műhely tulajdonosok rendelkezésére, így a saját igényeiknek megfelelően szerezhetik be a szerszámaik, alkatrészeik, egyéb kiegészítőik tárolásához a szükséges berendezéseket. Ha Önnek is fontos a rend a munkaterületén, válassza polcos állványainkat!

A polcos állványokkal nemcsak ideiglenesen, hanem tartósan átláthatóságot biztosíthat a műhelybe. A rakodóterületek praktikusan vannak kialakítva és megfelelő teherbírással rendelkeznek, így a masszívabb, nagyobb tömegű szerszámoknak is tökéletes tárolási körülményeket teremthet. A polcos állványok széles méretválasztékban állnak a vásárlók rendelkezésére, így mindenki az igényeinek és a műhely kialakításának megfelelően szerezheti be a berendezéseket.

Ne feledje, munkája hatékonyságát jelentősen meghatározza a környezet rendezettsége! Vásároljon polcos állványokat választékunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Rendezett térre van szüksége?
​Vásároljon polcos állványokat ​! 

Legyen szó raktárról, vagy ipari területről, elengedhetetlen, hogy a munkaterület rendezett és átlátható legyen, hiszen csak így valósulhat meg a gyors és hatékony munkavégzés! Ahhoz, hogy a telephelyen mindennek meglegyen a helye, és ne alakuljon ki káosz a helyiségekben, polcos állványokat  érdemes beszerezni, amelyeknek köszönhetően könnyedén tárolhat alkatrészeket, szerszámokat, vagy egyéb árucikkeket! 

Ha a kínálatunkban fellelhető polcos állványok  mellett dönt, csakis előnyös helyzetbe kerülhet, ugyanis a termékek magas szintű minőséget képviselnek, rendkívül nagy teherbírással rendelkeznek és nem utolsósorban strapabíró, masszív darabok! Polcos állványaink  széles méretválasztékban érhetőek el, ennek köszönhetően a helyiség méreteihez igazíthatja őket! Megfelelő belmagasság esetén akár galériát is kiépíthet a segítségükkel! 

Alakítson ki raktáraiban megfelelő tárolási rendszert, vásároljon polcos állványt ! Keressen minket bizalommal!

Az űrlapot sikeresen elküldted!
Telefon:+36 20 268 5760
E-mail:maxiszer@maxiszer.hu
Elérhetõségek