INTRALOGISZTIKAI MEGOLDÁSOK
Weboldal alcíme
RAKTÁRTECHNIKAI MEGOLDÁSOK
INTRALOGISZTIKAI

SZAKMAI INFORMÁCIÓK 

Használja ki a rendelkezésre álló területet raklapos állványrendszereinkkel!

Az emberek többsége elsőre azt gondolná, hogy egy hatalmas raktárban minden munkaeszköznek, berendezésnek, vagy forgalmazott árunak megvan a helye. Az esetek többségében az az igazság, hogy a rendelkezésre álló terület nincs kellően kihasználva, ugyanis hiányoznak az olyan berendezések, amelyek ezt lehetővé tennék. Ha Ön szeretné kihasználni a rendelkezésre álló, tágas területet a raktárában, válassza a raklapos állványrendszereket!

Raklapos állványrendszereinkkel százszázalékban kihasználhatja a rendelkezésre álló területet, nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is. Jellemző a raktárakra a hatalmas belmagasság, amit a praktikus tárolás érdekében érdemes kitölteni; ebben nyújtanak segítséget raklapos állványrendszereink, így többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy nincs elég hely a tároláshoz.

Válasszon okos megoldást a helykihasználásra, szerezzen be raklapos állványrendszereket! Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

Nagyobb munkaterületre van szüksége? Szabadítson fel helyet polcos állványrendszereinkkel!

Legyen szó bármilyen ipari területről, a szakembereknek a munkavégzéshez szellős, viszonylag nagy térre van szükségük, azonban az évek során felgyülemlett szerszámok, munkagépek jelentős helyet foglalnak el. Ilyenkor elkezdik rendezgetni a területet, azonban így sem járnak sikerrel. Ha Ön valóban kedvező megoldást keres a helyfelszabadításhoz, válassza polcos állványrendszereinket!

Polcos állványrendszereink nem foglalnak nagy helyet, mégis képesek elnyelni rengeteg szerszámot és munkaeszközt. Előfordulhat, hogy nemcsak az eszközök mennyisége, hanem a rendezetlensége is helyet foglal a területből. Ha polcos állványrendszereink beszerzése mellett dönt, könnyedén rendet tarthat a munkaterületen, így mindig szellős, nagy terület fog rendelkezésre állni a feladatok elvégzéséhez.

Szabadítson fel helyet Ön is polcos állványrendszereinkkel, és élvezze a rendelkezésre álló szabad terület előnyeit! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A polcos állvány és a raklapos állványrendszer a dokumentumtárolás szolgálatában

A dokumentumtárolás olyan szolgáltatás, amire szükség van, hiszen, ha egy cég papíralapú dokumentumokkal dolgozik, akkor azokat tárolni is kell valahol. Az évek múlásával a papír mennyisége egyre csak növekszik, a dossziék, mappák számára nem elég már egy iratszekrény.

A dokumentumtárolással foglalkozó cégek képesek elég helyet biztosítani a dokumentumok számára, amiket irattárakban, vagy raktárakban tárolnak. Nekik ajánljuk a tárolásra kiváló polcos állványainkat.

Ha olyan polcrendszerre szeretne beruházni, amivel az ügyfelei igényeit maximálisan kiszolgálhatja, keressen minket bizalommal, és rendeljen professzionális polcos állványaink közül! Ezekkel a polcos állványokkal a helytakarékos és az átlátható dokumentumtárolás egyaránt megvalósítható. Kisebb területen is hatékony irattárolást lehet véghezvinni, ha a megfelelő raktárberendezésekkel vág bele!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, szívesen tájékoztatjuk a részletekről!

Szerezzen be polcos állványt és raklapos állványrendszert, ha új raktárba költözik! 

Aki raktárat bérel, az tudja jól, hogy ez csak egy ideiglenes szerződés, amit bármikor egy újra cserélhet. Sok minden befolyásolja azt, hogy éppen mi felel meg az igényeknek. Alakulhat úgy, hogy úgy dönt, új raktárba költözteti az áruit, mert az olcsóbb, jobb helyen van, nagyobb, vagy sokoldalúbb. Ha így áll a helyzet, fontolja meg azt is, hogy mivel fogja berendezni az új raktárat! Javasoljuk, hogy vegye fel a raktárberendezések listájára a polcos állványokat és a raklapos állványrendszereket is!

Miért érdemes ezekkel a berendezésekkel számolni? Először is azért, mert kifejezetten raktárberendezésnek tervezték őket, tehát minden megvan bennük, ami az igazán hatékony tárolás megvalósításához csak kellhet. Minden oldalról könnyen megközelíthető állványrendszerekről van szó, amik átlátható és jól rendszerezhető tárolást tesznek lehetővé, de a legjobb a polcos állványokban és a raklapos állványrendszerekben az, hogy a tulajdonos igényei szerint alakíthatóak.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken , és válogasson raktártechnikai termékeink közül: rendeljen polcos állványt és a raklapos állványrendszert!

Tegye átláthatóvá a műhely szerszámkészletét polcos állványokkal! 

Legyen szó háztartási gép szervizről vagy autóműhelyről, a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen az átlátható munkaterület, hiszen rendetlen körülmények között nem lehet minőségi munkát végezni. Ennek fenntartásához számtalan megoldás áll a műhely tulajdonosok rendelkezésére, így a saját igényeiknek megfelelően szerezhetik be a szerszámaik, alkatrészeik, egyéb kiegészítőik tárolásához a szükséges berendezéseket. Ha Önnek is fontos a rend a munkaterületén, válassza polcos állványainkat!

A polcos állványokkal nemcsak ideiglenesen, hanem tartósan átláthatóságot biztosíthat a műhelybe. A rakodóterületek praktikusan vannak kialakítva és megfelelő teherbírással rendelkeznek, így a masszívabb, nagyobb tömegű szerszámoknak is tökéletes tárolási körülményeket teremthet. A polcos állványok széles méretválasztékban állnak a vásárlók rendelkezésére, így mindenki az igényeinek és a műhely kialakításának megfelelően szerezheti be a berendezéseket.

Ne feledje, munkája hatékonyságát jelentősen meghatározza a környezet rendezettsége! Vásároljon polcos állványokat választékunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Használja ki a nagy belmagasságot raklapos állványrendszerekkel! 

 

A legtöbb raktárhelyiség egyik legnagyobb előnye, hogy terjedelmes belmagassággal rendelkeznek. Ezt a kedvező tulajdonságot célszerű kihasználni annak érdekében, hogy a helyiség ne legyen túlzsúfolt. Kamatoztassa Ön is a raktárhelyiség nagy belmagasságát, ehhez pedig vásároljon raklapos állványrendszereket választékunkból!

A raklapos állványrendszerekkel száz százalékban kihasználhatja a rendelkezésre álló raktárterület minden egyes pontját. Berendezéseink alkalmazása teljes mértékben biztonságos, masszív szerkezetük időtálló, így hosszú éveken át képesek lesznek kiszolgálni a munkaterületen felmerülő igényeket. A raklapos állványrendszereket egyedi igények alapján is legyártathatja, így valóban a raktárterület adottságaihoz igazíthatja a berendezéseket. 

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat és az egyedi igények alapján legyártatná a raklapos állványrendszereket, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, szívesen segítünk!

A rakodólapos állványok ​ előnyeiről bővebben 

rakodólapos állványok  vagy raklapos állványok megbecsült és oszlopos tagjai a raktártechnikának. Nem véletlenül, hiszen sokoldalú állvány típusról van szó, ami számos pozitív tulajdonsággal képes segíteni és jobbá tenni a tárolást, raktározást.

rakodólapos állványok  egy raklapok számára kialakított állvány rendszert takarnak, ahol a keretet vízszintes tartó gerendák fogják össze. Az egyes elemeket megbízható csavarkötés fogja össze, ami nagy stabilitást kölcsönöz az állványrendszernek, másfelől lehetővé teszi az esetleges sérüléseket követően az egyedi alkatrész cserét. A rakodólapos állványok  használatával jobb helykihasználás valósítható meg, optimális kialakítást tesznek lehetővé, ahol az áru átlátható tárolása valósítható meg. Nem csupán könnyen rendszerezhető és egyszerűen átlátható egy ilyen állványrendszer, de egyszerűen variálható is, a szintek távolsága változtatható, a rendszer bővíthető, szűkíthető. Ennek köszönhetően abszolút az adott igényeknek és adottságoknak megfelelően kialakítható a rendszer.
​A rakodólapos állványok  alkalmazásával a hozzáférés egyszerűbb, az árukiadás bonyodalom mentesebb, a leltározás átláthatóbb lesz.

Keressen minket, és tudjon meg többet állványainkról!

A MAXI-SZER KFT. fő termékei közé tartozik az egyedi igények alapján megtervezett és legyártott üzemberendezések telepítése. Ezen eszközök jelentős része saját üzemünkben készül, ezért az elképzeléseknek csak a fantázia szab határt.

Hasonlóan fontos terület a munkahely, munkaterület megfelelő védelme. Partnerünk, az M.P.M. s.l.r. számos korszerű megoldást kínál a műanyag védőelem rendszerek ​ területén.

Rendezett térre van szüksége?
​Vásároljon polcos állványokat ​! 

Legyen szó raktárról, vagy ipari területről, elengedhetetlen, hogy a munkaterület rendezett és átlátható legyen, hiszen csak így valósulhat meg a gyors és hatékony munkavégzés! Ahhoz, hogy a telephelyen mindennek meglegyen a helye, és ne alakuljon ki káosz a helyiségekben, polcos állványokat  érdemes beszerezni, amelyeknek köszönhetően könnyedén tárolhat alkatrészeket, szerszámokat, vagy egyéb árucikkeket! 

Ha a kínálatunkban fellelhető polcos állványok  mellett dönt, csakis előnyös helyzetbe kerülhet, ugyanis a termékek magas szintű minőséget képviselnek, rendkívül nagy teherbírással rendelkeznek és nem utolsósorban strapabíró, masszív darabok! Polcos állványaink  széles méretválasztékban érhetőek el, ennek köszönhetően a helyiség méreteihez igazíthatja őket! Megfelelő belmagasság esetén akár galériát is kiépíthet a segítségükkel! 

Alakítson ki raktáraiban megfelelő tárolási rendszert, vásároljon polcos állványt ! Keressen minket bizalommal!

Az űrlapot sikeresen elküldted!