INTRALOGISZTIKAI MEGOLDÁSOK
Weboldal alcíme
RAKTÁRTECHNIKAI MEGOLDÁSOK
INTRALOGISZTIKAI

SZAKMAI INFORMÁCIÓK 

Raklapos állványrendszerek: a hatékony raktár nélkülözhetetlen kellékei

Egy raktár csakis akkor lehet igazán hatékony, ha a tárolás is hatékonyan van megoldva. A polcokra rakodás hosszadalmas művelet, és nem is mindig éri meg foglalkozni vele, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a beérkező áru csak néhány napot tölt a raktárban, mielőtt továbbszállítanák. Amikor nagy az átmenő forgalom, akkor többnyire raklapon maradnak a termékek, viszont ezeket is helytakarékosan kell elhelyezni; erre szolgálnak a raklapos állványrendszerek.

A raklapos állványrendszer stabil, nagy teherbírású és helytakarékos, így tökéletes választás az olyan raktárakba, amelyekben rövid időn belül nagymennyiségű árut kell elhelyezni akár rövid időre is. Ezek mellett azonban sokoldalú is, hiszen az aktuális igényekhez és a rendelkezésre álló térhez lehet igazítani, így bármilyen, raklapokon tárolt termék elhelyezését meg lehet vele oldani; a bármilyen pedig szó szerint értendő, hiszen akár élelmiszerek, akár lapra szerelt bútorok elhelyezésre is alkalmas, és sem a méret, sem a súly nem jelent számára problémát.

Egyetlen fontos kiegészítőt kell beszerezni a raklapos állványrendszer mellé, ami nélkül viszont lehetetlen a használata: egy villás emelőtargoncát. Egy raklapos állványrendszer ugyanis közel 10 méter magas is lehet, ehhez tehát mindenképpen szükséges egy olyan berendezés, amivel megoldható a rakodás a legfelső szintekre is. Természetesen a rendszer méreteit a raktár belmagassága, illetve a megrendelő igényi is befolyásolják, tehát ha Ön raklapos állványokat szeretne a raktárában elhelyezni, akkor bármilyen is az épület, nálunk megtalálhatja a megfelelő raktárberendezést.

Termékeink nem csak kiváló minőségűek, de kedvező árúak is, sőt, ha igazán alacsony költséggel szeretné berendezni új raktárát, akár használt raklapos állványrendszereket is beszerezhet tőlünk! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjen árajánlatot honlapunkon, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink ​ egyikén!

raklapos állványrendszer

A raklapos állványrendszer még mindig a legjobb választás raktározáshoz! 

A hatékony raktározás ott kezdődik, hogy felmérjük, pontosan mire is van szükség ahhoz, hogy a legjobbat tudjuk kihozni a rendelkezésünkre álló lehetőségekből. Ahol elsősorban raklapos áru tárolása a cél, ott jó hasznát veszik az okosan megválasztott tároló elemeknek. A raklapos állványrendszer minden tekintetben tökéletes erre a célra. Az alábbiakban azt is összefoglaljuk röviden, hogy miért.

A raklapos állványrendszerek egyik fő erőssége a nagy teherbírás, ez pontosan az, amire szükség van az olyan nagy méretű és sokszor meglehetősen masszív súllyal rendelkező dolgoknál, mint amilyenek a raklapos áruk. A kikezdhetetlenség tehát a raklapos állványrendszerek egyik fő erénye, de korántsem az egyetlen. Emellett még az is elmondható róluk, hogy rugalmasak, úgy alakíthatóak, ahogyan arra szükség van. Természetesen ezalatt a polcok közötti távolságot kell érteni. Tehát a raklapos állványrendszerek nem fix méretekkel rendelkeznek, hanem a raktár méreteihez, az árucikkek fizikai tulajdonságaihoz, illetve a raktárban használt eszközök paramétereihez lehet őket pontosan igazítani.

Amilyen általános megoldás ez a tárolásra, olyan sokoldalú is. Miért keresne mást, ha a raklapos állványrendszer már olyan sok mindenkinek bevált? Nem véletlenül alkalmazzák számos helyen, olyan változatos területeken, mint amilyen a kereskedelem, az ipar is. Egyaránt megállja a helyét beltéren és kültéren, nem árt neki a fokozott használat sem. Problémamentesen össze lehet szerelni, gyorsan lehet telepíteni, szállítani is, fel lehet szerelni különféle kiegészítőkkel.

A raklapos állványrendszer természetesen csak akkor képes beváltani a hozzá fűzött reményeket, ha maga az állványrendszer is megbízható és magas színvonalat képvisel. Mi pontosan ilyen raktárberendezéseket forgalmazunk. Keressen fel minket bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődését, és ismerje meg közelebbről termékeinket! Minden kérdésére válaszolunk feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Új raklapos állványrendszerek? Rendezze be velünk induló vállalkozása raktárát! 

Egy induló vállalkozás esetében rengeteg mindenre kell odafigyelniük a tulajdonosoknak, hogy minden zökkenőmentesen haladhasson a kijelölt célok felé. Azok a cégek, amelyek termékkereskedelemmel is foglalkoznak, nem feledkezhetnek meg a raktárhelyiségek berendezéséről sem. Ha Önnek is nemrég indult kereskedelmi vállalkozása, és a raktárhelyiséget szeretné berendezni, válassza ehhez raklapos állványrendszereinket!

Raklapos állványrendszereinkkel olyan korszerű, biztonságos és rendezett körülményeket biztosíthat a raktárban, aminek köszönhetően garantáltan zökkenőmentes lesz a cég indulása. Ezek a berendezések százszázalékban megbízhatók, strapabírók, így vállalkozása már a kezdetektől fogva alkalmas lesz a nagy mennyiségű áru fogadására is. Raklapos állványrendszereink éveken át ki fogják szolgálni vállalkozását.

Rendezzük be együtt induló vállalkozása raktárhelyiségét! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és szerezze be a szükséges mennyiségben cége raklapos állványrendszereit

Raklapos állványrendszer

Polcos állványaink bármelyik szerelőműhelyben megállják helyüket! 

Legyen szó autószerelő, asztalos vagy bármilyen más műhelyről, rendkívül fontos, hogy a szerszámok, berendezések rendezetten legyenek tárolva. Ez a munka menetének szempontjából fontos, ugyanis, ha minden munkaeszköznek megvan a pontos tárolási helye, úgy nem mehetnek el értékes percek azzal, hogy a szakemberek megtalálják az adott feladat elvégzéséhez szükséges szerszámokat. A rend megőrzéséhez számtalan megoldás áll rendelkezésre: a legegyszerűbb és legpraktikusabb, ha polcos állványokat vásárol a rendezett tároláshoz.

A választékunkból beszerezhető polcos állványok bármelyik szerelőműhelyben megállják helyüket. Használatukkal saját szisztéma szerint alakíthatja ki a rendet a szerszámok között, így rövid idő alatt, mindig meg fogja találni azokat a munkaeszközöket, amikre éppen szüksége van. Polcos állványaink kiváló teherbírással rendelkeznek, több szerszámot, nagyobb berendezést is képesek elbírni.

Ha szeretne kifogástalan rendet teremteni a munkaterületen, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és szerezze be műhelye polcos állványait !


polcos állványok

A polcos állványok nagy áruválaszték esetén is megállják a helyüket!

A raktározás számos helyen megoldandó probléma, ami az olyan üzletekben is fennáll, ahol nagy áruválasztékot kínálnak. Mivel ezek az üzletek folyamatosan működnek, sokoldalú tároló rendszerre van szükségük, olyanra, ami az igényeikhez szabott.

Az természetesen elengedhetetlen, hogy a tárolókban mindennek elég hely legyen. Fontos, hogy mindent biztonságosan lehessen raktározni, ott is, ahol egyébként kicsi a forgalom, de sokféle áru van a polcokon. Az olyan dolgok, mint a szerszámok, alkatrészek, használati tárgyak, pipere termékek, élelmiszerek vagy kerti áru mind helyet kaphatnak ilyen polcrendszereken. Az ideális tárolóban van elég hely, a méretbeli különbség nem akadályozó tényező és könnyen hozzá lehet férni az áruhoz.

A polcos állványok olyan állványrendszerek, amik a sokoldalúságuknak köszönhetően kisebb alapterületen is hasznosíthatóak. Egy polcos állványrendszer nem egy elemből áll, hanem szét lehet szerelni. Ez annak köszönhető, hogy úgy tervezték, hogy akár többször is összerakható és szétszedhető legyen. Néhány mozdulat elég ahhoz, hogy a kívánt méretben és formában lehessen használni. 

Egy raktárban minden holminak jut hely, ha ilyen polcos állványra pakolják akár a szerszámokat vagy a háztartási gépeket is. A polcos állvány kiválóan alkalmas arra, hogy rendszerezett és átlátható módon lehessen mindent tárolni. A polcos állványok a kapcsos kialakításnak köszönhetik ezt a könnyű alakíthatóságukat. A csavarok itt hiányoznak, helyettük beakasztható kapcsok szolgálnak az polcelemek összefűzésére. Ezek több helyre is beilleszthetőek, ezért a polcok magassága és a közöttük lévő távolság tetszés szerint változtatható. Az eredmény maximális helykihasználás és sokoldalú tárolási rendszer, aminek segítségével mindennek meglesz a maga helye!

Amennyiben professzionális raktárberendezést szeretne használni széles árukínálattal rendelkező üzletében, válassza a polcos állványokat ! Forduljon hozzánk bizalommal és válogasson termékeinkből! A bővebb információkat a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén kérje kollégáinktól és ismerje meg jobban az általunk forgalmazott polcos állványokat!

Cserélje le régi raklapos állványrendszereit!  

Rengeteg olyan raktárhelyiség van manapság, ahol igencsak elavult raklapos állványrendszerek találhatók, amelyek nem igazán tudják betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A tulajdonosok megpróbálják rendbe tenni az elöregedésből fakadó hibákat, azonban ez nem sokat segít, ráadásul egyes esetekben a javítás után még balesetveszélyessé is válnak a berendezések. Ha az Ön raktárában is találhatók ilyen állványrendszerek, a saját és mások biztonságának érdekében cserélje le ezeket, és szerezze be az új raklapos állványrendszereket tőlünk!

Cégünktől megbízható, a kor követelményeinek megfelelő, masszív raklapos állványrendszereket vásárolhat, amelyekre hosszú távon számíthat a raktárában. Állványrendszereinkkel ismét biztonságos körülményeket tud teremteni, így mindenki megfelelően tudja végezni a munkáját, hiszen nem kell attól tartania, hogy a bizonytalan szerkezetű raklapos állványrendszerek miatt balesetet szenvedne.

A vásárláshoz bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken ​!

Polcos állványokkal nem jelent nehézséget megőrizni a rendet! 

Sok vállalkozásnak komoly problémát jelent az irattárban vagy a tárolóhelyiségekben megőrizni a rendet, ami viszont roppant fontos lenne a hatékony és gyors munkavégzés szempontjából. Az állandó rendrakás rengeteg időt és energiát vesz el a dolgozóktól, ráadásul közülük nem sokuknak van kedve munkaidő alatt vagy után a pakolással foglalkozni. Ha Ön megelégelte az átláthatatlanságot, vessen véget a rendetlenségnek polcos állványokkal!

A polcos állványokkal nem jelent nehézséget megőrizni a rendet hosszú távon, ugyanis a berendezések szinte rávezetik a használót a rendszerezésre. Az állványokat saját szisztéma szerint tudja használni, szinte bármit tárolhat rajtuk, masszívak, strapabírók, rengeteget iratot, irodaszert képesek elnyelni és praktikusan tárolni. A polcos állványokat csak egyszer kell elrendeznie, utána többet nem kell amiatt bosszankodnia, hogy a felfordulás miatt nem talál dokumentumokat, irodaszereket.

A polcos állványok megrendeléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken ​!

polcos állványok

Növekszik a raktárkészlet, de a raktár nem? Oldja meg a problémát polcos állványokkal!

Az adattárolás a korszerű technológiának köszönhetően ma már mindenhol elektronikus formátumban történik, de nem teljes egészében. A papír használata még mindig meghatározó, sok helyen a papír alapú dokumentumokat digitalizálják, de mindkét típust megtartják. Tény, hogy a papír sokkal több helyet foglal, nem lehet egy kis helyre bezsúfolni, mert, ahogy gyűlik, úgy követel egyre több helyet magának. Szerencsére a raktártechnika is lépést tart a növekvő igényekkel, és olyan tárolókat kínál a felhasználóknak, amik minden igénynek maximálisan képesek eleget tenni.

A polcos állványokat az irattárakba, dokumentumtárolásra kialakított raktárakba is ajánljuk. Amennyiben nem ilyen tárolókat használ, érdemes őket közelebbről is megismerni, és mérlegelni az előnyeiket. Sokan küzdenek helyhiánnyal, de nincs lehetőségük nagyobb alapterületű helyre költöztetni az iratokat. Ön is ilyen jellegű problémával bírkózik? Egyre több és több dokumentum érkezik, amiket el kellene helyezni biztonságban és szakszerűen, de a jelenlegi tároló rendszer kapacitása véges? Van megoldás, méghozzá egy új polcos állvány beszerzése!

Nem kell feltétlenül nagyobb és drágább helyet bérelni, elég lehet, ha új polcos állványokkal rendezi be a régi tárolót. Mit tudnak a polcos állványok, amitől ennyire jól ki lehet őket használni? Az összeállításuk gyors és egyszerű, nincs szükség hozzájuk szerszámokra. Az igényeknek megfelelően variálhatóak, tetszés szerint növelhető, vagy csökkenthető a polcok száma, maximálisan ki lehet használni a segítségükkel az összes, rendelkezésre álló helyet. Több méretben is rendelhetőek, ideális tárolóegységek gyakorlatilag mindenhová. A polcos állványok sokoldalúságát kiegészíti a nagy teherbírásuk, a súlyos dobozok sem fognak ki rajtuk.

Amennyiben úgy döntött, hogy ad egy esélyt a polcos állványoknak​, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken, és érdeklődjön az általunk forgalmazott raktártechnikai termékekről!

Nagyobb raktárhelyiségbe költözik? A raklapos állványrendszerekről ne feledkezzen meg! 

Vállalkozása folyamatosan bővül, és emiatt most új, nagyobb raktárhelyiségre lesz szükség? Mindenképp korszerű berendezések használatával szeretné kialakítani az új helyet? Ehhez szüksége lesz raklapos állványrendszerekre is? Ha a kérdésekre igennel felelt, szerezze be kínálatunkból új raktárhelyiség raklapos állványrendszerét!

A választékunkban megtalálható raklapos állványrendszerek rendkívül megbízható, strapabíró berendezések, amelyek tökéletesen ki fogják szolgálni vállalkozása új raktárhelyiségét, hosszú távon. A raklapos állványrendszerek legnagyobb előnye, hogy használatukkal a rendelkezésre álló teret valóban praktikusan ki lehet használni. Berendezéseink kedvező áron vásárolhatók meg, így nem lehet a cég számára anyagilag megterhelő a nagyobb raktár kialakítása.

Rendezze be az új helyiséget modern termékeinkkel! Ismerkedjen meg raklapos állványrendszereinkkel, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeiken!

raklapos állványrendszerek

 Segítse munkáját polcos állványokkal! 

Legyen szó asztalos- vagy autószerelő műhelyről, esetleg irodai raktárhelyiségről, nem maradhatnak el a polcos állványok, nem véletlenül. Ezek a berendezések rendkívül nagy segítséget nyújtanak a mindennapi munkavégzéshez az alkalmazottaknak, hiszen a polcos állványokkal sokkal átláthatóbbá válik a terület, így bármilyen használni kívánt szerszámot, dokumentumot rövid idő alatt meg lehet találni az állványokon. Ha Ön is szeretné megkönnyíteni a munkavégzést, szerezze be kínálatunkból polcos állványait!

Polcos állványainkkal könnyedén rendet fog tudni tartani a munkaterületén, így nem telhet el azzal az idő, hogy a feladatok elvégzéséhez szükséges szerszámokat, eszközöket keresse. A megfelelő tárolási körülmények ezeknek a kiegészítőknek is jót tesznek, hiszen biztonságosan el tudja helyezni őket, ameddig nincs rájuk szükség, így véletlenül sem teheti ki sérülésveszélynek.

Ha szeretné polcos állványokkal bővíteni munkaterületét, vegye fel velünk a kapcsolatot, és vásárolja meg kínálatunkból az igényeinek megfelelő berendezést!

Polcos állvány

A polcos állványokat asztalos műhelyekbe is ajánljuk!

Vannak olyan szakmák, amelyek rengeteg szerszámot igényelnek, ha valaki igazán jól szeretné végezni a feladatait. Ide tartozik az asztalos munka is: számtalan szerszámra, alapanyagra, berendezésre van szüksége egy felkészült szakembernek. Gyaluk, fűrészek, reszelők, vésők, csiszolók széles sora áll rendelkezésre a munka megkönnyítésére. Azonban ezeket az esetenként nagyméretű szerszámokat, gépeket tárolni is kell, méghozzá biztonságosan, átláthatóan és könnyen hozzáférhetően. Erre kínálunk egy hatékony megoldást: polcos állványaink tökéletes választásnak bizonyulnak asztalos műhelyekbe is!

A polcos állványok segítségével átláthatóan, logikusan elrendezve tárolható minden szerszám. Értelemszerűen a gyakrabban használatos eszközöket érdemes könnyen elérhető magasságba tenni, a nagyobb gépeket minél lentebbre, a viszonylag ritkán szükséges szerszámokat pedig feljebb, ahol kevésbé vannak útban. A polcos állványok elősegítik a műhelyben a rend fenntartását, ám ahhoz, hogy ez valóban meg is valósuljon, olyan egységes tárolási rendszerre van szükség, amelyet minden dolgozó betart. Vagyis mindenkinek tisztában kell lennie vele, hogy minek hol van a pontos helye, és ezt szigorúan be kell tartani. Az eszközöket és a megmaradt vagy más miatt raktározandó alapanyagokat sértetlenségük érdekében célszerű egymástól elkülönítve tárolni.

Egy asztalos műhelyben kiemelt jelentősége van annak is, hogy a használatban lévő polcos állvány mennyire strapabíró. Természetes, hogy stabilnak, nagy teherbírásúnak kell lennie. Nem szabad az olyan praktikus dolgokról sem megfeledkezni, mint hogy jó, ha könnyen tisztítható. A műhelyben rengeteg a por, ami mindenhol megtelepszik. Az ideális polcos állvány néhány mozdulattal tisztítható, egy egyszerű nedves rongy segítségével.

Önnek is gondot jelent asztalos műhelyében a szerszámok raktározása? Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza polcos állványainkat! Ha szeretne többet tudni termékeinkről, megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk részletes tájékoztatást!

Kicsinek érzi a régi raktárat? Nem biztos, hogy újra kell cserélnie! Gondolkodjon új polcos állványokban és raklapos állványrendszerekben!

Úgy érzi, hogy a raktára, amit eddig használt kezd kicsit szűkössé válni? Ami korábban egyszerűen és könnyen elfért, az a mostani rendszerben a megnövekedett árukészlet mellett már nem tartható? Csak komoly logisztika árán tudja a polcokra és állványokra bezsúfolni azt az áru mennyiséget, amit egyetlen raktárban kellene tárolnia? Ha igen, akkor valószínűleg már felmerült Önben a kérdés, hogy nem lenne-e érdemes mindent nagyobb raktárba költöztetni. Mielőtt így döntene, gondolkodjon el és vegye számba az összes alternatívát! Egy nagyobb raktár bérlése minden bizonnyal megoldhatná a helyhiányból és a nagyobb mennyiségű árukészletből fakadó problémákat, de nyilvánvalóan magasabb kiadásokat is jelentene. Biztosan szüksége van arra a nagyobb helyiségre? Lehet, hogy  egy kis logisztikával a régi raktárból is ki tudja hozni a benne szunnyadó lehetőségeket.

A polcos állványok vagy a raklapos állványrendszerek legújabb generációinak használatával a kisebb területen belül is praktikusan megoldható a raktározás.

Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg termékeinket, amiket Ön is sikerrel hasznosíthat a saját raktárában! Miért pont a mi polcos állványaink és raklapos állványrendszereink lesznek ideálisak az Ön számára? Ezeknek a raktárberendezéseknek a használatával lehetségessé válik az optimálisabb helykihasználás, ami talán a mostani berendezése nem tesz lehetővé. A személyes igényekhez igazítható polcos állványok és raklapos állványrendszerek tetszés szerint alakíthatóak mind magasság, mind a polcok száma és a polcok közti távolság szempontjából is. Amit a más jellegű polcok nem tudnak megadni, azt ezek a rendszerek magukban rejtik.

Miért költözne át egy nagyobb raktárba, ha a korszerű polcos állványaink és raklapos állványrendszereink a meglévő raktárából is képesek kihozni a maximumot, még akkor is, ha több árut kell raktároznia a szokásosnál? Kérjen tőlünk nyugodtan szakmai tanácsot, tájékozódjon termékeinkről és rendezze át tároló helyiségét a megváltozott igényeinek megfelelően!

A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén kapcsolatba léphet velünk polcos állványaink és raklapos állványrendszereinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért!

Használja ki a rendelkezésre álló területet raklapos állványrendszereinkkel!

Az emberek többsége elsőre azt gondolná, hogy egy hatalmas raktárban minden munkaeszköznek, berendezésnek, vagy forgalmazott árunak megvan a helye. Az esetek többségében az az igazság, hogy a rendelkezésre álló terület nincs kellően kihasználva, ugyanis hiányoznak az olyan berendezések, amelyek ezt lehetővé tennék. Ha Ön szeretné kihasználni a rendelkezésre álló, tágas területet a raktárában, válassza a raklapos állványrendszereket!

Raklapos állványrendszereinkkel százszázalékban kihasználhatja a rendelkezésre álló területet, nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is. Jellemző a raktárakra a hatalmas belmagasság, amit a praktikus tárolás érdekében érdemes kitölteni; ebben nyújtanak segítséget raklapos állványrendszereink, így többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy nincs elég hely a tároláshoz.

Válasszon okos megoldást a helykihasználásra, szerezzen be raklapos állványrendszereket! Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

Nagyobb munkaterületre van szüksége? Szabadítson fel helyet polcos állványrendszereinkkel!

Legyen szó bármilyen ipari területről, a szakembereknek a munkavégzéshez szellős, viszonylag nagy térre van szükségük, azonban az évek során felgyülemlett szerszámok, munkagépek jelentős helyet foglalnak el. Ilyenkor elkezdik rendezgetni a területet, azonban így sem járnak sikerrel. Ha Ön valóban kedvező megoldást keres a helyfelszabadításhoz, válassza polcos állványrendszereinket!

Polcos állványrendszereink nem foglalnak nagy helyet, mégis képesek elnyelni rengeteg szerszámot és munkaeszközt. Előfordulhat, hogy nemcsak az eszközök mennyisége, hanem a rendezetlensége is helyet foglal a területből. Ha polcos állványrendszereink beszerzése mellett dönt, könnyedén rendet tarthat a munkaterületen, így mindig szellős, nagy terület fog rendelkezésre állni a feladatok elvégzéséhez.

Szabadítson fel helyet Ön is polcos állványrendszereinkkel, és élvezze a rendelkezésre álló szabad terület előnyeit! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A polcos állvány és a raklapos állványrendszer a dokumentumtárolás szolgálatában

A dokumentumtárolás olyan szolgáltatás, amire szükség van, hiszen, ha egy cég papíralapú dokumentumokkal dolgozik, akkor azokat tárolni is kell valahol. Az évek múlásával a papír mennyisége egyre csak növekszik, a dossziék, mappák számára nem elég már egy iratszekrény.

A dokumentumtárolással foglalkozó cégek képesek elég helyet biztosítani a dokumentumok számára, amiket irattárakban, vagy raktárakban tárolnak. Nekik ajánljuk a tárolásra kiváló polcos állványainkat.

Ha olyan polcrendszerre szeretne beruházni, amivel az ügyfelei igényeit maximálisan kiszolgálhatja, keressen minket bizalommal, és rendeljen professzionális polcos állványaink közül! Ezekkel a polcos állványokkal a helytakarékos és az átlátható dokumentumtárolás egyaránt megvalósítható. Kisebb területen is hatékony irattárolást lehet véghezvinni, ha a megfelelő raktárberendezésekkel vág bele!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, szívesen tájékoztatjuk a részletekről!

Szerezzen be polcos állványt és raklapos állványrendszert, ha új raktárba költözik! 

Aki raktárat bérel, az tudja jól, hogy ez csak egy ideiglenes szerződés, amit bármikor egy újra cserélhet. Sok minden befolyásolja azt, hogy éppen mi felel meg az igényeknek. Alakulhat úgy, hogy úgy dönt, új raktárba költözteti az áruit, mert az olcsóbb, jobb helyen van, nagyobb, vagy sokoldalúbb. Ha így áll a helyzet, fontolja meg azt is, hogy mivel fogja berendezni az új raktárat! Javasoljuk, hogy vegye fel a raktárberendezések listájára a polcos állványokat és a raklapos állványrendszereket is!

Miért érdemes ezekkel a berendezésekkel számolni? Először is azért, mert kifejezetten raktárberendezésnek tervezték őket, tehát minden megvan bennük, ami az igazán hatékony tárolás megvalósításához csak kellhet. Minden oldalról könnyen megközelíthető állványrendszerekről van szó, amik átlátható és jól rendszerezhető tárolást tesznek lehetővé, de a legjobb a polcos állványokban és a raklapos állványrendszerekben az, hogy a tulajdonos igényei szerint alakíthatóak.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken , és válogasson raktártechnikai termékeink közül: rendeljen polcos állványt és a raklapos állványrendszert!

Tegye átláthatóvá a műhely szerszámkészletét polcos állványokkal! 

Legyen szó háztartási gép szervizről vagy autóműhelyről, a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen az átlátható munkaterület, hiszen rendetlen körülmények között nem lehet minőségi munkát végezni. Ennek fenntartásához számtalan megoldás áll a műhely tulajdonosok rendelkezésére, így a saját igényeiknek megfelelően szerezhetik be a szerszámaik, alkatrészeik, egyéb kiegészítőik tárolásához a szükséges berendezéseket. Ha Önnek is fontos a rend a munkaterületén, válassza polcos állványainkat!

A polcos állványokkal nemcsak ideiglenesen, hanem tartósan átláthatóságot biztosíthat a műhelybe. A rakodóterületek praktikusan vannak kialakítva és megfelelő teherbírással rendelkeznek, így a masszívabb, nagyobb tömegű szerszámoknak is tökéletes tárolási körülményeket teremthet. A polcos állványok széles méretválasztékban állnak a vásárlók rendelkezésére, így mindenki az igényeinek és a műhely kialakításának megfelelően szerezheti be a berendezéseket.

Ne feledje, munkája hatékonyságát jelentősen meghatározza a környezet rendezettsége! Vásároljon polcos állványokat választékunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Használja ki a nagy belmagasságot raklapos állványrendszerekkel! 

 

A legtöbb raktárhelyiség egyik legnagyobb előnye, hogy terjedelmes belmagassággal rendelkeznek. Ezt a kedvező tulajdonságot célszerű kihasználni annak érdekében, hogy a helyiség ne legyen túlzsúfolt. Kamatoztassa Ön is a raktárhelyiség nagy belmagasságát, ehhez pedig vásároljon raklapos állványrendszereket választékunkból!

A raklapos állványrendszerekkel száz százalékban kihasználhatja a rendelkezésre álló raktárterület minden egyes pontját. Berendezéseink alkalmazása teljes mértékben biztonságos, masszív szerkezetük időtálló, így hosszú éveken át képesek lesznek kiszolgálni a munkaterületen felmerülő igényeket. A raklapos állványrendszereket egyedi igények alapján is legyártathatja, így valóban a raktárterület adottságaihoz igazíthatja a berendezéseket. 

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat és az egyedi igények alapján legyártatná a raklapos állványrendszereket, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, szívesen segítünk!

A rakodólapos állványok ​ előnyeiről bővebben 

rakodólapos állványok  vagy raklapos állványok megbecsült és oszlopos tagjai a raktártechnikának. Nem véletlenül, hiszen sokoldalú állvány típusról van szó, ami számos pozitív tulajdonsággal képes segíteni és jobbá tenni a tárolást, raktározást.

rakodólapos állványok  egy raklapok számára kialakított állvány rendszert takarnak, ahol a keretet vízszintes tartó gerendák fogják össze. Az egyes elemeket megbízható csavarkötés fogja össze, ami nagy stabilitást kölcsönöz az állványrendszernek, másfelől lehetővé teszi az esetleges sérüléseket követően az egyedi alkatrész cserét. A rakodólapos állványok  használatával jobb helykihasználás valósítható meg, optimális kialakítást tesznek lehetővé, ahol az áru átlátható tárolása valósítható meg. Nem csupán könnyen rendszerezhető és egyszerűen átlátható egy ilyen állványrendszer, de egyszerűen variálható is, a szintek távolsága változtatható, a rendszer bővíthető, szűkíthető. Ennek köszönhetően abszolút az adott igényeknek és adottságoknak megfelelően kialakítható a rendszer.
​A rakodólapos állványok  alkalmazásával a hozzáférés egyszerűbb, az árukiadás bonyodalom mentesebb, a leltározás átláthatóbb lesz.

Keressen minket, és tudjon meg többet állványainkról!

A MAXI-SZER KFT. fő termékei közé tartozik az egyedi igények alapján megtervezett és legyártott üzemberendezések telepítése. Ezen eszközök jelentős része saját üzemünkben készül, ezért az elképzeléseknek csak a fantázia szab határt.

Hasonlóan fontos terület a munkahely, munkaterület megfelelő védelme. Partnerünk, az M.P.M. s.l.r. számos korszerű megoldást kínál a műanyag védőelem rendszerek ​ területén.

Rendezett térre van szüksége?
​Vásároljon polcos állványokat ​! 

Legyen szó raktárról, vagy ipari területről, elengedhetetlen, hogy a munkaterület rendezett és átlátható legyen, hiszen csak így valósulhat meg a gyors és hatékony munkavégzés! Ahhoz, hogy a telephelyen mindennek meglegyen a helye, és ne alakuljon ki káosz a helyiségekben, polcos állványokat  érdemes beszerezni, amelyeknek köszönhetően könnyedén tárolhat alkatrészeket, szerszámokat, vagy egyéb árucikkeket! 

Ha a kínálatunkban fellelhető polcos állványok  mellett dönt, csakis előnyös helyzetbe kerülhet, ugyanis a termékek magas szintű minőséget képviselnek, rendkívül nagy teherbírással rendelkeznek és nem utolsósorban strapabíró, masszív darabok! Polcos állványaink  széles méretválasztékban érhetőek el, ennek köszönhetően a helyiség méreteihez igazíthatja őket! Megfelelő belmagasság esetén akár galériát is kiépíthet a segítségükkel! 

Alakítson ki raktáraiban megfelelő tárolási rendszert, vásároljon polcos állványt ! Keressen minket bizalommal!

Az űrlapot sikeresen elküldted!